Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja pie******. Nie wiem co bym zrobiła, jak bym dorwała w swoje ręce, normalnie się nóż w kieszeniu otwiera.
Przelałam niestety skromniutko 20zł (powinno już być, bo ten sam bank), ale więcej choć bym nie wiem jak chciała, nie dam rady :/
Będę odwiedzać cudeńka i czekać na rozwój wydarzeń z zaoferowanym DT.

Posted

Znalazłam ten wątek po banerku Weimaromaniaczki. Nie chce się wierzyć że, tfu nie ludzie - potwory urządzili im Oświęcim.Co za kreatury mienią sie nazwą człowieka. Wiem złorzeczenie nic nie pomoże. Na razie mogę trzymać tylko kciuki za szybki powrót do zdrowia i pełni sił,postaram się po wypłacie wpłacić jakiś drobiazg, może jakieś fanty na bazarek.

Posted

[quote name='Weimaromaniaczka']A mają te sieroty wydarzenie na FB?[/QUOTE]

Na razie nie wiadomo...

Chyba nikt nie miał głowy, by robić im wydarzenie.... ale poczekajmy na prowadzącą wątek, pewnie wie więcej, a teraz już poszła spać....

Posted

[quote name='MALWA']Na razie nie wiadomo...

Chyba nikt nie miał głowy, by robić im wydarzenie.... ale poczekajmy na prowadzącą wątek, pewnie wie więcej, a teraz już poszła spać....

No to poczekamy ,a ja pomyślę kto potrafi robić . Na razie kto ma FB niech kliknie na LUBIE TO na pierwszej stronie u góry po lewej.

Posted

Jestem od Ewci Gonzalesowej i nie mogę już w spokoju wysiedzieć ani chwili. Ryczę nad swoimi dwiema biedami, a tu jeszcze to :angryy: Ja wysiadam. Nie chcę mieszkać na takiej planecie, na której rządzą ludzie :-(

Posted

[quote name='ceris']Jestem od Ewci Gonzalesowej i nie mogę już w spokoju wysiedzieć ani chwili. Ryczę nad swoimi dwiema biedami, a tu jeszcze to :angryy: Ja wysiadam. Nie chcę mieszkać na takiej planecie, na której rządzą ludzie :-([/QUOTE]

Myślę, że niestety nie masz wyboru... oczywiście o planetę mi chodzi...

[quote name='Marycha35']Do jasnej cholery kiedy w tym kraju sądy zaczną poważnie traktować takie sprawy, ku przestrodze, może to coś da! Biedne, kochane psie stworki:([/QUOTE]

W pewnych kwestiach nasze prawo jest do d..y !

[quote name='emilia2280']widac ze Kornel to jeszcze ma oczy dziecka, chyba tylko dlatego jego organizm jeszcze zyl do czasu odebrania go :([/QUOTE]

....pewnie urodził się jako silny szczeniak, a co z niego zostało... kości naciągnięte skórą.....

Posted

[quote name='Marycha35']Dobrze, że nadeszła pomoc! Teraz te dwa kochane smoczki mają szanse:)[/QUOTE]
Boże żeby dały radę...Kornelku kochany , Serenko cudna przepraszam Was za tego pseudoczłowieka...:-(:-(:-(

Posted

[quote name='Marycha35']Jesssu, babsko, które zagłodziło tak psiaki ma jeszcze dwa!!!! Straż Miejska ma działać, oby!!!!![/QUOTE]

serio ???? masakra .... przecież ona nie powinna mieć wogóle dostępu do zwierząt i ludzi , to nie człowiek , to degenerat ...

i tutaj żadna kara oprócz zakazu nie ma sensu bo i tak nie zapłaci ....na przymusowe , długie leczenie powinna iśc albo rzutem na taśme zapic się na śmierc i byłby spokój