WinterGirl Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Upiorne zamczysko... otwieramy stare drzwi rycerz pilnujący bram zamku... & biała dama Mam nadzieje, że cioteczki wybaczą dwu- nożnej, bGirl tylko na kilka minutek i dalej w droge... cała noc przed nami... wielki niedźwiadkowy tulasek nocne przytulanki od WielkoLUDA [FONT=Verdana] [FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[FONT=Verdana] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
WinterGirl Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 HellO Cioteczki witamy z poranną kawuchą -otwieramy weekend- ..co prawda troszkę niewyspani, obolali ale za to pełni energii... milutkiego dzionka [FONT=Verdana][FONT=Verdana] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
niunia32 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [center]jeee jakie fajne foteczki zamku :loveu: a gdzie to jest? :) rycerz piękny :loveu: a dama?? - jak to dama - cudna :loveu: miłego weekendu życzymy gorąco pozdrawiamy Tajfun i niunia[/center] Quote
Dobcia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Jakie cudne widoczki:loveu: A rycerz straszny-nie odważyłabym się iść do tego zamku:evil_lol: Pozdrawiamy śliczne psiaki:loveu: Quote
marzenna79 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witaj Karinko kochana !!!!!!! Witajcie Cleosie i Teddy !!! :loveu::loveu::loveu: Prześliczne fotki...:multi::multi::multi: Pozdrawiam Was serdecznie i życzę pięknego długiego weekendu majowego.:loveu: Wszystkiego dobrego życzę !!!!!!! Quote
Aga76 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Dzień dobry :biggrina: Piękna biała dama i przystojny rycerz w czarnej zbroi - bajeczny duet :bigok: Quote
WinterGirl Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 niunia32 napisał(a):jeee jakie fajne foteczki zamku :loveu: a gdzie to jest? :) rycerz piękny :loveu: a dama?? - jak to dama - cudna :loveu: miłego weekendu życzymy gorąco pozdrawiamy Tajfun i niunia HellO to nasz mały zakątek, nasze miasto.. Dobcia napisał(a):Jakie cudne widoczki:loveu: Dobcia napisał(a): A rycerz straszny-nie odważyłabym się iść do tego zamku:evil_lol: Pozdrawiamy śliczne psiaki:loveu: ale cioteczke by na pewno wpuścił, to gentelmen marzenna79 napisał(a):Witaj Karinko kochana !!!!!!! Witajcie Cleosie i Teddy !!! :loveu::loveu::loveu: Prześliczne fotki...:multi::multi::multi: Pozdrawiam Was serdecznie i życzę pięknego długiego weekendu majowego.:loveu: Wszystkiego dobrego życzę !!!!!!! Aga76 napisał(a):Dzień dobry :biggrina: Piękna biała dama i przystojny rycerz w czarnej zbroi- bajeczny duet :bigok: czarodziej88 napisał(a):Pozdrawiam baśniową parę oraz dwu-nożną ;-) czarodziej88 napisał(a): życzę miłego, pełnego wrażeń i przygód majowego weekendu !! :smile: dla naszego rodzynka i cioteczek Tulasy [FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
WinterGirl Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Białaskowo: czyli Cleopatra & Focusik słodki obrazek tych dwojga... w pogoni za szczęściem... ogony figle pozowanko dla dwu- nożnej... Cleosiątko Focusik dwoi się w oczkach.. pozdrawiamy milusio Focusika [FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
eria Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ale mi się dwoi w oczach! ludzie,ja już nie piję,widzę podwójnie, dwie Cleosie widzę! :evil_lol: :evil_lol: przecudnie wyglądają razem!! sielanka!:loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 dwoi mi sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie moge sie polalac ktory to ktory:evil_lol: :evil_lol: Quote
Likaa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 normalnie dwoi się .. Dwie Cleotki :wow: Hihi a kiedy sie zacznie troić ? :P Karinko fotki piękne :* Białososy cudne .. Życzymy miłego dnia Karinko :* I pozdrawiamy z Taffikowa PS.JUtro oPole :D Quote
zuzolandia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 .przesliczneeeeeeeeeeeee ;-) a to randka była ? ze siem tak zapytam ? A wracajac do zamku ...... to niby gdzie on ???? .......bo z tego co wiem mieszkasz gdzies niedaleko ;-) buziolee Quote
Elizusiek Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 bGirl napisał(a): ale słodkie zdjęcie :loveu: jakby nie dłuższy język to identyczne :evil_lol: Quote
niunia32 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [SIZE="3"]jeeee ale fotusie :) faktycznie się w oczach dwoi :loveu: :loveu: słodko :loveu: życzymy dobrej nocy Tajfun i niunia Quote
