Usia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Hej cioteczka przyszła sie upomnieć o fotki i po ciuchutku powoli nadrobic zaległosci ;) Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Hejka, ja tez nadrobiłam.... I mała uwaga: poproszę więcej fotek Wielkoluda. Śpiący duecik - miodzio...:loveu: Pzdr. Quote
WinterGirl Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Usia Asiaczek zaglądamy z motylkami, aby zostawić garstkę foteczek... w różowych obłokach wieczorny buzial dla cioteczek Cleo & WielkoLUD Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Buziak - buziakiem. A fotek Wielkoluda nadal niet! Nie dam się tak łatwo przebłagać!:mad: O, nie!!! Pzdr. Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 hej kochani!!! ale cudne fotki!!!! cuuuudowne :loveu: a gdzie Teddy?? ze się tak zapytam :D pozdrawiamy buuuuuuziaki i całuski w te słodkie psie noski :loveu: Tajfun i niunia Quote
WinterGirl Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Ciotuchny ciężko pisać bGirl, TeddY troszkę ostatnio choruje... odpoczywa sobie w ogrodzie z rodzicami nie męcze go fleszami, rozpieszczamy go tulaskami i czekamy na szybki i pozytywny obrót tych złych chwil.. Cleo & WielkoLUD Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='bGirl']Ciotuchny ciężko pisać bGirl, TeddY troszkę ostatnio choruje... odpoczywa sobie w ogrodzie z rodzicami nie męcze go fleszami, rozpieszczamy go tulaskami i czekamy na szybki i pozytywny obrót tych złych chwil.. Cleo & WielkoLUD biedak kochany :( dużo zdrówka dla Niego io mnóstwo fluidów wysyłamy z Tajfunkeim prosimy go wytulić od cioteczki Quote
eria Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 rozbroiłaś mnie tą fotą, Cleo po prostu wymiata!!!!!:loveu: :loveu: już się środy nie mogę doczekać!! Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Aaaa.... No to przesyłam ciepłe tulaski dla Olbrzyma. Niech się wykuruje. Pzdr. Quote
WinterGirl Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='niunia32']biedak kochany :( dużo zdrówka dla Niego io mnóstwo fluidów wysyłamy z Tajfunkeim prosimy go wytulić od cioteczki [quote name='Asiaczek']Aaaa.... No to przesyłam ciepłe tulaski dla Olbrzyma. Niech się wykuruje. Pzdr. dziękuje w imieniu mojego WielkoLUDA za moc ciepłych słow, to miłe, że mamy w cioteczkach wsparcie.. [quote name='eria']rozbroiłaś mnie tą fotą, Cleo po prostu wymiata!!!!!:loveu: :loveu: już się środy nie mogę doczekać!! Cioteczko a jak my się cieszymy [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Elizusiek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 mam taką huśtaweczke w ogródku i też kiedyś chciałam zrobić zjęcia moim psiakom ale nie chciały tak grzecznie siedzieć :roll: Buziaczki dla WielkoLUDA Quote
*zaba* Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Buziaczek slodkonocny dla dueciku i dodatkowe mizianko dla WielkoLUDA. Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 my już uciekamy do łóżeczka i przesyłamy buziaczki w czarne noski dla Cleosi i Teddiego :loveu: niech nam szybko zdrowieje kochany!! dla Karinki też buuuuziak wielki :* kolorowych snów!! Tajfun i niunia Quote
WinterGirl Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Elizusiek']mam taką huśtaweczke w ogródku i też kiedyś chciałam zrobić zjęcia moim psiakom ale nie chciały tak grzecznie siedzieć :roll: Buziaczki dla WielkoLUDA mała biała z napędem na cztery łapy uwielbia się bujać.. [quote name='ewelinabuck']sliczne fotki :loveu: [quote name='*zaba*']Buziaczek slodkonocny dla dueciku i dodatkowe mizianko dla WielkoLUDA. [quote name='niunia32']my już uciekamy do łóżeczka i przesyłamy buziaczki w czarne noski dla Cleosi i Teddiego :loveu: niech nam szybko zdrowieje kochany!! dla Karinki też buuuuziak wielki :* kolorowych snów!! kochane ciotuchny dziękujemy za pozytywne fludiki, ogromny tulas za troskę i ciepłe słowa, dobrze wiemy, że myślami jesteście przy nas [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Shilah Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Hi! Teddy::bluepaw: Nasz duecik życzy szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymamy kciuki za Ciebie i wierzymy, że Twoje zdrówko nie będzie więcej szfankować.. Cleo & bGirl dbajcie i troszczcie się o Wielkoluda.. Pozdrawiamy Shilah & Gizmo Quote
