Amber Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Tak za wątek na PwP, na miesiąc :angryy: Królu nasz :placz: :placz: :placz: Quote
asiak_kasia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Amber napisał(a):Tak za wątek na PwP, na miesiąc :angryy: Królu nasz :placz: :placz: :placz: :-( to jest represja i dyskryminacja... Quote
Tekla64 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 coooo???? za co ? masakra jakas no nic doczekamy sie powrotu a czy te co niektore panny tez maja bana za toz samo tam? Quote
A&L Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Amber napisał(a):Tak za wątek na PwP, na miesiąc :angryy: Królu nasz :placz: :placz: :placz: A co takiego strasznego zrobił? Quote
asiak_kasia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 A&L napisał(a):A co takiego strasznego zrobił? napisał ze stare psy śmierdzą, a kontekscie zreszta całego wątku ktoś wczesniej wrzucał linka. Quote
Amber Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Bo śmierdzą! Chce ktoś powąchać Finkę? Wrażenia gwarantowane :eviltong: Quote
A&L Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 asiak_kasia napisał(a):napisał ze stare psy śmierdzą, a kontekscie zreszta całego wątku ktoś wczesniej wrzucał linka. O ***** :crazyeye: Jak on mógł tak powiedzieć :/ To takie niegodne... Co się dzieje z tym dogo :shake:Aż się tu zaglądać nie chce... Podrzućcie linka dobre CIOTECZKI (:diabloti:) bo nie znalazłam :( Quote
FredziaFredzia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Amber napisał(a):Bo śmierdzą! Chce ktoś powąchać Finkę? Wrażenia gwarantowane :eviltong: Albo Peppera jamnika 19l? Ledwo chodzi i capi okrutnie - dodam, że kąpanie nic nie daje. ;) Aleks dostał bana niesprawiedliwie i takie jest moje zdanie. Przynajmniej nie wyzywał tamtych lasek jak one nas. Quote
asiak_kasia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Albo Peppera jamnika 19l? Ledwo chodzi i capi okrutnie - dodam, że kąpanie nic nie daje. ;) Aleks dostał bana niesprawiedliwie i takie jest moje zdanie. Przynajmniej nie wyzywał tamtych lasek jak one nas. jestem ciekawa czy panienka od "półmózgów" tez dostałą bana... Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Amber napisał(a):Bo śmierdzą! Chce ktoś powąchać Finkę? Wrażenia gwarantowane :eviltong: Nie wiem ile ma Finka, ale moja 15 letnia kundlica nie pachnie zbyt ładnie. Mimo kąpieli :lol: Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 asiak_kasia napisał(a):jestem ciekawa czy panienka od "półmózgów" tez dostałą bana... pewnie nie, przecież to są dogociotunie :loveu: Quote
Tekla64 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 ja teraz nie wiem nawet jaki nik miala ta co to rzucala inwektywy ale ona tyz powinna miec bana Quote
FredziaFredzia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 A to nie była ta rewelacja? Czy ona od "fotoblożanek" była? Albo xxxx ileśtam Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 A ja nie wiem o jakim wątku mówicie , nie znam sprawy ale moim zdaniem nie powinno być na takim forum banna , wolność słowa istnieje , każdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie .... Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 ban powinien istnieć, jednak nie za takie coś... Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Angi napisał(a):ban powinien istnieć, jednak nie za takie coś... no tak ale ja np dostalam kiedyś bana na 2 tygodnie za wysyłanie życzeń światecznych , że niby spamuje :roll: to też porażka , ban ok ale za jakieś na prawde mocne przewinienie a nie za to że sie napisze co sie myśli .... Quote
Unbelievable Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 dOgLoV napisał(a):no tak ale ja np dostalam kiedyś bana na 2 tygodnie za wysyłanie życzeń światecznych , że niby spamuje :roll: to też porażka , ban ok ale za jakieś na prawde mocne przewinienie a nie za to że sie napisze co sie myśli .... no i słusznie dostałaś, to jest spamowanie Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Ale doglov chodzi chyba o to, ze niektore osoby nie dostaja bana, mimo dosc mocnych przewinien. Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Unbelievable napisał(a):no i słusznie dostałaś, to jest spamowanie ale to chyba miłe życzyć komuś wesołych świat , zwłaszcza że tylko znajomym życzyłam nie wszystkim z forum , ale ..... było minęło :eviltong: Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Angi napisał(a):Ale doglov chodzi chyba o to, ze niektore osoby nie dostaja bana, mimo dosc mocnych przewinien. dokładnie , zreszta ja wiem przez kogo dostała tego bana , tzn kto doniósł , Aleks też by wiedział ;) Quote
Unbelievable Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 dOgLoV napisał(a):ale to chyba miłe życzyć komuś wesołych świat , zwłaszcza że tylko znajomym życzyłam nie wszystkim z forum , ale ..... było minęło :eviltong: no miłe, jasne, ale wystarczy wstawić u siebie w galerii, a jak się chce być miłym, to się składa życzenia na pw żeby nie śmiecić ;) Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Unbelievable napisał(a):no miłe, jasne, ale wystarczy wstawić u siebie w galerii, a jak się chce być miłym, to się składa życzenia na pw żeby nie śmiecić ;) Było minęło... ;) Quote
Recommended Posts