Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie ciężko odchudzić łakomczuszka :evil_lol: , ale najbardziej gubią te smaczki podawane między posiłkami :cool3: - najważniejsze, że poza tym wszystko ok ;)

Posted

Bajce wszyscy goście przynoszą smaczki, że niby taka biedna:crazyeye: po schronisku i z chorym oczkiem:-o Na początku Bajka się panicznie bała gości, ale już jej całkiem przeszło i każdy ludź kojarzy się z jedzonkiem. A dziś przyszedł kurier i urwała się za nim na klatkę:diabloti: Zrobiła się odważna. A w następną sobotę Bajeczka jedzie na psi piknik, wygrać 1 miejsce w konkursie kundelkowych piękności :loveu:

Posted

Same wspaniałe wiadomości z Bajkowego domku :)
Trzymam kciuki,żeby malutka wygrała konkurs kundelkowych piękności, bo cudna i urokliwa z niej panna :loveu:

a wagi trzeba pilnować, bo przytyć łatwo a zgubić gorzej :roll:
mój znajomy wet często powtarzał-zdrowy pies to chudy pies :evil_lol:

pozdrowienia dla domku i głasków mnóstwo dla Laleczki-Bajeczki !!!

Posted

Z tym konkursem to tak przy okazji.Bajka boi się wszystkich nieznajomych psiaków,choć zawarła kilka przyjaźni na podwórku:loveu: Ale ciężko było... A na tym pikniku jak przestraszy się psów, to pójdziemy do pokoju gdzie są same szczeniaczki.Niech pokonuje te swoje strachy powoli.Bo jaki to komfort życia tak się bać wszystkiego? Ale i tak postępy są wielkie.Już nie boi się ludzi.wcześniej jak przychodzili goście to uciekała gdzie pieprz rośnie, a teraz jak słyszy domofon to obie z Sonią wyskakują na klatkę i witają gości w połowie schodów :multi: A z konkursem piękności to ona u mnie i tak ma 1 miejsce :loveu:

Posted

[quote name='ladyahia']i waga znów w górę o 10 deko kurcze... skąd.. jak miała schudnąć a nie przytyć[/QUOTE]

Normalnie jak pojadę to przetrzepię skórę! :-x
Qrcze, dziewczyny proszę Was.... :modla:
Nie możecie jej utuczyć! To mała psina, na krótkich łapinkach. Jak będzie za gruba zaraz jej siądą stawy. Prędzej niż kręgosłup!

[quote name='Toska1']
a wagi trzeba pilnować, bo przytyć łatwo a zgubić gorzej :roll:
mój znajomy wet często powtarzał-[B]zdrowy pies to chudy pies[/B] :evil_lol:
[/QUOTE]

Nic dodać nic ująć! :loveu:

Posted

Dif? to kiedy przyjedziesz przetrzepać te tyłki??? Bo my na Ciebie czekamy i czekamy.....
Z tym jedzeniem to od jutra już koniec:shake: żebyś widziała jak Bajeczka płacze z głodu... a jak patrzy tymi swoimi słodkimi oczkami to człowiek by jej nieba uchylił. Ale od jutra nic nie widzę i nic nie słyszę:diabloti: Robimy dietę i przez miesiąc nie przyjmujemy gości z przysmakami dla Bajki:mad:

Posted

Bajeczka koniecznie musi się odchudzić do grudnia, bo my jedziemy na tydzień w góry , a moje dziewczynki do mojej mamy. A moja mama to im będzie gotować całe dnie i da jedzenia jeszcze więcej niż będą chciały:angryy: już się boję jak będzie wyglądać Bajka jak będę ją odbierać:angryy: A mojej mamie to mówił nie mówił, to i tak to samo,nawet Sonia wraca okrągła, bo pies nie może być głodny, a Bajka jest głodna cały czas:evil_lol:

Posted

No cóż moje psiaki mogą wygrać konkurs na najgrubsze jamniki i jamnikowate :evil_lol:
Ale kondycję mają niezłą. Być może jest to zasługa częstych i długich spacerów po lesie. Nigdy nie schudną, przy moim mężu to niemożliwe, ja idę do pracy a psy zostają pod jego opieką. Specjalnie kupuje im wszystko to, co lubią i po cichutku daje im ciągle smaczki w swojej kuchni, żebym nie widziała. :mad:
Są grubiutkie, wesołe i szczęśliwe. Nawet staruszeńki dożywają swoich ostatnich dni w niezłej formie, pomimo utuczenia.