zuzolandia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 .normalnieeeeeee przekofffaneeeeeee ;-) witanko wieczorowa pora złociutka ;-) Quote
eria Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 one są rozkoszne jak tak razem śpią :loveu: szkoda że moje tak nie chcą :evil_lol: Foxi taka niedotykalska jest :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Usia zuzolandia eria szepczemy dobry wieczór bGirl z pełnym brzusiem.. a duecik przewraca się z boczku na bok.. opuścimy cioteczki na troszkę, bGirl ma wyjazd służbowy, a po powrocie podmieniamy torby i śmigamy w skały, Cleo będzie asekurować dwu- nożną będziemy ogromnie: za WAMi i naszym małym skrawkiem nieba, pogoda zamówiona, pozostaje kwestia spakowania niezbędnika, a to moja pięta achillesowa... Jutro jeszcze dopiąć wszytko na ostatni guzik i w drogę.. pocieszamy się, że technologia poszła na przód i może uda się naskrobać cosik, będziemy łapać zasięg i cioteczki... a tu zostawiamy tulaska Cleo & WielkoLUD Quote
WinterGirl Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 czarodziej88 Pianka Elizusiek śpiochy już na czterecz łapkach.. bGirl jeszcze w piżamie, kilka do cioteczek z napojem bogów: kawą (..) a do kawy może ciasteczko proszę się częstować, tylko po jednym, żeby dla wszytkich cioteczek strczyło... zostawiamy nasz uśmiech, aby mógł powitać zaglądjące ciotuchny, miłego dnia Cleo & WielkoLUD Quote
Od-Nowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ooo no jak to w koncu?? jest ta nasza dziewczynka czy już nie?? byłam rano, przeczytałam,że jedziecie najpierw na obowiązki potem rekreacje :cool3: wracajcie szybko, a my w między czasie przydmuchamy Wam zasięg Quote
ewelinabuck Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 jacy oni wtulkani do siebie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
WinterGirl Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Od-Nowa']ooo no jak to w koncu?? jest ta nasza dziewczynka czy już nie?? byłam rano, przeczytałam,że jedziecie najpierw na obowiązki potem rekreacje :cool3: wracajcie szybko, a my w między czasie przydmuchamy Wam zasięg kończymy upychać bagaż, aby zamek się dopiął.. powstały znane nam komplkacje bagaż wypchany po brzegi ale mamy pomocną parę rąk, więc nie powinno być ciężko, choć ilość dni może być myląca patrząc na gigantyczny rozmiar mojego bagażu...(..) startujemy jutro jescze dzisiaj pomęczymy cioteczki naszą obecnością.. [quote name='ewelinabuck']jacy oni wtulkani do siebie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pieszczochy moje, znikam na maraton zakupowy pozdrawiamy Cleo & WielkoLUD Quote
Dobcia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Dziękujemy za kawkę, tego mi było trzeba:loveu: Przesłodkie śpiochy:loveu: Quote
niunia32 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 sama słodycz :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Waxy Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jej Piękny West !! :loveu: Cleo jest przepiękna !! :loveu: Sznaucer także !! Piękne pieski :loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Cleo i Wielkolud też spakowali walizki?? jak tam nastroje przed podróżą?? gazetki kupione?? kiedy wracacie:razz: Quote
eria Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 napewno do środy bo się szykuje wspólny spacerek :cool3: :cool3: :cool3: ale ciiiiiiiii :eviltong: Quote
WinterGirl Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 HellO Dobcia niunia32 Waxy [quote name='Od-Nowa']Cleo i Wielkolud też spakowali walizki?? jak tam nastroje przed podróżą?? gazetki kupione?? kiedy wracacie:razz: niestety moje mordki dosiądą się w sobotę, spakowani i gotowi będą wypatrywać bGirl... czarne nochalki będą pilnować "4 ścian" i liczną artylerie swoich zabawek (z laptopem pod pachą, będę łapać podmychy zasiągu) [quote name='eria']napewno do środy bo się szykuje wspólny spacerek :cool3: :cool3: :cool3: ale ciiiiiiiii :eviltong: cioteczko proszę nie zapomnieć wysłać maila w sparwie pięknej pogody, poznamy mordkę w mordkę bliźniaczy duecik... zostawiamy tulaska Lukrowych senków Cleo & WielkoLUD Quote
zuzolandia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 tak tak do srody musza !!! wrocic ;-) eheheheh ..... pozdrawiamy noca !!!!! buzinki;-) Quote
WinterGirl Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Witamy pod chmurką... bGirl buja w obłokach, zaglądamy na chwilkę zostawić pozytywne fluidki dla cioteczek na pozostałą część dnia... Pozdrawiamy milusio Cleo & WielkoLUD Quote
Likaa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Foteczki dueciku piękne :* Cleosia zabójcza <serduucha> P0ozdrawiamy nasze kochane trio Quote
Marta_Ares Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Witam, zdjecia sliczne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Witamy;) U was też chmurki dziś były? U nas była burza, i deszcz, i słonko, i... tęcza:loveu: Quote
WinterGirl Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Likaa Marta_Ares Dobcia niedźwiadkowy tulasek za odwiedzinki biało- czarnych, szepczemy: nighty night, sleep tight, we love you, good night mięciutkiej poduchy Cleo & WielkoLUD Quote
*zaba* Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Witamy z rana sliczny duecik i zyczymy duuuzo slonka.I chcemy nowe zdjatka!!!:) Quote
Elizusiek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 *zaba* napisał(a):Witamy z rana sliczny duecik i zyczymy duuuzo slonka.I chcemy nowe zdjatka!!!:) dołączamy się do prośby o foteczki :lol: Quote
WinterGirl Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 *zaba* Elizusiek Cioteczki postaramy się o garstkę fotek biało- czarnych. teraz bGirl znika, buziak Cleo & WielkoLUD Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='bGirl'] Cioteczki postaramy się o garstkę fotek biało- czarnych. teraz bGirl znika, buziak Cleo & WielkoLUD no czekamy cioteczko na foteczki! Witamy!!! życzymy przyjemnej niedzieli :* buuuuziaki :* i tulańce dla duetu :loveu: Tajfun i niunia Quote
Recommended Posts