Tengusia Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='maciaszek']No bardzo ładne :).[/QUOTE] wiem :diabloti: [quote name='marra']Ojej no zatkało mnie !!!! Latarnik jesteś cudny !!! :D Tengusia mów mi tu zaraz gdzie kupiłaś ten czaprak, też taki chcę !!!!!! Ps. Chciałam Ci napisać pw że "całe szczęście" ale masz zapchaną skrzynię :D[/QUOTE] pojechalam do Bedzina do Amigo ;) musialam sie zmobilizowac rano bo pozniej drogi mialy byc poblokowane z uwagi na ten wyscig kolarski ale warto bylo :grins: szkoda tylko ze 5 minut po wypuszczeniu niunka na pastwisko nowy kantar i warkoczyki byly cale w blotku :mdleje: ... bo ja wam chyba nie pisalam ze Latarnik jest zwolennikiem kapieli blotnych :diabloti: robi to z ogromna pasja i dokladnoscia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 No no no ..aleście z Latarnikiem na zakupach zaszaleli ;) ...supcio :cool2: Quote
marra Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Tengusia']wiem :diabloti: pojechalam do Bedzina do Amigo ;) musialam sie zmobilizowac rano bo pozniej drogi mialy byc poblokowane z uwagi na ten wyscig kolarski ale warto bylo :grins: szkoda tylko ze 5 minut po wypuszczeniu niunka na pastwisko nowy kantar i warkoczyki byly cale w blotku :mdleje: ... bo ja wam chyba nie pisalam ze Latarnik jest zwolennikiem kapieli blotnych :diabloti: robi to z ogromna pasja i dokladnoscia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Domyślałam się że to w Amigo, kurcze ja to się boję tam jechać bo tam jest tyyyyyyyyyyle rzeczy że wszystko bym chciała ;) i tak kolorowo...że chyba jednak pojadę :D Pamietam jak kiedyś Latarek tak się wytarzał ze ani jednego włoska czystego dosłownie, nawet są gdzieś te zdjęcia u Magdy :D wyglądał jak koń w skorupie :D bardzo uroczo ;) Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Jaki Elegancik:) [url]http://img189.imageshack.us/img189/447/p8022103.jpg[/url] Pzdr. Quote
Tengusia Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 [quote name='Alicja']No no no ..aleście z Latarnikiem na zakupach zaszaleli ;) ...supcio :cool2:[/QUOTE] no czasem trzeba :diabloti: a jutro poszaleje u mechanika :evil_lol: ... to mial byc powrot z pracy jak zwykle, wsiadam do żabulca przekrecam kluczyk i lipa bo stacyjka sie zablokowala, mecze sie wiec, poce, przeklinam, wkoncu uff udalo sie ... ruszam i slysze dziwne odglosy z tylu ... mysle sobie o nie ... szybko wjezdzam w pierwsze wolne miejsce, wychodze a tam kapec :mdleje: ... naszczescie kumpel byl jeszcze w pracy i mi wymienil to kolo ale za zapas tez pewna nie jestem bo powietrza w nim cos malo, mam nadzieje ze jutro dam rade sie dokulac do mechanika i ze nie czeka mnie zakup nowych opon :mdleje: [quote name='marra']Domyślałam się że to w Amigo, kurcze ja to się boję tam jechać bo tam jest tyyyyyyyyyyle rzeczy że wszystko bym chciała ;) i tak kolorowo...że chyba jednak pojadę :D Pamietam jak kiedyś Latarek tak się wytarzał ze ani jednego włoska czystego dosłownie, nawet są gdzieś te zdjęcia u Magdy :D wyglądał jak koń w skorupie :D bardzo uroczo ;)[/QUOTE] ja zawsze po jezdzie puszczam go na manez zeby mogl sie wytarzac :diabloti: [quote name='Asiaczek']Jaki Elegancik:) [URL]http://img189.imageshack.us/img189/447/p8022103.jpg[/URL] Pzdr.[/QUOTE] nio a co :loveu: [quote name='ania90']sliczny Latarnik:)[/QUOTE] wiem o tym :loveu: Quote