WinterGirl Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Shilah']Hi! Teddy::bluepaw: Nasz duecik życzy szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymamy kciuki za Ciebie i wierzymy, że Twoje zdrówko nie będzie więcej szfankować.. Cleo & bGirl dbajcie i troszczcie się o Wielkoluda.. Pozdrawiamy Shilah & Gizmo dziękujemy cioteczko, to teraz nasze oczko w głowie, oby książe ciemności nie przywykł do nadmiernej ilości pieszczot ze strony swoich girls... póki co rozpieszczamy bGirl dwiema łapkami, Cleo czterema... zaczarowanych snów [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Shilah Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='bGirl']dziękujemy cioteczko, to teraz nasze oczko w głowie, oby książe ciemności nie przywykł do nadmiernej ilości pieszczot ze strony swoich girls... póki co rozpieszczamy bGirl dwiema łapkami, Cleo czterema... zaczarowanych snów [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Chyba nie było i nie jest mi dane znać takiego zwierzaka, a w szczególności psa, który nie lubi być non stop w centrum uwagi, a przy tym rozpieszczany na wszelkie sposoby. Nie ma nic piękniejszego jak te wierne i oddane oczka psa.. To chyba najpiękniejszy prezent. * * Gwiezdnych snów * * Quote
WinterGirl Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Shilah']Chyba nie było i nie jest mi dane znać takiego zwierzaka, a w szczególności psa, który nie lubi być non stop w centrum uwagi, a przy tym rozpieszczany na wszelkie sposoby. Nie ma nic piękniejszego jak te wierne i oddane oczka psa.. To chyba najpiękniejszy prezent. * * Gwiezdnych snów * * WielkoLUD to pieszczoch do kwadratu, jego zaczepki szturchanie nochalem, wpychanie łepetynki pod rękę czy przewracaniem oczętami, jest w tym mistrzem... tego nigdy za mało, a najpiękniejszy widok: Cleonia dająca buziaczki swojemu braciszkowi, wszyscy patrzą z zachwytem i nie dowierzaniem... bGirl powolutku oddala się w stronę już śpiochających czworonożnych pociech [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
BBeta Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='bGirl'] Piękna fotka :loveu::loveu::loveu: Cudowna :loveu::loveu::loveu: Jeśli konkurs na najpiękniejsze zdjęcie znowu ruszy koniecznie musisz nominować to zdjęcie Quote
WinterGirl Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Asiaczek']No to dobranocka! Pzdr. Wzajemnie magicznych senków [quote name='BBeta']Piękna fotka :loveu::loveu::loveu: Cudowna :loveu::loveu::loveu: Jeśli konkurs na najpiękniejsze zdjęcie znowu ruszy koniecznie musisz nominować to zdjęcie dziękujemy za "pierwszy oddany głos" Pozdrawiamy milusio [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
BBeta Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 bGirl napisał(a): dziękujemy za "pierwszy oddany głos" Bezdyskusyjnie i nieodwołalnie macie ode mnie max ;) Quote
WinterGirl Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='czarodziej88']Witam jak zwykle wszyscy z pewnością już dawno w krainie snów :) wpadłem pooglądać fotki i przyznam ze za kazdym razem jestem coraz bardziej pozytywnie zaskakiwany ilością wspaniałych zdjęć!! ;) wiem że bGirl & Cleo kochają WielkoLUDa nad wszystko i u nikogo nie mogloby mu byc lepiej :roll: również życzę czarnemu rycerzowi jak najszybszego powrotu do formy! :) miluśnych snów ! :cool3: Pozdrawiam Ktoś rozszyfrował ciotkę bGirl & Cleonię, ogromny tulasek za to ciepło płynące z wypowiedzi wujaszka.... [quote name='BBeta']Bezdyskusyjnie i nieodwołalnie macie ode mnie max ;-) ale się rumienimy, dziękujemy jeszcze raz za słodki smak twoich słów [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS] Quote
eria Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 witamy ! jak ja nie lubię poniedziałków :shake: :evil_lol: miłego dnia życzę i szybkiego powrotu do zdrowia dla Teddyego :lol: Quote
Recommended Posts