WinterGirl Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 eria ewelinabuck Elizusiek niunia32 Likaa napisał(a):normalnie dwoi się .. Dwie Cleotki :wow: Hihi a kiedy sie zacznie troić ? :P Karinko fotki piękne :* Białososy cudne .. Życzymy miłego dnia Karinko :* I pozdrawiamy z Taffikowa PS.JUtro oPole :D ciotka bGirl trzyma kciuki zuzolandia napisał(a):.przesliczneeeeeeeeeeeee ;-) a to randka była ? ze siem tak zapytam ? A wracajac do zamku ...... to niby gdzie on ???? .......bo z tego co wiem mieszkasz gdzies niedaleko ;-) buziolee taka mini date Cleosi, [SIZE=2]miasto z zamczyskiem, malutkie... ..Będzin Cioteczki pluszowych senków mleczna droga zaprowadzi nas do łóżeczka... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Usia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Witamy :p My ostatnio zadko na DGM bo sie zacina a nerwy nie pozwalaja wytrzymac tego co sie dzieje, po za tym teraz matury i koniec roku, wiec rozumiesz ;) No ale jestemy wreszcie i podziwiamy :cool1: ktos sie zawstydził :evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Hey:lol: Jedna Cleoś jest piękna, ale dwie to dopiero cudny widok:loveu: Nie odrózniła bym ich:evil_lol: Quote
niunia32 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Hej kochani!!! wpadamy życzyć bardzo miłego i słonecznego weekendu zostawiamy ogromnego buziaka dla Ciebie i tulańce dla czarno-białych Tajfun i niunia Quote
WinterGirl Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 HellO kicamy zerknąć co nowego w naszym udomowionym kawałku internetu... Usia napisał(a):Witamy :p My ostatnio zadko na DGM bo sie zacina a nerwy nie pozwalaja wytrzymac tego co sie dzieje, po za tym teraz matury i koniec roku, wiec rozumiesz ;) No ale jestemy wreszcie i podziwiamy :cool1: ktos sie zawstydził :evil_lol: Cioteczko to..czarodziejskie DGM posty znikają i pojawiają się :diabloti: , podziwiaj, może nikt nie porwie tego posta z fotencjami... Dobcia napisał(a):Hey:lol: Jedna Cleoś jest piękna, ale dwie to dopiero cudny widok:loveu: Nie odrózniła bym ich:evil_lol: niunia32 napisał(a):Hej kochani!!! wpadamy życzyć bardzo miłego i słonecznego weekendu zostawiamy ogromnego buziaka dla Ciebie i tulańce dla czarno-białych Tajfun i niunia dla cioteczek i ich podopiecznych czworonogów: & niedźwiadkowy tulasek [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
niunia32 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 buu ja już tu dzisiaj pisałam, wchodzę ponownie a tu brak mojego postu :( ja już nie mam zielonego pojęcia co się na dogo dzieje :( na jednej przeglądarce brakuje kilku postów, na drugiej znowu innych :( ehh ale mimo tego życzymy dużo słonka Tajfun i niunia Quote
Pianka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 bGirl napisał(a): Jaka fajna ozdoba:eviltong: bGirl napisał(a):[SIZE=2] [SIZE=2]nadstawiamy uszka?! Nie no jakie ubiory:evil_lol: "bGirl" napisał(a): Piękne:loveu: Quote
WinterGirl Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Cioteczki niunia32 napisał(a):buu ja już tu dzisiaj pisałam, wchodzę ponownie a tu brak mojego postu :-( ja już nie mam zielonego pojęcia co się na dogo dzieje :-(na jednej przeglądarce brakuje kilku postów, na drugiej znowu innych :-( ehh ale mimo tego życzymy dużo słonka Tajfun i niunia Cioteczko bGirl też już powoli traci cierpliwość do DGM... Pianka napisał(a):Jaka fajna ozdoba:eviltong: Nie no jakie ubiory:evil_lol: Piękne:loveu: Fantastycznie dopasowane podsumowanie fotek biało- czarnych... a co u nas... ....family już w samolocie, bGirl odespała wczorajsze KRAKOWSKIE balety, teraz znikam zadbać o powrót kondycji.. (basen i sauna) może popływamy pieskiem.. ..biało- czarni stęsknieni za bGirl, ale teraz wszystkie straty nadrobimy z małą nawiązką... Cioteczki pozdrawiamy milusio [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD Quote
Asia & Ginger Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 bGirl masz cudowne, przeurocze psiaki! :loveu: :loveu: :loveu: Taki fajny biało-czarny albo czarno-biały duecik. :cool3: Wyczochraj ode mnie Cleosię i WielkoLUDa. :loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Dzieńdobry Karinko! Witam Cleosie i Teddy ! :loveu: Przepiękne te foteczki. A na tym troszke mi sie dwoi w oczkach ale urocza to foteczka.... Pozdrawiam Was serdecznie i życzę pięknego słonecznego długiego weekendu majowego.Tulaski dla Was ogromne :) Quote
Recommended Posts