marra Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Nie mogłam się powstrzymać i też musiałam odwiedzić Amigo :D docelowo chciałam kupić sobie bryczesy ale nie było takich jakbym chciała więc trzebabylo się pocieszyć czaprakiem i różnymi pierdołkami :D Quote
Tengusia Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='Asiaczek']I jaki efekt wizyty u mechanika? Pzdr.[/QUOTE] [quote name='Alicja']no właśnie ...co tam[/QUOTE] auto odstawilam dopiero dzis do mechanika i czekam na telefon :roll: [quote name='marra']Nie mogłam się powstrzymać i też musiałam odwiedzić Amigo :D docelowo chciałam kupić sobie bryczesy ale nie było takich jakbym chciała więc trzebabylo się pocieszyć czaprakiem i różnymi pierdołkami :D[/QUOTE] hihihi ... moj facet twierdzi ze wiecej rzeczy kupuje dla konia niz dla siebie - zupelnie nie wiem dlaczego :eviltong::evil_lol::lol::diabloti: Quote
marra Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Tengusia']auto odstawilam dopiero dzis do mechanika i czekam na telefon :roll: hihihi ... moj facet twierdzi ze wiecej rzeczy kupuje dla konia niz dla siebie - zupelnie nie wiem dlaczego :eviltong::evil_lol::lol::diabloti:[/QUOTE] Skądś to znam, ciągle słyszę "kup coś sobie a nie tylko psom i koniom" biedni Ci ludzie, nie rozumieją że dla nas największy prezent to właśnie dla nich :) Quote
Tengusia Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='marra']Skądś to znam, ciągle słyszę "kup coś sobie a nie tylko psom i koniom" biedni Ci ludzie, nie rozumieją że dla nas największy prezent to właśnie dla nich :)[/QUOTE] no wlasnie :p melduje ze autko juz ma nowe koleczka a ja mam mniej pieniedzy na koncie :mdleje: ... w sobote wyjezdzam w Bory Tucholskie :multi: ponad 500km z tym wyjcem z tylu bedzie nie lada wyzwaniem :diabloti: jesli to przezyje to przezyje wszystko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 :bigcool: będą grzybki , :bigcool: będą grzybki , Z Katosów jeździ taki twór ja PolskiBus ...gdzie jest teraz Dworzec PKS ? Tam gdzie kiedyś ?? Quote
Tengusia Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Alicja']:bigcool: będą grzybki , :bigcool: będą grzybki , Z Katosów jeździ taki twór ja PolskiBus ...gdzie jest teraz Dworzec PKS ? Tam gdzie kiedyś ??[/QUOTE] te busy ktore stawaly pod dworcem to staja teraz od strony pl. Andrzeja a dworzec PKS dalej jest tam gdzie byl ;) Quote
groszek83 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Powodzenia w drodze:eviltong: Wpis o 6.20 czy ty się aby dobrze czujesz?;) Quote
maciaszek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 A ja znalazłam takie info dotyczące przystanków Polskiego Busa: Katowice – Dworzec PKS, ul. Piotra Skargi 1 Quote
Alicja Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='maciaszek']A ja znalazłam takie info dotyczące przystanków Polskiego Busa: Katowice – Dworzec PKS, ul. Piotra Skargi 1[/QUOTE] no właśnie ...i to mnie zastanawia bo już mi sie totalnie topografia Katowic pogmatwała .... Quote
