WinterGirl Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='czarodziej88'] Naprawde uroczy widok !! rowniez życze spokojnej nocy bialo- czarnym oraz dwu- noznej :roll: I dla wujaszka tęczwych senków czarodzieju88 jesteś rodzyneczkiem w naszej biało- czarnej galerii... Cleo & WielkoLUD Quote
marzenna79 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hejka ponownie !!!!!!! :multi::multi::multi: Fotki powaliły mnie na kolana... Gratuluję pomysłów Karinko !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Cześć biało - czarni :loveu: Fotki rewelacyjne :evil_lol: Należy Ci się order z kartofla :evil_lol: Pozdrawiamy i życzymy miłego dzionka :loveu: Quote
WinterGirl Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Witamy cioteczki, my tylko zaglądamy się przywitać i wdrążamy się w plan dnia... buziale Cleo & WielkoLUD Quote
Likaa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Bajeczne fotki ależ się usmiałam z czarno-białych Niesamowity duet i pomysły twoje kochana tez niesamowite Pozdrawiamy Mizianko dla trójcy A co tam, dla dwu-nożnej też :D Quote
Aga76 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kochane słoneczko skryło się na wysoko na półce... Witamy radośnie i pozdrawiamy :Cool!: Quote
WinterGirl Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Cioteczki ...nie będziemy się rozpisywać bo coś dogo nie chce współpracować... a czas goni... zerkniemy jak się miewają nasze cioteczki a tutaj zostawiamy tulaska.. Cleo & WielkoLUD Quote
eria Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 cześć!! a gdzie to tą bidną Cleosię wpakowali!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: może czarnemu też sesję na wieszaku zrobisz ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
niunia32 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 hej kochani!!! oczywiśćie nie obeszło by się dzisiaj bycie na dog o i nie odwiedzenie Was :) z przyjemnością wpadamy do Was i czekamy na jakieś dowe foteczki Cleosi & Teddiego. wraz z Tajfkiem przesyłamy im cieplutkie tulańce, a dla Kariny ogromnego buziaka pozdrawiamy serdecznie Tajfun i niunia Quote
WinterGirl Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='eria']cześć!! a gdzie to tą bidną Cleosię wpakowali!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: może czarnemu też sesję na wieszaku zrobisz ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to mogło by się dla wszytkich źle skończyć... [quote name='niunia32']hej kochani!!! oczywiśćie nie obeszło by się dzisiaj bycie na dog o i nie odwiedzenie Was :smile: z przyjemnością wpadamy do Was i czekamy na jakieś dowe foteczki Cleosi & Teddiego. wraz z Tajfkiem przesyłamy im cieplutkie tulańce, a dla Kariny ogromnego buziaka pozdrawiamy serdecznie Tajfun i niunia za moc ciepłych słów buzial Cleo & WielkoLUD Quote
Aga76 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Słoneczne dzień dobry Wiosenny krzyk mody :thumbs: suuper Quote
Kasia_zg Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Wraz z promykami słoneczka zagladamy do Was by powiedzieć dzieńdobry i życzyć przyjemnego dzionka. Nadrobiłam zaległości obejżałam wszystkie foteczki i jestem zauroczona biało-czarnym należa sie gorace buziolki i mocne tulaski za pozowanie sa rewelacyjni :) Miłego dnia!! Quote
Basia_Sz Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Jak wszyscy słonecznie, to ja też :loveu: Witajcie biało - czarni i miejcie się dobrze dzisiaj :loveu: :multi: Quote
WinterGirl Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 słoneczko powitało nos mocnymi porieniami, a my witamy cioteczki Aga76 Kasia_zg Basia_Sz miło zobaczyć przyjazne osóbki z samego rana.. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
WinterGirl Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 HallO Cioteczki wrzucam troszkę białaskowych słodkości i znikam miłego dzionka... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
eria Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 wszystkie foteczki są śliczne, ale to jest najlepsze :loveu: :loveu: sama słodycz ta Cleosia:loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='eria']wszystkie foteczki są śliczne, ale to jest najlepsze :loveu: :loveu: sama słodycz ta Cleosia:loveu: Zdecydowanie sie zgadzam z tym stwierdzeniem :) Mnie tez ta foteczka odrazu zauroczyła....Przepiekne wszystkie te foteczki...Karinko zazdroszcze Ci tych widoków :) Quote
Likaa Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Zgadzam się .. Fotka powyżej po prostu pełna uroku i klimatu .. Ah ta Cleosia, każdego zauroczy :) Buziakosy dla was Quote
niunia32 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 mi się bardzo ta foteczka podoba :) :loveu: życzymy miłego popołudnia Tajfek i niunia Quote
zuzolandia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 JEEEEEEEEEE WIDZE WIDZE TAKA DUZAAAAA RYBAAAAAA;-) A WY NIE WIDZICIE ? i nie zobaczycie dopoki odpowiedniego sprzetu nie kupicie eheheheheheheheh;-) witamy i buziaczki przesyłamy dla BIAłO-CZARNYCH;-) Quote
WinterGirl Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 pluszakowe tulaski dla cioteczek mięciutkich snów... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] Quote
niunia32 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 kochana życzymy Tobie dobrej nocy a Cleosi i Teddiemu psich snów :) zostawiamy nocnego buziaka Tajfun i niunia Quote
niunia32 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [center]Witamy jeszcze przed południem! zaglądamy by życzyć bardzo miłego dnia i dużo słoneczka! buziaki dla Ciebie i piesiów :loveu: Tajfun i niunia[/center] Quote
WinterGirl Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 biało- czarni TYLKO na min zostawić buziala [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
Recommended Posts