Amber Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Haha Aleks dzieciaku (to przez banerek? :eviltong:) co robisz ze starymi psami? Ja np. wrzucam pod samochód :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Aleks89 napisał(a):"Pęknięty jeż......tralalala":evil_lol: Martyńcia mnie widziała i to dużo razy!!Chyba aż dwa:evil_lol: To Martyńcia nie jest szaraczkiem:lol: A podobno wątek Yorka ... już skończony, a tak fajnie się rozwija:evilbat: Quote
Okamia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Doginka napisał(a):To Martyńcia nie jest szaraczkiem:lol: Ty ja też widziałam Olka naszego 2 razy :evil_lol: Jestem master :eviltong: A i w tytule wątku powinno być ostrzeżenie przed wejściem tu :loveu: ale i tak was loffffffciam :loveu: Quote
jonQuilla Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 my fotoblożanki musimy trzymać się razem...tym bardziej że jesteśmy obserwowani xD rozwaliło mnie że 'oni' wiedzą dokładnie co jest pisane tutaj i w innych wątkach, potrafią zacytować i ogólnie są na bieżąco w naszych rozmówkach :evil_lol: jak widać PwP nie dostarcza tyle wrażeń i szukają dodatkowych tutaj ;) Quote
Okamia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 jonQuilla napisał(a):my fotoblożanki musimy trzymać się razem...tym bardziej że jesteśmy obserwowani xD rozwaliło mnie że 'oni' wiedzą dokładnie co jest pisane tutaj i w innych wątkach, potrafią zacytować i ogólnie są na bieżąco w naszych rozmówkach :evil_lol: jak widać PwP nie dostarcza tyle wrażeń i szukają dodatkowych tutaj ;) Mnie PwP przeraża już od jakiegoś czasu. Kiedyś aktywnie się udzielałam ale teraz to już w ogóle omijam szerokim łukiem :diabloti: W sumie szukają taniej pożywki aby im nudno na pwp nie było. Bo co mają robić oprócz hopsania piesków i ciumciania nad ich losem? Ale uważajcie na świrów fejzkukowych są jak dogocioteczki :evil_lol: Idę uaktualnić chyba mojego fotoblożka :loveu: Quote
Alicja Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 jonQuilla napisał(a):my fotoblożanki musimy trzymać się razem...tym bardziej że jesteśmy obserwowani xD rozwaliło mnie że 'oni' wiedzą dokładnie co jest pisane tutaj i w innych wątkach, potrafią zacytować i ogólnie są na bieżąco w naszych rozmówkach :evil_lol: jak widać PwP nie dostarcza tyle wrażeń i szukają dodatkowych tutaj ;) ja to wiecznie czuję oddech na plecach :lol: Banana bym zjadła :diabloti: gałdro mnie boli Quote
Aleks89 Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='Alicja']ja to wiecznie czuję oddech na plecach :lol: Banana bym zjadła :diabloti: gałdro mnie boli Jak Cezary w pracy to musisz chwile poczekać:diabloti: Quote
YxNinaxY Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 jonQuilla napisał(a):mogę też? Twój nick łamie mi język xD :puppydog: te igreki i iksy są zbyt twórcze by je omijać:diabloti: (nie no fiesz.. jasne sze moszesz mówić do mnie po imieniu taki se żarcik ściałam srobić, nie?:cool3:) Amber napisał(a):Kiedyś już opisywałam. Idziesz do lasu i wybierasz te najbardziej jaskrawe i takie chuderlawe. One wyrastają z pni, korzeni i kamieni. To samo porosty, te zdzierasz zębami, bo tak łatwiej. Potem w domu gotujesz wodę i wrzucasz zbiory do gotowania. W zależności od stężenia efekt jest bardziej lub mniej imprezowy. Oczywiście roztwór oglądasz pod mikroskopem, bynajmniej go nie próbujesz połykać, wstrzykiwać, palić lub wciągać. Czysto naukowe podejście jest słuszne. Inne trąci zupełnie niepotrzebną rozbisurmanioną samowolą. a taka pogoda ujowa.. tak bym brała mojego pieknego, modnego, słitaśnego pieseczka pod pachę i darłabym do lasu:diabloti: A jak tam Wasze pieseczki, mają już kokardki przy obroży? Quote
