paula_t Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Czy ktoś mógłby dać DT zaledwie na 3 tygodnie?? Po tym czasie sunia miałaby szansę na nowe życie... Gdzie o tym napisać? Wątek Baloniarek, gdzie jeszcze? Quote
Lobaria Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 paula_t napisał(a):Czy ktoś mógłby dać DT zaledwie na 3 tygodnie?? Po tym czasie sunia miałaby szansę na nowe życie... Gdzie o tym napisać? Wątek Baloniarek, gdzie jeszcze? Zuzia juz znalazła bardzo dobry tymczas na te 3 tygodnie :) fb, do którego byłam na poczatku bardzo sceptyczna, przynosi niewiarygodną pomoc :) Zglosiła sie znajoma Magdy, u której Zuzia będzie miała jak u pana Boga za piecem:) Quote
Lobaria Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 link do wydarzenia Zuzi na fb - zrobiłam dziś rano raban, że traci dt, ale już zmieniałam tytuł :) http://www.facebook.com/events/300528736711119/ Cioteczki - brakuje jeszcze 20 zł na szczepienia maleńkiej - czy ktoś może pomóc? Quote
paula_t Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Lobaria napisał(a):Zuzia juz znalazła bardzo dobry tymczas na te 3 tygodnie :) fb, do którego byłam na poczatku bardzo sceptyczna, przynosi niewiarygodną pomoc :) Zglosiła sie znajoma Magdy, u której Zuzia będzie miała jak u pana Boga za piecem:) Oooo matko, to dobrze :) Napiszę na wątku Baloniarek, że nieaktualne. Quote
__Lara Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='Lobaria']Kobiecymi sposobami urobisz ;) Pilnie potrzebny dt na 3 tygodnie chociaż... Dlaczego to my zawsze musimy urabiać facetów.... Fajnie, że się znalazło schronienie na te 3 tygodnie :) Quote
Lobaria Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 paula_t napisał(a):Oooo matko, to dobrze :) Napiszę na wątku Baloniarek, że nieaktualne. Dzięki wielkie :) Quote
Motylek502 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ja też bardzo się cieszę z tej pomocy... Zuzia u Ewuni będzie miała jak w niebie, piękny, zadbany domek z cudownym ogrodem i dwiema koleżankami do zabawy. Ewa to wspaniała osoba, od jakiegoś czasu współpracujemy razem w temacie psów. Jestem taka szczęśliwa że Zuzuńka będzie u niej:multi: Quote
paula_t Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Cieszę się bardzo, że tak się wszystko ułożyło-nie dość, że sunia będzie miała swój własny domek, to jeszcze Motylek będzie spokojna przez te 3 tygodnie :) Quote
Motylek502 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Kochani Zuzia bezpieczna U Ewuni.... Kochana moja Ewuniu kocham Cię mocno. Tak bardzo cieszę się że mogę spokojnie wyjechać na urlop. Zuzie dziś zaszczepiłam na wścielkizne i zabezpieczyłam od kleszczy. Zuzieńko kochana mamusia będzie tęsknić:-( Quote
ewu Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Motylek502 napisał(a):Kochani Zuzia bezpieczna U Ewuni.... Kochana moja Ewuniu kocham Cię mocno. Tak bardzo cieszę się że mogę spokojnie wyjechać na urlop. Zuzie dziś zaszczepiłam na wścielkizne i zabezpieczyłam od kleszczy. Zuzieńko kochana mamusia będzie tęsknić:-( Słodkie:):) Quote
Lobaria Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 [quote name='paula_t']A do kiedy Zuzińka jest u Ewuni?[/QUOTE] Aż Maga wróci - miały być 3 tyg :) Quote
asiuniab Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 widzę na fb, że niestety Zuzinka może stracić dt, bo być może nie będzie mogła wrócić do Magdy po Jej powrocie, trzeba coś szybko wymyślić; kochana i biedna ta Zuzina:( Quote
Lobaria Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='asiuniab']widzę na fb, że niestety Zuzinka może stracić dt, bo być może nie będzie mogła wrócić do Magdy po Jej powrocie, trzeba coś szybko wymyślić; kochana i biedna ta Zuzina:([/QUOTE] Tak, sytuacja nieciekawa :( Do Magdy ma awaryjnie przyjechać astka / Magda nie może odmówić - pisała mi, dlaczego /. Mamy czas do 26 - 27 sierpnia, aby znaleźć schronienie dla maleńkiej... Quote
Mazowszanka13 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 (edited) [B]Lobario[/B], jak będziesz miała chwilę czasu to wklej, proszę na pierwszej stronie banerek Akcji Sterylizacja mówiący o tym, że Zuzia została wysterylizowana dzieki ich pomocy finansowej. Oni skarżą się, że nikt nie pamięta o tych banerkach. [B]str.174, post# 4348 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto/page174"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto/page174[/URL] [/B]Bo pieniądze przyszły jak dobrze zrozumiałam? Bo muszę potwierdzić zwrot na wątku AS. Edited August 23, 2012 by Mazowszanka Quote
Lobaria Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Mazowszanka'][B]Lobario[/B], jak będziesz miała chwilę czasu to wklej, proszę na pierwszej stronie banerek Akcji Sterylizacja mówiący o tym, że Zuzia została wysterylizowana dzieki ich pomocy finansowej. Oni skarżą się, że nikt nie pamięta o tych banerkach. [B]str.174, post# 4348 [/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-%21-Tymczasowe-konto/page174"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto/page174[/URL] Bo pieniądze przyszły jak dobrze zrozumiałam? Bo muszę potwierdzić zwrot na wątku AS.[/QUOTE] Spróbuje wkleić[B] :)[/B] A to, czy pieniążki doszły dowiemy się, jak Magda wróci :) Nie mam kontaktu z tym wetem Quote
Lobaria Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Czekamy na powrót Magdy, na razie Zuzia jest u Ewy Quote
ewu Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Rozumiem ,że może spokojnie poczekać u Magdy? Quote
Recommended Posts