Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeden jest architektem i mnie mega rozśmiesza ,ale zdominowałbym go w 5sekund.(inne rzeczy też ma fajne:diabloti:)
Drugi jest kierownikiem w jakimś czymś duużym zajmującym się reklamą ,ale jest niski i inne rzeczy ma mniej fajne.
A trzeci najbardziej w moim typie ,bo łysy ,40tka i ogólnie spoko.Ale do dojczów to ja się nie wybieram:shake:Nununu szprechać nie mam zamiaru:lol:

No więc siłą rzeczy nic z tego raczej ,bo ja szukam IDEAŁUU:evil_lol:Półśrodki mnie już nie rajcują.Poza tym ideał ma myśleć podobnie jak ja ,a nie całkowicie inaczej:diabloti:W sumie najlepiej gdybym się sklonował.

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdabroy napisał(a):
Moja mama miała lepsze powiedzenie: "Nie jednym ch*jem świat podparty" ;) Bardziej mi to do Oleczka pasuje :evil_lol:

nie da się ukryć-bardziej na miejscu stwierdzenie :diabloti:

Aleks89 napisał(a):
Jeden jest architektem i mnie mega rozśmiesza ,ale zdominowałbym go w 5sekund.(inne rzeczy też ma fajne:diabloti:)
Drugi jest kierownikiem w jakimś czymś duużym zajmującym się reklamą ,ale jest niski i inne rzeczy ma mniej fajne.
A trzeci najbardziej w moim typie ,bo łysy ,40tka i ogólnie spoko.Ale do dojczów to ja się nie wybieram:shake:Nununu szprechać nie mam zamiaru:lol:

No więc siłą rzeczy nic z tego raczej ,bo ja szukam IDEAŁUU:evil_lol:Półśrodki mnie już nie rajcują.Poza tym ideał ma myśleć podobnie jak ja ,a nie całkowicie inaczej:diabloti:W sumie najlepiej gdybym się sklonował.

Ideały są nudne :evil_lol:

Posted

[url]http://kwejk.pl/galeria/1725600/10/cos-dla-dziewczyn.html#gallerypic[/url]

tak jakoś mi się rzuciło w oczy i pomyślałam o Oleczku :diabloti: (chociaż czy ja wiem, czy tam kto ciekawy jest? :roll:)

Posted

[quote name='asiak_kasia'][URL]http://kwejk.pl/galeria/1725600/10/cos-dla-dziewczyn.html#gallerypic[/URL]

tak jakoś mi się rzuciło w oczy i pomyślałam o Oleczku :diabloti: (chociaż czy ja wiem, czy tam kto ciekawy jest? :roll:)[/QUOTE]

JEST fajny :loveu:

Posted

JEST fajny :loveu:

A wczoraj mój eks Dareczek jechał ze swoim psem na sygnale do weta ,bo się Bosik zatkał kośćmi :-( I musiał mieć czyszczoną dupkę ,żeby to wydobyć.Ale jak na swoje 15-16lat zniósł narkoze świetnie ,noc spedził w szpitalu nawołując swojego pana:diabloti:Z samego rana Darek go odebrał to wet stał i PACZYŁ z niedowierzaniem jak pies w tym wieku może mieć tyle energii.(dla Bossa 2h spacer to pikuś a całą drogę biegnie sobie galopkiem ,albo kłusikiem).
Kość żeberkowa choć była tania ostatecznie kosztowała 375zł:diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']Ryan ... aaaah! :loveu:

[B]dziwny ten śląsk ;) sami rezygnujecie z okazji do picia[/B] :eviltong:[/QUOTE]

o tym samym pomyslalam :evil_lol: Jeżu jestem alkoholiczką :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Niech no mi któraś skoczy do sklepu po chleb ,piwo ,bułki i masło:diabloti:[/QUOTE]

:diabloti: masełko domowej roboty, bułeczki świeżo z piekarnika wyciągnięte, chlebuś się piecze, piwa u nas zawsze dostatek :loveu: zapraszam :cool3:

Posted

[quote name='Aleks89']JEST fajny :loveu:

A wczoraj mój eks Dareczek jechał ze swoim psem na sygnale do weta ,bo się Bosik zatkał kośćmi :-( I musiał mieć czyszczoną dupkę ,żeby to wydobyć.Ale jak na swoje 15-16lat zniósł narkoze świetnie ,noc spedził w szpitalu nawołując swojego pana:diabloti:Z samego rana Darek go odebrał to wet stał i PACZYŁ z niedowierzaniem jak pies w tym wieku może mieć tyle energii.(dla Bossa 2h spacer to pikuś a całą drogę biegnie sobie galopkiem ,albo kłusikiem).
Kość żeberkowa choć była tania ostatecznie kosztowała 375zł:diabloti:[/QUOTE]

a co on ma kundla?

Posted

[quote name='Obama']Ryan po filmie Drive to miłość ma wielka.Jak prowadzi muscle car w swoim białym t-shircie...:loveu:[/QUOTE]
W końcu zachwyt nad prawdziwym facetem i AKTOREM tutaj, bo ostatnio coś wam nie szło :eviltong: :loveu: