Izabela124. Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ha ha gadający Boluś :D On Ci zapewne chce pomagać w jeźdźcie :) Quote
maciaszek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Tengusia']a potem do fryzjera :grins:[/QUOTE]Jaka fryzurka? Jaki kolor? [quote name='Asiaczek']Na jednym z watków wczoraj przeczytałam, że chłop czasami wyjdzie ze wsi, ale wieś z chłopa - niekoniecznie...;)[/QUOTE]Dobre! Trafne. Podoba mi się. Quote
groszek83 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Co robiłaś z włosami?? Chwal się:lol: Quote
Tengusia Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Hahaha, Bolus jako navigator;) A ja wczoraj czekając na zmianę świateł słyszałam całą rozmowę, jaką jeden palant prowadził przy uzyciu zestawu głośnowówiącego... Nie dość, że słyszałam jego kur....., to i tego, co był po drugiej stronie tegoż zestawu. Nie ma to jak kultura nabyta...;) [COLOR=red][B]Na jednym z watków wczoraj przeczytałam, że chłop czasami wyjdzie ze wsi, ale wieś z chłopa - niekoniecznie...;)[/B][/COLOR] Pzdr.[/QUOTE] bardzo trafne okreslenie ktorego moglabym uzyc do paru osob :diabloti: [quote name='Izabela124.']Ha ha gadający Boluś :D On Ci zapewne chce pomagać w jeźdźcie :)[/QUOTE] no to z pewnoscia bo przeciez z jakiego innego powodu mialby sie zachowywac jak ostatni kretyn :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='maciaszek']Jaka fryzurka? Jaki kolor? Dobre! Trafne. Podoba mi się.[/QUOTE] [quote name='groszek83']Co robiłaś z włosami?? Chwal się:lol:[/QUOTE] a fryzurka calkiem zwyczajna wloski do ramion z grzywka (choc nie powiem kusilo mnie zeby zaszalec oj kusilo ale nie tym razem :eviltong:) kolorek w brązie dokladnej nazwy nie pamietam, zrezygnowalam z czerwieni bo szybko sie spieraly i potem zostawalo takie niwiadomo co :roll: znow blond niszczy mi wlosy okrutnie a przy brazach fajnie mi trzyma kolorek i nawet jak nie mam na fryzjera to nie wygladam jak wyplowiala miotla szalonej wiedzmy :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Hahaha, Bolus jako navigator;) A ja wczoraj czekając na zmianę świateł słyszałam całą rozmowę, jaką jeden palant prowadził przy uzyciu zestawu głośnowówiącego... Nie dość, że słyszałam jego kur....., to i tego, co był po drugiej stronie tegoż zestawu. Nie ma to jak kultura nabyta...;) Na jednym z watków wczoraj przeczytałam, że chłop czasami wyjdzie ze wsi, ale wieś z chłopa - niekoniecznie...;) Pzdr.[/QUOTE] Asiaczek , świetny text :cool2: Tengusia. Jak Ci włos zblednie to jak robisz jednym kolorem to za parę groszy możesz sobie sama zafarbić farbką ;) Quote
Asiaczek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Izabela124.']Ha ha gadający Boluś :D On Ci zapewne chce pomagać w jeźdźcie :)[/QUOTE] Bolus mówi, gdzie i kiedy skręcić, aby DO DOMU dojechać;) Pzdr. Quote
Tengusia Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Alicja'] Tengusia. Jak Ci włos zblednie to jak robisz jednym kolorem to za parę groszy możesz sobie sama zafarbić farbką ;)[/QUOTE] niby tak ale to trzeba odwazyc sie na ten pierwszy raz :diabloti: [quote name='Asiaczek']Bolus mówi, gdzie i kiedy skręcić, aby DO DOMU dojechać;) Pzdr.[/QUOTE] az dziw ze bez Bolusia do pracy trafiam :evil_lol: takiej nawigacji nie ma nikt :diabloti: Quote
Migori Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Też sobię farben machen właśnie. Czekoladowy brąz ;) Wyglądam nawet nawet. Mnie też łeb rozsadza. Kawy muszę chyba. Quote
Tengusia Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 glowa mi peka :( nie wiem czy od pogody czy od tego upadku :hmmmm: ale boli okrutnie ... Quote
Alicja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 halny wieje więc głowy boleją :roll: ja bym dziś pół rodziny wyzbijała ...jak jest wiatr to mnie emocje ponoszą :roll: Quote