Alicja Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Aleks89 napisał(a):Jak Cezary w pracy to musisz chwile poczekać:diabloti: a tobie to zaraz z sexem się wszystko kojarzy :diabloti: :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 (edited) YxNinaxY napisał(a):...A jak tam Wasze pieseczki, mają już kokardki przy obroży? Moje nie mają, ale zaraz zabieram się za zdarcie z nich piór:evilbat: To dopiero będzie bolało - na żywca depilacja;-) Edited February 16, 2013 by Doginka Quote
YxNinaxY Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Alicja']a tobie to zaraz z sexem się wszystko kojarzy :diabloti: :evil_lol: bo głodnemu chleb na myśli ;) Moje nie mają, ale zaraz zabieram się za zdarcie z nich pió To dopiero będzie bolało - na żywca depilacja sadystka:shake: Quote
Doginka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 YxNinaxY napisał(a):bo głodnemu chleb na myśli ;) sadystka:shake: A wiesz jaki fajny odgłos jest, jak wyrywasz te włosy:evilbat: Quote
Doginka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 YxNinaxY napisał(a):skowyt psa?:placz: To aqrat nie, tylko jak rwiesz włosy, to skóra tak fajnie trzeszczy:lol:;-) Żartuję oczywiście - psa, który ma dojrzałą do rwania sierść to nie powinno boleć. Moje zasypiają podczas rwania, a dziś sobie pośpią długo, bo będę się męczyć chorą ręką. Może rozłożę pracę na kilka dni;-) A może wcale nie zacznę:razz: Quote
YxNinaxY Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 dobrze, że ja takich zabiegów przeprowadzać nie muszę ;) Quote
Rinuś Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 komu uciekły 2 psy na raz? :diabloti: No wiecie, mój jamnik skończył pod autem, pseudo dobo-chart również, więc czy Brutusa czeka to samo? :diabloti: Quote
Vectra Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 witajcie dziewczęta z foootoblożków :loveu: Quote
Rinuś Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Vectra']witajcie dziewczęta z foootoblożków :loveu: pamiętaj, że zaliczasz się do nich :diabloti: Quote
Vectra Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Rinuś']pamiętaj, że zaliczasz się do nich :diabloti: spoko , ja to jezdem mod , co wam dup bronie :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Vectra napisał(a):spoko , ja to jezdem mod , co wam dup bronie :evil_lol: ugryzłam sie w język :diabloti: :evil_lol: Olek idę do Biedronki ...po banana :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 YxNinaxY napisał(a):A jak tam Wasze pieseczki, mają już kokardki przy obroży? Moje mają ZAWSZE! Aleks89 napisał(a):Ty nadrabiasz za te mniej pijące:diabloti: Miałeś tego nie mówić. :diabloti: Amber napisał(a):Haha Aleks dzieciaku (to przez banerek? :eviltong:) co robisz ze starymi psami? Ja np. wrzucam pod samochód :evil_lol: Wiedziałam, że Finka sama pod samochód nie wpadła... Zaczęła już śmierdzieć starym psem i chciałaś się jej pozbyć, o! Vectra napisał(a):witajcie dziewczęta z foootoblożków :loveu: Cieść modzie z fotoblożków :loveu: Quote
Aleks89 Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Witam serdecznie fotoblożanki:loveu: Quote
jonQuilla Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 obudziłam się jak księżniczka a gdy szerzej otworzyłam oczy przypomniało mi się że jestem fotoblożanką to duma wdarła się w me serce i umysł :) Quote
Amber Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 No hejka dziunie, jakie foteczki dziś będziemy wstawiały na swoje sweet fotoblożki? Kupiłam wczoraj nowe kokardki dla Jariego, mówię wam - rewelacja! :evil_lol: Quote
Recommended Posts