Tengusia Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='groszek83']Powodzenia w drodze:eviltong: Wpis o 6.20 czy ty się aby dobrze czujesz?;)[/QUOTE] sie pracuje w markecie sie wstaje o 5:50 :mdleje: [quote name='maciaszek']A ja znalazłam takie info dotyczące przystanków Polskiego Busa: Katowice – Dworzec PKS, ul. Piotra Skargi 1[/QUOTE] yhy :roll: [quote name='Alicja']no właśnie ...i to mnie zastanawia bo już mi sie totalnie topografia Katowic pogmatwała ....[/QUOTE] no cosik tak namieszali z tymi busami :roll: no to bylam u niunka :loveu:, dalam mu marchewki - Madzia i Grzes tez mu dali a oprocz tego zostawilam mu jeszcze kilka marcheweczek w wiaderku w boksie zeby mial niespodzianke jak bedzie szedl spac :loveu: no i co ... ide sie pakowac i jutro ruszam w trase - karkoweczka i zimny browarek juz na mnie czekaja :diabloti: do uslyszenia za tydzien :seeyeah: ps gdyby ktos w najblizszych dniach znalazl takiego amstaffa [URL]http://img163.imageshack.us/img163/8484/pb288511.jpg[/URL] prosze o przetrzymanie go do przyszlej soboty, odbiore go w drodze powrotnej :evilbat::diabloti::evil_lol: Quote
maciaszek Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Powodzenia w drodze i udanego wypoczynku! Rób dużo zdjęć :). Quote
groszek83 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Tengusia']sie pracuje w markecie sie wstaje o 5:50 :mdleje: ps gdyby ktos w najblizszych dniach znalazl takiego amstaffa [URL]http://img163.imageshack.us/img163/8484/pb288511.jpg[/URL] prosze o przetrzymanie go do przyszlej soboty, odbiore go w drodze powrotnej :evilbat::diabloti::evil_lol:[/QUOTE] No tak, w sumie racja;) zapomniało mi się:evil_lol: Takiego pięknego pieseczka nikt by Ci już nie oddał, nie ryzykuj :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Pamiętaj o grzybach :grins: karkóweczkę mam :lol: swoją Quote
Tengusia Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='maciaszek']Powodzenia w drodze i udanego wypoczynku! Rób dużo zdjęć :).[/QUOTE] aparatu poki co ani razu w lapkach nie mialam i jakos wcale mi zle z tym nie jest :diabloti: [quote name='groszek83']No tak, w sumie racja;) zapomniało mi się:evil_lol: Takiego pięknego pieseczka nikt by Ci już nie oddał, nie ryzykuj :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] po 5 minutach jazdy z nim autem oddaliby go i jeszcze doplacili :diabloti: [quote name='Izabela124.']Udanego wyjazdu życzę :)[/QUOTE] dziekuje :p [quote name='marra']Miłego wypoczynku :)[/QUOTE] dziekuje :p [quote name='Alicja']Pamiętaj o grzybach :grins: karkóweczkę mam :lol: swoją[/QUOTE] grzybki sa :grins: nawet nie ktore sama zbieralam :diabloti: ale spokojnie mamusia weryfikuje je pod wzgledem jadalnosci :evil_lol: generalnie siedze sobie i nic nie robie i dobrze mi z tym :diabloti: chodzimy na spacerki po lesie, nad jeziorko zeby Bolus mogl sie potaplac, czasem przy okazji zbieramy troche grzybkow a wieczorami siedzimy przy ognisku. Psiaki caly dzien siedza na podworku i tylko wieczorem sa zamykane w pokoju (spia same w przedpokoiku i sie nie buntuja :crazyeye:) ... droga tutaj byla droga przez meke, dzieki bogu moj tz ze mna jechal bo sama nie wiem czy bym dojechala (moja nawigacja ma troszke stare mapy), do tego Bolek ujadajacy z tylu non stop (raz na godzine robil sobie kilku minutowe przerwy zeby nabrac sil) ... do dzis nie moge patrzec sie na moje auto a jak pomysle ze w sobote musze znow pokonac ta trase tym razem sama (tz pojechal juz do domu) to mi sie slabo robi :mdleje: no to tyle z nowosci, teraz ide nad jeziorko bo mi sie nudzi a jutro chyba pojedziemy nad morze :grins: [CENTER]papa :seeyeah: [/CENTER] Quote
Recommended Posts