bianka0 Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Toska1 napisał(a):i jak ? kuracja już rozpoczęta ? Myślę że DIF poradziła sobie z opatrunkiem. Dziękuję Toska że zaglądasz do Laleczki :loveu: Quote
Toska1 Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Laleczka urocza jest :loveu: niech zdrowieje dziewczynka ! Quote
malagos Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Zaglądam do małej damy, bardzo mi się ona podoba :) Quote
Toska1 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 malagos napisał(a):Zaglądam do małej damy, bardzo mi się ona podoba :) liczymy na to ,że spodoba sie też komuś, kto da jej domek :) w górę Lala , na pierwszą ! Quote
Toska1 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 co u Laleczki ? czekamy na jakieś nowe wieści , a może i fotki ? :) Quote
bianka0 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 DIFciu jak sobie radzisz z opatrunkami ? Quote
Toska1 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 bianka0 napisał(a):DIFciu jak sobie radzisz z opatrunkami ? no właśnie :) czy widać już jakieś efekty ? poprawę ? pozdrawiam i czekamy na znak życia :) Quote
bianka0 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Rozliczenie bazarków Lalki w trzecim poście. DIF odliczyłam niezapłacony rachunek, więc wyszła ociupinkę mniejsza suma Quote
bianka0 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Toska1 napisał(a):no właśnie :) czy widać już jakieś efekty ? poprawę ? pozdrawiam i czekamy na znak życia :) Rozmawiałam dzisiaj telefonicznie z DIF, rana już prawie zagojona. :loveu: Quote
Toska1 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 bianka0 napisał(a):Rozmawiałam dzisiaj telefonicznie z DIF, rana już prawie zagojona. :loveu: Super wiadomość :) Wreszcie Laleczka odzyska pełny komfort życia :) Quote
Toska1 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 i znowu pusto u Lali było... ale my dalej Lalę w górę wypychamy :) Quote
Toska1 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 znowu nikogo ... jak Lala znosi taka upalną pogodę ? Quote
Toska1 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 dzień dobry panno Lalu :) czy Laleczka już jest ogłaszana ? Quote
bianka0 Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Nie Laleczka jeszcze nie ma ogłoszeń, ale dzisiaj poszukam bazarku i zamówię. Quote
Hotel KADIF Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 (edited) No, wreszcie jestem!:evil_lol: Hotelowy sezon wakacyjny w pełni i mam ogrom pracy. U Lali wszystko dobrze. Cały czas wpuszczamy krople a brzuszek wygojony całkowicie. Co prawda wczoraj zauważyłam, że w miejscu tej dziureczki znowu zaczęło się coś dziać, więc dzisiaj jak Kinga wstanie powtórzymy całą operację. Ale ten środek jest świetny! Niedawno Lala nażarła się kocich gówien! Wlazła do mojego "kantorka sprzątaczki" w którym stoja kocie kuwetki i opchnęła to czego nie zdążyła sprzątnąć! TFU! Więcej jej nie pocałuję! :diabloti: Lala jest śliczna! Taki mały, cudny gremlinek! Jak tylko będą ogłoszenia nie posiedzi u nas za długo!:loveu: Moja mama, która jest u nas na wakacjach powiedziała, że jest błyszcząca jak aksamit. Rzeczywiście, Lalka odkąd jest u nas jeszcze nigdy nie była w tak dobrej formie. Zarówno pod względem wyglądu jak i humorku. Zresztą sami zobaczcie: :loveu::loveu::loveu: ps: qrcze.... dopiero teraz zauważyłam, że wyszły mi nieostre zdjęcia. Przepraszam, ale nie mam aparatu, bo mąż mi zabrał i nie mam czym zrobić lepszych....:-( Edited July 31, 2012 by DIF Quote
Hotel KADIF Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 I jeszcze znalazłam cztery: :loveu::loveu::loveu: Quote
Toska1 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Fajne fotki,fajne psiaki a Lala to już cud-miód :lol: ależ im tam dobrze u Ciebie , trawka zielona,powietrze świeże , miejsce do biegania ...pozazdrościć ... u mnie w centrum Krakowa trawa wypalona od słońca ledwo zipie , gorąc od betonu i asfaltu,że paść można przy upalnej pogodzie :cool3: chyba się do jakiegoś wolnego kojca u Ciebie przeniosę z Tofikiem :evil_lol: głaski dla wszystkich psiaków , buziak dla Laleczki :lol: Quote
bianka0 Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Toska1 napisał(a): u mnie w centrum Krakowa trawa wypalona od słońca ledwo zipie , gorąc od betonu i asfaltu,że paść można przy upalnej pogodzie :cool3: Nie zazdroszczę ci Toska tych upałów w dużym mieście :shake: W tym roku nawet na łonie natury trudno je przetrzymać. Quote
Toska1 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Laleczka się reklamuje z rana :) patrzcie jaka ona maleńka i fajna :) Quote
malagos Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Śmiszną ma tę mordkę, i takie oczki ciekawskie :) U nas na północnym Mazowszu też upał jak diabli, mimo zieleni i lasów dookoła, a moje mądre psy leżą na tarasie w pełnym słońcu! Quote
Recommended Posts