Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amber napisał(a):
Tak za wątek na PwP, na miesiąc :angryy:

Królu nasz :placz: :placz: :placz:

A co takiego strasznego zrobił?

Posted

asiak_kasia napisał(a):
napisał ze stare psy śmierdzą, a kontekscie zreszta całego wątku ktoś wczesniej wrzucał linka.

O ***** :crazyeye: Jak on mógł tak powiedzieć :/ To takie niegodne...
Co się dzieje z tym dogo :shake:Aż się tu zaglądać nie chce...
Podrzućcie linka dobre CIOTECZKI (:diabloti:) bo nie znalazłam :(

Posted

Amber napisał(a):
Bo śmierdzą! Chce ktoś powąchać Finkę? Wrażenia gwarantowane :eviltong:

Albo Peppera jamnika 19l? Ledwo chodzi i capi okrutnie - dodam, że kąpanie nic nie daje. ;)
Aleks dostał bana niesprawiedliwie i takie jest moje zdanie. Przynajmniej nie wyzywał tamtych lasek jak one nas.

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Albo Peppera jamnika 19l? Ledwo chodzi i capi okrutnie - dodam, że kąpanie nic nie daje. ;)
Aleks dostał bana niesprawiedliwie i takie jest moje zdanie. Przynajmniej nie wyzywał tamtych lasek jak one nas.

jestem ciekawa czy panienka od "półmózgów" tez dostałą bana...

Posted

Amber napisał(a):
Bo śmierdzą! Chce ktoś powąchać Finkę? Wrażenia gwarantowane :eviltong:

Nie wiem ile ma Finka, ale moja 15 letnia kundlica nie pachnie zbyt ładnie. Mimo kąpieli :lol:

Posted

A ja nie wiem o jakim wątku mówicie , nie znam sprawy ale moim zdaniem nie powinno być na takim forum banna , wolność słowa istnieje , każdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie ....

Posted

Angi napisał(a):
ban powinien istnieć, jednak nie za takie coś...

no tak ale ja np dostalam kiedyś bana na 2 tygodnie za wysyłanie życzeń światecznych , że niby spamuje :roll: to też porażka , ban ok ale za jakieś na prawde mocne przewinienie a nie za to że sie napisze co sie myśli ....

Posted

dOgLoV napisał(a):
no tak ale ja np dostalam kiedyś bana na 2 tygodnie za wysyłanie życzeń światecznych , że niby spamuje :roll: to też porażka , ban ok ale za jakieś na prawde mocne przewinienie a nie za to że sie napisze co sie myśli ....

no i słusznie dostałaś, to jest spamowanie

Posted

Unbelievable napisał(a):
no i słusznie dostałaś, to jest spamowanie

ale to chyba miłe życzyć komuś wesołych świat , zwłaszcza że tylko znajomym życzyłam nie wszystkim z forum , ale ..... było minęło :eviltong:

Posted

Angi napisał(a):
Ale doglov chodzi chyba o to, ze niektore osoby nie dostaja bana, mimo dosc mocnych przewinien.

dokładnie , zreszta ja wiem przez kogo dostała tego bana , tzn kto doniósł , Aleks też by wiedział ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
ale to chyba miłe życzyć komuś wesołych świat , zwłaszcza że tylko znajomym życzyłam nie wszystkim z forum , ale ..... było minęło :eviltong:

no miłe, jasne, ale wystarczy wstawić u siebie w galerii, a jak się chce być miłym, to się składa życzenia na pw żeby nie śmiecić ;)

Posted

Unbelievable napisał(a):
no miłe, jasne, ale wystarczy wstawić u siebie w galerii, a jak się chce być miłym, to się składa życzenia na pw żeby nie śmiecić ;)

Było minęło... ;)