WinterGirl Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 ..dzisiejsza doba była bez oddechu, ale nareszcie w ciepłych papuciach i w domku prosto tą dróżka idziemy do łóżeczka... a dalej schodkami do krainy snów Cioteczki mięciutkich i lekkich jak piórko senków.. Cleo & WielkoLUD Quote
Kasia_zg Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Słodziutkich snów zyczymy Wam biało-czarni....mięciutkiej podusi i cieplutkiej kołderki...Dobranoc Kochani!!:loveu: Quote
marzenna79 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witaj Karinko i dueciku !!!!!!!:multi::multi::multi: Miło Cię poznać.......:loveu::loveu::loveu: Śliczna fotka, wprost rozbrajająca.:cool3: Pozdrawiam Waszą trójcę.:multi::loveu: Quote
akard Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 WITAJCIE!!!!!!! nareszcie mi sie udało do Waszej galeryjki się dostać:multi: :multi: :multi: :multi: :cool2: :cool2: :cool2: :thumbs: uściski i mizianko wielghaśne :calus: i boooooozi Quote
akard Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 bGirl napisał(a): Zdjecie jest powalające Jak pięknie na nim wyglądacie....a sny musiały być cudoooofne:multi: Szkoda, ze ja tak nei mogę:shake: Quote
niunia32 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dzień dobry Karinko! hello Cleo & Teddy!!! zaglądamy życzyć przyjemnego weekendu i dużo słoneczka buziaczki w czarne noski :* :* :* Quote
Patikujek Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Wiesz ty co dziewczyno bgirl jak ty możesz mówić że mnie nie znasz jak znasz??? Bywałam u ciebie i ty też u mnie byłaś:mad: Później wstawie fotki twojej ślicznotki:loveu: Quote
WinterGirl Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 HellO Ciotuchny Kasia_zg marzenna79 akard niunia32 Patikujek_Zabrze, cioteczko bo my tak zawsze w biegu, wszędzie nas pełno... ale teraz już TWOJA osóbka nam nie umknie.. ciesze się, że mogłam poznać tak pozytywnie zakręconą osóbkę, pozdrawiamy milusio wszytkie poznane ciotuchny.. Terrierki... dwu- nożne i czworonogi... Ciotuchny dziękujemy za mile spędzony czas, Cleośka wróciła z jęzorkiem do ziemi... mizianko dla Blanki, Taffiego, Ramsona i wszystkich zaprzyjaźnionych białasków.. Cleo & WielkoLUD Quote
Od-Nowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 to jest niesamowite. jedna rasa a każdy z nich tak inny:loveu: świetne owieczki;) Quote
ewelinabuck Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 swietnie tak sie spotkac wsrod psiarzy co maja te sama rase:multi: Quote
Patikujek Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dorzucam moje foteczki:) Jedna z dogomaniaczek z swoim Tafim Cleo należąca do kolejnej dogomaniaczki bgirl razem Quote
eria Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ale cudowne zdjęcia !! no bajka !! jak się bawią cudnie!! :loveu: :loveu: :loveu: super spotkanie mieliście !! przyjedź jutro ! Quote
DiDDlina85 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Psiaki cudniaste:) zdjecie ostatnie z jezorkami..suuper:loveu: Quote
gogunia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Cześć!, śliczne foteczki psiaków:loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam:p Quote
niunia32 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ile białych piesków :) :) hihihi nawet na tej fotce wraz z Toba to dojrzałam 2 znane mi osoby dobrej nocy kochana Quote
WinterGirl Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 HellO Patikujek_Zabrze dziękujemy za dopełnienie naszego zakątka porcją fot... eria napisał(a):ale cudowne zdjęcia !! no bajka !! jak się bawią cudnie!! :loveu: :loveu: :loveu: super spotkanie mieliście !! przyjedź jutro ! postaramy się, ale nic nie możemy obiecać, bGirl wspominała cioteczce co nie co na temat biało- czarnych planów... DiDDlina85 gogunia a_ga.isk niunia32 cioteczki już wszytkie gwiazdy świecą na niebie.. więc życzymy WAM: misiowatych senków a bGirl oddali się w bąbelki... Cleo & WielkoLUD Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 a_ga.isk napisał(a): :shock: Kto jest kim? ;) Jak dla mnie, to Cleo jest z prawej strony... Ale ja mogę się mylić... Pzdr. Quote
Kasia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dzień dobry Karinko :lol: Śliczne zdjęcia białych potworków :loveu: fajnie, że możecie sie tak czasami spotkać z innymi dwu-nożnymi towarzyszami białych kudełków oraz z ich pupilami :lol::lol: Przesyłamy buziaki dla Cleo i Teddiego i cieplutko pozdrawiamy :loveu: Quote
goldenka245 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ale cudowna fotka:loveu::loveu::loveu: Więcej takich;) Quote
WinterGirl Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 HellO Cioteczki Asiaczek, rozszyfrowałaś białaski fidelek2 goldenka245 bGirl spakowana i gotowa do drogi.. dzisiaj licze na pomocną dłoń....łapkę...friends i znowu przez chwile bliżej nieba.. Pozdrawiamy milusio Cleo & WielkoLUD Quote
Recommended Posts