bela51 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Bardzo serdecznie Ci współczuje, Gabuniu.:glaszcze: Quote
Gabi79 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='bela51']Bardzo serdecznie Ci współczuje, Gabuniu.:glaszcze:[/QUOTE] Dziękuję, do mnie to dopiero powoli dociera, serce boli.................. Quote
Martika&Aischa Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Gabi79']Dzięki kochana zgadzam się z Toyotą, że po raz kolejny ratujesz sytuację. [B]Miałam ustalać sterylkę na ten tydzień, niestety wczoraj po południu zmarła mi babcia... Nie wiem kiedy się pozbieram......... proszę dajcie mi trochę czasu[/B]......... Aha, Wyniki Nutka ma dobre[/QUOTE] Gabi kochana jesteśmy z Tobą :( :glaszcze: Quote
kolejna kobietka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Gabrysiu, strasznie mi przykro, ogromne wyrazy współczucia :-(:-(:-( :glaszcze: Quote
toyota Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 To jest tak straszne, że nie wiem co napisać :(. Współczuję bardzo :(. Quote
Martika&Aischa Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Fanty na bazarek dla Uszki przekazuje naszej Myszce od cioci ewu :) Quote
Nadziejka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/milosc1.gif[/IMG]Gabryniu serduszkowo wspieramy ciebie:calus::calus: Quote
Gabi79 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Wchodzę na chwilę. Bardzo wszystkim dziękuję za współczucie i słowa otuchy. Nie wiem kiedy minie smutek, żal, cierpienie............... Ciężko mi bardzo, ale trzeba przetrwać i żyć dalej. Dlatego umówiłam Nuteczkę na sterylizację w czwartek na 13.00 Pojedziemy autobusem, a po wszystkim AgusiaP nas odbierze - Aguś z góry dzięki Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Jestes bardzo dzielna....racja aby sie czyms zajac..... Quote
AgusiaP Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Gabrysiu jeszcze raz serdecznie wspolczuje... Bede czekac na telefon i przyjade po Ciebie Trzymaj sie Quote
Mysza2 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Trzymaj się Gabuniu. Dostałam tylko zdjęcia 3 fantów od Kolejna Kobietka i kilka od Ewu, więc dołożyłam z zasobów rodzinnych i zapraszam na bazarek dla Nutki [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232910-Bazarek-wcale-nie-malutki-dla-Nutki-do-11-10-godz-22-00[/url] Quote
Aimez_moi Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='AgusiaP']odwiedzam Nutkę:lol:[/QUOTE] Ja zaraz za Toba......:) Quote
AgusiaP Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 To ja jeszcze wieczorkiem odwiedze Nuteczke;) Trzymajcie kciuki za jutrzejsza strylke Nuteczki Gabi bede czekala na Twoj telefon:lol: Quote
Mysza2 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='AgusiaP']To ja jeszcze wieczorkiem odwiedze Nuteczke;) Trzymajcie kciuki za jutrzejsza strylke Nuteczki Gabi bede czekala na Twoj telefon:lol:[/QUOTE] Trzymamy Agusiu Quote
piescofajnyjest Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 oj trzymamy caly czas:) i mocno miziamy!!! Quote
kolejna kobietka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 trzymam bardzo mocno!!! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts