WinterGirl Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 [SIZE=2]Cioteczki asia_pie napisał(a):bGirl masz cudowne, przeurocze psiaki! :loveu: :loveu: :loveu: Taki fajny biało-czarny albo czarno-biały duecik. :cool3: Wyczochraj ode mnie Cleosię i WielkoLUDa. :loveu: Cioteczko dziękujemy za moc ciepłych słów.. czochrańce wykonane, plus kilka buziaków od bGirl Kasia_zg napisał(a):Dzieńdobry Karinko! Witam Cleosie i Teddy ! :loveu: Przepiękne te foteczki. A na tym troszke mi sie dwoi w oczkach ale urocza to foteczka.... Pozdrawiam Was serdecznie i życzę pięknego słonecznego długiego weekendu majowego.Tulaski dla Was ogromne :smile: Kochana dziękujemy i odwzajemniamy pluszowy tulas A teraz biało- czarni biegną na słoneczny spacer... ...weekendzik majowy tuż, tuż więc dla wszytkich naszych cioteczek słońca pod dostatkkiem, słodkiego lenistwa, a czworonogą jęzorka po pas i mnusto czochrańców... pozdrawiamy milusio [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD Quote
niunia32 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 cześć kochani!! mimo kłopotów dogomani zaglądamy do Was by życzyć dużo słoneczka i miłego dnia!! :* Tajfun i niunia Quote
WinterGirl Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 niunia32 napisał(a):cześć kochani!! mimo kłopotów dogomani zaglądamy do Was by życzyć dużo słoneczka i miłego dnia!! :* Tajfun i niunia wzajemnie cioteczko, może nikt nie zje twojego posta... trzymam kciuki za szybki powrót do formy DGM :diabloti: [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
WinterGirl Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 bGirl i biało- czarni rozpoczynają majowy weekend.. teraz tylo na chwile, ale obiecujemy zasypać cioteczki fotkami... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Kasia_zg Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Dzieńdobry biało-czarni:loveu: Zagladamy aby zyczyc Wam milusiego dzionka!! I z niecierpilowścią czekamy na foteczki!! Tylaski dla Was!!:lol: Quote
WinterGirl Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 dreptamy wrzucić małe co nie co biało- czarnych nad nami... kaczuszka..przykuła naszą uwagę Wielka woda i WielkoLUD only lewy profil pnę się po schodkach w górę.. meet with maxiątko & malutki kłębuszek... a teraz moje mordki śnią... Kasia_zg napisał(a): Dzieńdobry biało-czarni:loveu: Zagladamy aby zyczyc Wam milusiego dzionka!! I z niecierpilowścią czekamy na foteczki!! Tylaski dla Was!!:lol: dzień dobry, miłego oglądania [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
niunia32 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 [center]Czesc kochani!!! zaglądamy by zobaczyć co u Was słychać?? przy okazji zostawiamy słonecznego buziaka i mizianko dla biało-czarnych :* pozdrawiamy Tajfun i niunia[/center] Quote
DiDDlina85 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Tak dawno mnie nie było a tu tyle cudnych fotek:)...Psiaki po prostu bomba:):p Quote
marzenna79 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Witaj Karinko !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu: Piękne foteczki Cleopatry i Fokusa...:loveu::loveu: Pozdrawiam serdecznie rodzinkę biało-czarnych i życzę pięknego, świątecznego dnia.:terazpol: Mizianko dla Teddiego i Cleosi.:loveu::loveu::multi::multi: Quote
gogunia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Cześć bGirl, super zdjęcia psiaków:p :loveu: konie też fajne ;) Quote
eria Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 cześć Karinko,korzystając że dogo nawet nic mi dziś nie usunęło weszłam sibie do Was, a tu nowe foteczki :loveu: :loveu: Wielkolud cudny - choć odchudzić by się przydało :razz: i Cleosia i jej znajomi też śliczniaści :loveu: zwłaszcza puchaty kłębuszek-chyba shih-tzu :p pozdrawiamy, blizniaczy duecik Quote
WinterGirl Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 HellO niunia32 DiDDlina85 marzenna79 gogunia eria napisał(a):cześć Karinko,korzystając że dogo nawet nic mi dziś nie usunęło weszłam sibie do Was, a tu nowe foteczki :loveu: :loveu: Wielkolud cudny - choć odchudzić by się przydało :razz: i Cleosia i jej znajomi też śliczniaści :loveu: zwłaszcza puchaty kłębuszek-chyba shih-tzu :p pozdrawiamy, blizniaczy duecik eria dla nas kochanego ciałka nigdy za wiele... cioteczki cieszy nas ogromnie wasza wizyta, duża buźka i ogromy tulas ...a cioteczka bGirl nareszcie w domku, padamy na mordki z Cleosią, jutro plony fotograficzne naszej majówki Zakopower lukrowych senków [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Aga76 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Dzień dobry :loveu: pozdrawiamy piątkowo i bardzo weekendowo. Mam nadzieję, że już na trwałe pozostanie ślad po naszej wizycie. Quote
WinterGirl Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Na początku cioteczki.. I garstka obiecanych wojarzy bGirl & Cleo.. pozdrawiamy opiekuna owieczek Bahusa... a za naszymi cioteczkami ogronie tęskniliśmy i za naszym udomowionym internetowym zakątkiem DGM.. [SIZE=2]teraz pora rozpakować bagaż, po wczorajszym piżamowym babskim party ciężko zmusić się do zrzucenia piżamy (..) uciekamy czynnić "zmuszającą" powinność sprzątanie... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Likaa Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Karinko ale wam dobrze, spędziacie dobie w Zakopanym czas.. Oj dobrze wam dobrze :) Piękniuchne foteczki, wprost wspaniałe :) Pozdrawiamy i Przesyłamy tysiąc buziaczków Dla naszego kochanego trio Papa słoneczka Quote
eria Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 ale cudne fotki z Zakopanego :loveu: :loveu: Cleosia zwiedza świat :cool3: zapraszamy do Rudy ! piękne krajobrazy i łowiecki i Bahus :loveu: Quote
niunia32 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 piękne widoki :) mmm nic tylko sie tam wybrac :) Quote
WinterGirl Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 haY Likaa napisał(a):Karinko ale wam dobrze, spędziacie dobie w Zakopanym czas.. Oj dobrze wam dobrze :smile: Piękniuchne foteczki, wprost wspaniałe :smile: Pozdrawiamy i Przesyłamy tysiąc buziaczków Dla naszego kochanego trio Papa słoneczka kochane trio buja w obłokach dzięki cioteczki słową.. eria napisał(a):ale cudne fotki z Zakopanego :loveu: :loveu: Cleosia zwiedza świat :cool3: zapraszamy do Rudy ! piękne krajobrazy i łowiecki i Bahus :loveu: czujemy się zaproszeni proszę się przygotować na biało- czarny duet niunia32 napisał(a):piękne widoki :smile: mmm nic tylko sie tam wybrac :smile: cieszymy się, że miło się ogląda cioteczce fotki "take my to the place I love", a jak by ciotunia wybierała się do Zakopanego proszę bGirl & Cleo do walizki spakować... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
WinterGirl Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 jak to jedna z cioteczek ujeła Witają: bGirl, mała- biała z napędem na cztery łapy & tymczasowo dzwońcu czyli WielkoLUD.. Robaczki miluchnej Soboty lenistwa pod dostatkiem... i aby słońce nie chowało się za chmurki [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
ewelinabuck Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 ale super cioteczko mialas :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja tez chce do Zakopanego:multi: :multi: :multi: fotki piekne:loveu: Quote
niunia32 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 hej, hej kochani my Wam życzymy udanej soboty i całego weekendu i zeby sloneczeko wyszło z poza chmur tulasy dla biało-czarny i buziak dla Ciebie Karinko :* Tajfun i niunia Quote
DiDDlina85 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Sliczne zdjęcia z wycieczki:)Piekne widoczki:p Quote
WinterGirl Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 zapach truskawek.. [quote name='ewelinabuck']ale super cioteczko mialas :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja tez chce do Zakopanego:multi: :multi: :multi: fotki piekne:loveu: [quote name='niunia32']hej, hej kochani my Wam życzymy udanej soboty i całego weekendu i zeby sloneczeko wyszło z poza chmur tulasy dla biało-czarny i buziak dla Ciebie Karinko :* Tajfun i niunia [quote name='DiDDlina85']Sliczne zdjęcia z wycieczki:smile:Piekne widoczki:p Cioteczki dziękujemy za każde milychne słowo, każdą wystukaną literkę... ogromny tulas od biało- czarnych [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Kasia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Prześliczne zdjęcie :loveu: a do tego bardzo smaczne i apetyczne :loveu: Quote
Kasia_zg Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cześć Karinko!! Przegladamwłasnie waszą galeryjke i jestem oczarowana foteczkami. Pozazdrościć Wam wyprawy do Zakopanego...też bym tak chciała.... Tak jak wspomniałem foteczki pierwsza klasa jak zwykle cudowne....:loveu: Nio ale ostatnia foteczka Cleosi jest słodziachna...a jaką ochote narobiłaś mi na truskaweczki :lol: Niesamowita jest ta foteczka... Życze Wam przyjemnego weekendziku i przedewszystkim duzo słoneczka... Tulaski dla biało-czarnych :calus: I gorace buziaczki dla dwu-nożnej:lol: Pozdrowionka :) Quote
Recommended Posts