niunia32 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 życzymy dobrej nocy kochane :) a Cleosia mimo mleka i małego wzrostu jest psem o wielkim sercu co ją czyni WIELKĄ!!! buuuuziaki Quote
eria Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 mówisz że Cleosia będzie wielka jak mleko wypije ? no nie wiem, nie wiem:evil_lol: będziesz miała niedźwiedzia polarnego w domu ! W dodatku wytrymowanego!!!! :evil_lol: :evil_lol: życzymy dobrej nocki!;) Quote
WinterGirl Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Witamy złapałyśmy zasięg w żagle i serfujemy zerknąć do naszych cioteczek... [quote name='Asiaczek']Wpadasz "jak po ogień"... ciągle w podróży... ładnie to tak? Pzdr. pojawiamy się i znikamy... ale bGirl i mała biała pamiętają o cioteczkach kiedy już laptop mamy w łapkach i zasięg pukamy w szybkę monitora naszych cioteczek... [quote name='niunia32']życzymy dobrej nocy kochane :smile: a Cleosia mimo mleka i małego wzrostu jest psem o wielkim sercu co ją czyni WIELKĄ!!! buuuuziaki podsumowując mała- WIELKA (o brylantowym serduszku) [quote name='eria']mówisz że Cleosia będzie wielka jak mleko wypije ? no nie wiem, nie wiem:evil_lol: będziesz miała niedźwiedzia polarnego w domu ! W dodatku wytrymowanego!!!! :evil_lol: :evil_lol: życzymy dobrej nocki!;-) Cleopatra to taki mały słoń w składzie porcelany, taka "niby" delikatna kruszynka, a szkody jakie pozostawia po sobie to jak po tornadzie...czy trąbie powietrznej taki już urok białaska cioteczki znikamy noski eskimoski od białego niedźwiadka sny biało- czarnych przez błękitne skrzydełko motylka.. tak żeby cioteczki nia zapomniały jak wyglądają mordki dueciku... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Dobcia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Duecik w komplecie, śliczny widok:loveu: Widzę, że kanapa jak najbardziej pasuje pod czarkulka, ale pod Cleosie już nie. Przydała by się czarno-biała:cool3: Quote
Od-Nowa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 kolorystycznie super zgrani :evil_lol: ciepłą barwe Cleo podkreslają kolorowe poduszki :lol: Quote
Kasia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A cóż to za "bezpieczna" odległość zachowana miedzy nimi...? :cool3: Quote
Elizusiek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jest Czarnulek :loveu: ,troche cięzko go sie dopatrzeć na tle tej kanapy :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jak dobrze, że dałaś równiez fotkę Wielkoluda... Ja już się za nim stęskniłam... Uściskaj go ode mnie i życz mu duuuużo zdrówka. Pzdr. Quote
niunia32 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 jee kochany duecik się pojawił :) :) :loveu: tulańce dla nich :) pozdrawiamy i miłego dnia kochana Quote
Likaa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Kochana, ty ciągle w biegu... Ale z niecierpliwością czekamy na piątek zeby spokojnie z wamiu porozmawiać. Tulasy i buziaki dla duetu. Karinko trzymaj się ! Quote
nane Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 cieszymy się bardzo, że z WielkoLudem już lepiej a to dla niego Quote
WinterGirl Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 bGirl odsłania zasłony i wpuszcza odrobinę słoneczka.. dosiadam się do cioteczek.. Pianka Od-Nowa fidelek2 Elizusiek [quote name='Dobcia']Duecik w komplecie, śliczny widok:loveu: Widzę, że kanapa jak najbardziej pasuje pod czarkulka, ale pod Cleosie już nie. Przydała by się czarno-biała:cool3: mały zbieg okoliczności, że w domku mamy i białą kanapę i czekoladową, więc każdy z duetu ma coś dla siebie, do wyboru do koloru.. bo przecież biało- czarni to kanapowce [quote name='Asiaczek']Jak dobrze, że dałaś równiez fotkę Wielkoluda... Ja już się za nim stęskniłam... Uściskaj go ode mnie i życz mu duuuużo zdrówka.Pzdr. bGirl nie mogła się postrzymać od zatrzymania czasu w momencie drzemki biało- czarnych...roskoszny widok śpiących mordek i deliktne mruczenie WielkoLUDA, jakieś senki mu towarzyszyły... oczka WielkoLUD podpowiadają mi, że on również ogromnie tęsknił pluszowy tulasek [quote name='niunia32']jee kochany duecik się pojawił :smile: :smile: :loveu:tulańce dla nich :smile:pozdrawiamy i miłego dnia kochana duecik wyściskany, wymiziany... [quote name='Likaa']Kochana, ty ciągle w biegu... Ale z niecierpliwością czekamy na piątek zeby spokojnie z wamiu porozmawiaćTulasy i buziaki dla duetu. Karinko trzymaj się ! bGirl już zwalnia tępo zaczynamy weekend, nareszcie nadszedł czas na małe przyjemności, nadrobimy wszytskie zaległości... zaczynając od lenistwa przez zakupy, a kończąc na moich friends.. mogę wystukać mały morał: ostatni tydzień pozwolił mi zrozumieć nie chęć biało- czarnych do flashy, lepiej stać po drugiej stronie aparatu...mogłam to odczuć na własnej skórze... Ciotychny dziękujemy za tulaski i wszytkie lukrowe słowa, jesteście WIELKIE, ale to już chyba wiecie.. pozdrawiamy milusio [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Kasia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witamy słonecznie i weekendowo :multi: :multi: Karino, a czym Ty się zajmujesz? Jeśli można wiedzieć oczywiście....;) Quote
eria Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 oo Teddy się pojawił :loveu: :loveu: :loveu: wtapia się w tło niczym kameleon :cool3: pozdrawiamy:) Quote
Patikujek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Hejka witamy w ten słoneczny dzioneczek:loveu: Co tam słychać ?? Ja żądam więcej fotków wielkoluda:mad: Quote
Dobcia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witajcie:lol: To faktycznie czarno-biali mają same luksusy, w końcu psy uwielbiają kanapy;) Quote
zuzolandia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Hello hello;-) kudłąte przyszło sie przywitac do biało-czarnych kanapowców ;-) heheheehh pozdrawiamy i tulaski przesyłamy !!!! Quote
ewelinabuck Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 tulaski ciotuchno i caluski dla bialo- czrnych:loveu: Quote
niunia32 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 cześć kochana cioteczko! woadamy sie przywitać i biegniemy dalej :* Quote
WinterGirl Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Zagląday zgaścić światło[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i już tylko blask gwiazd utula nas do snu...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] mięciutkich senków cioteczki [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
basia bonnie Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Hej :loveu: Wpadliśmy powiedzieć Dzień Dobry :multi::loveu: Quote
WinterGirl Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [FONT=Comic Sans MS]HellO[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]bGirl i biało- czarni zaglądają i [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]zostawiają po sobie ślady[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]...gotowi do drogi wsiaday w różówy pociąg naszych marzeń[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]będziemy stukać do cioteczek z drogi... całuśnik [/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts