Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paula_t napisał(a):
Czy ktoś mógłby dać DT zaledwie na 3 tygodnie?? Po tym czasie sunia miałaby szansę na nowe życie...
Gdzie o tym napisać? Wątek Baloniarek, gdzie jeszcze?

Zuzia juz znalazła bardzo dobry tymczas na te 3 tygodnie :)

fb, do którego byłam na poczatku bardzo sceptyczna, przynosi niewiarygodną pomoc :)
Zglosiła sie znajoma Magdy, u której Zuzia będzie miała jak u pana Boga za piecem:)

Posted

Lobaria napisał(a):
Zuzia juz znalazła bardzo dobry tymczas na te 3 tygodnie :)

fb, do którego byłam na poczatku bardzo sceptyczna, przynosi niewiarygodną pomoc :)
Zglosiła sie znajoma Magdy, u której Zuzia będzie miała jak u pana Boga za piecem:)

Oooo matko, to dobrze :) Napiszę na wątku Baloniarek, że nieaktualne.

Posted

[quote name='Lobaria']Kobiecymi sposobami urobisz ;)

Pilnie potrzebny dt na 3 tygodnie chociaż...

Dlaczego to my zawsze musimy urabiać facetów....

Fajnie, że się znalazło schronienie na te 3 tygodnie :)

Posted

Ja też bardzo się cieszę z tej pomocy... Zuzia u Ewuni będzie miała jak w niebie, piękny, zadbany domek z cudownym ogrodem i dwiema koleżankami do zabawy. Ewa to wspaniała osoba, od jakiegoś czasu współpracujemy razem w temacie psów.
Jestem taka szczęśliwa że Zuzuńka będzie u niej:multi:

Posted

Cieszę się bardzo, że tak się wszystko ułożyło-nie dość, że sunia będzie miała swój własny domek, to jeszcze Motylek będzie spokojna przez te 3 tygodnie :)

Posted

Kochani Zuzia bezpieczna U Ewuni....
Kochana moja Ewuniu kocham Cię mocno.
Tak bardzo cieszę się że mogę spokojnie wyjechać na urlop.
Zuzie dziś zaszczepiłam na wścielkizne i zabezpieczyłam od kleszczy.
Zuzieńko kochana mamusia będzie tęsknić:-(

Posted

Motylek502 napisał(a):
Kochani Zuzia bezpieczna U Ewuni....
Kochana moja Ewuniu kocham Cię mocno.
Tak bardzo cieszę się że mogę spokojnie wyjechać na urlop.
Zuzie dziś zaszczepiłam na wścielkizne i zabezpieczyłam od kleszczy.
Zuzieńko kochana mamusia będzie tęsknić:-(

Słodkie:):)

Posted

widzę na fb, że niestety Zuzinka może stracić dt, bo być może nie będzie mogła wrócić do Magdy po Jej powrocie, trzeba coś szybko wymyślić; kochana i biedna ta Zuzina:(

Posted

[quote name='asiuniab']widzę na fb, że niestety Zuzinka może stracić dt, bo być może nie będzie mogła wrócić do Magdy po Jej powrocie, trzeba coś szybko wymyślić; kochana i biedna ta Zuzina:([/QUOTE]

Tak, sytuacja nieciekawa :( Do Magdy ma awaryjnie przyjechać astka / Magda nie może odmówić - pisała mi, dlaczego /. Mamy czas do 26 - 27 sierpnia, aby znaleźć schronienie dla maleńkiej...

Posted (edited)

[B]Lobario[/B], jak będziesz miała chwilę czasu to wklej, proszę na pierwszej stronie banerek Akcji Sterylizacja mówiący o tym, że Zuzia została wysterylizowana dzieki ich pomocy finansowej.
Oni skarżą się, że nikt nie pamięta o tych banerkach.
[B]str.174, post# 4348

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto/page174"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto/page174[/URL]

[/B]Bo pieniądze przyszły jak dobrze zrozumiałam? Bo muszę potwierdzić zwrot na wątku AS.

Edited by Mazowszanka
Posted

[quote name='Mazowszanka'][B]Lobario[/B], jak będziesz miała chwilę czasu to wklej, proszę na pierwszej stronie banerek Akcji Sterylizacja mówiący o tym, że Zuzia została wysterylizowana dzieki ich pomocy finansowej.
Oni skarżą się, że nikt nie pamięta o tych banerkach.
[B]str.174, post# 4348
[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-%21-Tymczasowe-konto/page174"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto/page174[/URL]

Bo pieniądze przyszły jak dobrze zrozumiałam? Bo muszę potwierdzić zwrot na wątku AS.[/QUOTE]

Spróbuje wkleić[B] :)[/B] A to, czy pieniążki doszły dowiemy się, jak Magda wróci :) Nie mam kontaktu z tym wetem