Tengusia Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Migori']Też sobię farben machen właśnie. Czekoladowy brąz ;) Wyglądam nawet nawet. Mnie też łeb rozsadza. Kawy muszę chyba.[/QUOTE] ja tez mam jakis tam braz blizej nie okreslony :p [quote name='Alicja']halny wieje więc głowy boleją :roll: ja bym dziś pół rodziny wyzbijała ...jak jest wiatr to mnie emocje ponoszą :roll:[/QUOTE] to muszem uwazac gdybym sie do ciebie wybierala co by nie wialo za bardzo :diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Tengusia'] to muszem uwazac gdybym sie do ciebie wybierala co by nie wialo za bardzo :diabloti::evil_lol::eviltong:[/QUOTE] słuszne spostrzeżenie ;) Quote
maciaszek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Alicja']halny wieje więc głowy boleją :roll: ja bym dziś pół rodziny wyzbijała ...jak jest wiatr to mnie emocje ponoszą :roll:[/QUOTE]W Zakopanym, gdy wieje halny, wzrasta przestępczość i procent awantur rodzinnych ;). Quote
Alicja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='maciaszek']W Zakopanym, gdy wieje halny, wzrasta przestępczość i procent awantur rodzinnych ;).[/QUOTE] :shock: .... u nas na szczęście bez awantury rodzinnej się obyło ...ale powera dostałam ...obiady ugotowane na 4 dni , posprzatane , poprane , poprasowane , teraz babeczka się piecze ...:lol: musiałam dać upust mej energii wiatrowej :lol: Quote
Tengusia Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='Alicja']słuszne spostrzeżenie ;)[/QUOTE] :grins: [quote name='maciaszek']W Zakopanym, gdy wieje halny, wzrasta przestępczość i procent awantur rodzinnych ;).[/QUOTE] strach sie bac dobrze ze tam pit-koty mieszkaja to ludzie sie pewniej moga poczuc :diabloti::evil_lol::eviltong: [quote name='Alicja']:shock: .... u nas na szczęście bez awantury rodzinnej się obyło ...ale powera dostałam ...obiady ugotowane na 4 dni , posprzatane , poprane , poprasowane , teraz babeczka się piecze ...:lol: musiałam dać upust mej energii wiatrowej :lol:[/QUOTE] ciocia trza bylo do mnie podjechac i mieszkanko mi ogarnac a ja w zamian bym cie do domciu odwiozla :diabloti: Quote
Tengusia Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='Alicja']ale wymysliła :grins:...poczekaj aż się ociepli to przyjadę :lol:[/QUOTE] jak sie ociepli to ja przyjade z Fazulcem - Żabulcem i porwe cie na grilla na waszym bezludziu :grins: Quote
Alicja Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Tengusia']:grins: ciocia trza bylo do mnie podjechac i mieszkanko mi ogarnac a ja w zamian bym cie do domciu odwiozla :diabloti:[/QUOTE] ale wymysliła :grins:...poczekaj aż się ociepli to przyjadę :lol: Quote
Alicja Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Tengusia']jak sie ociepli to ja przyjade z Fazulcem - Żabulcem i porwe cie na grilla na waszym bezludziu :grins:[/QUOTE] noooo.... bo jak będzie cieplej to ja tylko będę do wożenia przez jakiś czas :roll: ...buuuuuuu...już się bojam :(... na chodzie będę do 7 kwietnia Quote
Tengusia Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 uwielbiam skaczace posty na dogo :sweetCyb::diabloti: odpisalam ci wyzej wyzej :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Tengusia']uwielbiam skaczace posty na dogo :sweetCyb::diabloti: odpisalam ci wyzej wyzej :evil_lol:[/QUOTE] tysz ci wyżej odpisalam :roll: Quote
Tengusia Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='Alicja']noooo.... bo jak będzie cieplej to ja tylko będę do wożenia przez jakiś czas :roll: ...buuuuuuu...już się bojam :(... na chodzie będę do 7 kwietnia[/QUOTE] zdazymy przed 7 kwietnia :calus: a potem bede wpraszac sie na herbatke :grins: Quote
Alicja Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Tengusia']zdazymy przed 7 kwietnia :calus: a potem bede wpraszac sie na herbatke :grins:[/QUOTE] będziesz robić dla nas obu :) Quote
Tengusia Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='Alicja']będziesz robić dla nas obu :)[/QUOTE] pewnie :grins: nawet ciacho do herbatki przywioze :grins: Quote
Alicja Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Tengusia']pewnie :grins: nawet ciacho do herbatki przywioze :grins:[/QUOTE] mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) Quote
Tengusia Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='Alicja']mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)[/QUOTE] niom to plana juz mamy teraz czekamy na sloneczko i ocieplenie :grins: Quote
Recommended Posts