Aleks89 Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Jeden jest architektem i mnie mega rozśmiesza ,ale zdominowałbym go w 5sekund.(inne rzeczy też ma fajne:diabloti:) Drugi jest kierownikiem w jakimś czymś duużym zajmującym się reklamą ,ale jest niski i inne rzeczy ma mniej fajne. A trzeci najbardziej w moim typie ,bo łysy ,40tka i ogólnie spoko.Ale do dojczów to ja się nie wybieram:shake:Nununu szprechać nie mam zamiaru:lol: No więc siłą rzeczy nic z tego raczej ,bo ja szukam IDEAŁUU:evil_lol:Półśrodki mnie już nie rajcują.Poza tym ideał ma myśleć podobnie jak ja ,a nie całkowicie inaczej:diabloti:W sumie najlepiej gdybym się sklonował. Quote
asiak_kasia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 magdabroy napisał(a):Moja mama miała lepsze powiedzenie: "Nie jednym ch*jem świat podparty" ;) Bardziej mi to do Oleczka pasuje :evil_lol: nie da się ukryć-bardziej na miejscu stwierdzenie :diabloti: Aleks89 napisał(a):Jeden jest architektem i mnie mega rozśmiesza ,ale zdominowałbym go w 5sekund.(inne rzeczy też ma fajne:diabloti:) Drugi jest kierownikiem w jakimś czymś duużym zajmującym się reklamą ,ale jest niski i inne rzeczy ma mniej fajne. A trzeci najbardziej w moim typie ,bo łysy ,40tka i ogólnie spoko.Ale do dojczów to ja się nie wybieram:shake:Nununu szprechać nie mam zamiaru:lol: No więc siłą rzeczy nic z tego raczej ,bo ja szukam IDEAŁUU:evil_lol:Półśrodki mnie już nie rajcują.Poza tym ideał ma myśleć podobnie jak ja ,a nie całkowicie inaczej:diabloti:W sumie najlepiej gdybym się sklonował. Ideały są nudne :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 A ja właśnie chce IDEAŁU:diabloti:W sumie gdybym zmiksował wszystkich byłych ,przyszłychniedoszłych to byłby facet idealny. Quote
FredziaFredzia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Aleks89 napisał(a):W sumie najlepiej gdybym się sklonował. Jak nasze dziecko będzie miało taki charakterek jak Ty to w wieku lat nastu robi wyjazd do ojca. :diabloti: Quote
Aleks89 Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 A no zapomniałem całkiem o naszej upojnej nocy ,której owocem jest Twój powiększający się brzuch:diabloti: Quote
Aleks89 Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Ja mam ciąże urojoną.Leżę w łóżku i karmie poduszki:diabloti: Quote
Okamia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Aleks89']Ja mam ciąże urojoną.Leżę w łóżku i karmie poduszki:diabloti:[/QUOTE] Bo ci się jądra w jajniki przekształcą :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Bo owocem naszej nocy jest ciąża Aleksa, ja dziś krwawię. :diabloti: Coś nam nie poszło! Quote
asiak_kasia Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Gratuluje wam kochani! pierwsze fotblożanskie dziecko :diabloti::loveu: Quote
jonQuilla Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Aleksandrze czy Ty masz dzisiaj imieniny? jak tak to idę po mojego pindola na pasku a jak nie to idę po mojego pindola na pasku :) Quote
asiak_kasia Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [url]http://kwejk.pl/galeria/1725600/10/cos-dla-dziewczyn.html#gallerypic[/url] tak jakoś mi się rzuciło w oczy i pomyślałam o Oleczku :diabloti: (chociaż czy ja wiem, czy tam kto ciekawy jest? :roll:) Quote
Aleks89 Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Na śląsku nie obchodzi sie imienin :P A jeśli już to mam 12 grudnia Quote
Aleks89 Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='asiak_kasia'][URL]http://kwejk.pl/galeria/1725600/10/cos-dla-dziewczyn.html#gallerypic[/URL] tak jakoś mi się rzuciło w oczy i pomyślałam o Oleczku :diabloti: (chociaż czy ja wiem, czy tam kto ciekawy jest? :roll:)[/QUOTE] JEST fajny :loveu: Quote
jonQuilla Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Ryan ... aaaah! :loveu: dziwny ten śląsk ;) sami rezygnujecie z okazji do picia :eviltong: Quote
Aleks89 Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 JEST fajny :loveu: A wczoraj mój eks Dareczek jechał ze swoim psem na sygnale do weta ,bo się Bosik zatkał kośćmi :-( I musiał mieć czyszczoną dupkę ,żeby to wydobyć.Ale jak na swoje 15-16lat zniósł narkoze świetnie ,noc spedził w szpitalu nawołując swojego pana:diabloti:Z samego rana Darek go odebrał to wet stał i PACZYŁ z niedowierzaniem jak pies w tym wieku może mieć tyle energii.(dla Bossa 2h spacer to pikuś a całą drogę biegnie sobie galopkiem ,albo kłusikiem). Kość żeberkowa choć była tania ostatecznie kosztowała 375zł:diabloti: Quote
Obama Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Ryan po filmie Drive to miłość ma wielka.Jak prowadzi muscle car w swoim białym t-shircie...:loveu: Quote
asiak_kasia Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='jonQuilla']Ryan ... aaaah! :loveu: [B]dziwny ten śląsk ;) sami rezygnujecie z okazji do picia[/B] :eviltong:[/QUOTE] o tym samym pomyslalam :evil_lol: Jeżu jestem alkoholiczką :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Niech no mi któraś skoczy do sklepu po chleb ,piwo ,bułki i masło:diabloti: Quote
asiak_kasia Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Aleks89']Niech no mi któraś skoczy do sklepu po chleb ,piwo ,bułki i masło:diabloti:[/QUOTE] :diabloti: masełko domowej roboty, bułeczki świeżo z piekarnika wyciągnięte, chlebuś się piecze, piwa u nas zawsze dostatek :loveu: zapraszam :cool3: Quote
jonQuilla Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 chleba nie mam ale piwem do 18 dysponuje w ilości sporej ;) Quote
Rinuś Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Aleks89']JEST fajny :loveu: A wczoraj mój eks Dareczek jechał ze swoim psem na sygnale do weta ,bo się Bosik zatkał kośćmi :-( I musiał mieć czyszczoną dupkę ,żeby to wydobyć.Ale jak na swoje 15-16lat zniósł narkoze świetnie ,noc spedził w szpitalu nawołując swojego pana:diabloti:Z samego rana Darek go odebrał to wet stał i PACZYŁ z niedowierzaniem jak pies w tym wieku może mieć tyle energii.(dla Bossa 2h spacer to pikuś a całą drogę biegnie sobie galopkiem ,albo kłusikiem). Kość żeberkowa choć była tania ostatecznie kosztowała 375zł:diabloti:[/QUOTE] a co on ma kundla? Quote
Amber Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Obama']Ryan po filmie Drive to miłość ma wielka.Jak prowadzi muscle car w swoim białym t-shircie...:loveu:[/QUOTE] W końcu zachwyt nad prawdziwym facetem i AKTOREM tutaj, bo ostatnio coś wam nie szło :eviltong: :loveu: Quote
jonQuilla Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 oj Amber... nad Ryan'em już się rozpływałyśmy kiedyś ;) Quote
Recommended Posts