Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia']a potem do fryzjera :grins:[/QUOTE]Jaka fryzurka? Jaki kolor?

[quote name='Asiaczek']Na jednym z watków wczoraj przeczytałam, że chłop czasami wyjdzie ze wsi, ale wieś z chłopa - niekoniecznie...;)[/QUOTE]Dobre! Trafne. Podoba mi się.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, Bolus jako navigator;)

A ja wczoraj czekając na zmianę świateł słyszałam całą rozmowę, jaką jeden palant prowadził przy uzyciu zestawu głośnowówiącego... Nie dość, że słyszałam jego kur....., to i tego, co był po drugiej stronie tegoż zestawu. Nie ma to jak kultura nabyta...;)

[COLOR=red][B]Na jednym z watków wczoraj przeczytałam, że chłop czasami wyjdzie ze wsi, ale wieś z chłopa - niekoniecznie...;)[/B][/COLOR]

Pzdr.[/QUOTE]

bardzo trafne okreslenie ktorego moglabym uzyc do paru osob :diabloti:

[quote name='Izabela124.']Ha ha gadający Boluś :D On Ci zapewne chce pomagać w jeźdźcie :)[/QUOTE]

no to z pewnoscia bo przeciez z jakiego innego powodu mialby sie zachowywac jak ostatni kretyn :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='maciaszek']Jaka fryzurka? Jaki kolor?

Dobre! Trafne. Podoba mi się.[/QUOTE]

[quote name='groszek83']Co robiłaś z włosami?? Chwal się:lol:[/QUOTE]

a fryzurka calkiem zwyczajna wloski do ramion z grzywka (choc nie powiem kusilo mnie zeby zaszalec oj kusilo ale nie tym razem :eviltong:) kolorek w brązie dokladnej nazwy nie pamietam, zrezygnowalam z czerwieni bo szybko sie spieraly i potem zostawalo takie niwiadomo co :roll: znow blond niszczy mi wlosy okrutnie a przy brazach fajnie mi trzyma kolorek i nawet jak nie mam na fryzjera to nie wygladam jak wyplowiala miotla szalonej wiedzmy :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, Bolus jako navigator;)

A ja wczoraj czekając na zmianę świateł słyszałam całą rozmowę, jaką jeden palant prowadził przy uzyciu zestawu głośnowówiącego... Nie dość, że słyszałam jego kur....., to i tego, co był po drugiej stronie tegoż zestawu. Nie ma to jak kultura nabyta...;)

Na jednym z watków wczoraj przeczytałam, że chłop czasami wyjdzie ze wsi, ale wieś z chłopa - niekoniecznie...;)

Pzdr.[/QUOTE]
Asiaczek , świetny text :cool2:

Tengusia. Jak Ci włos zblednie to jak robisz jednym kolorem to za parę groszy możesz sobie sama zafarbić farbką ;)

Posted

[quote name='Alicja']
Tengusia. Jak Ci włos zblednie to jak robisz jednym kolorem to za parę groszy możesz sobie sama zafarbić farbką ;)[/QUOTE]

niby tak ale to trzeba odwazyc sie na ten pierwszy raz :diabloti:

[quote name='Asiaczek']Bolus mówi, gdzie i kiedy skręcić, aby DO DOMU dojechać;)

Pzdr.[/QUOTE]

az dziw ze bez Bolusia do pracy trafiam :evil_lol: takiej nawigacji nie ma nikt :diabloti:

Posted

[quote name='Migori']Też sobię farben machen właśnie. Czekoladowy brąz ;) Wyglądam nawet nawet. Mnie też łeb rozsadza. Kawy muszę chyba.[/QUOTE]

ja tez mam jakis tam braz blizej nie okreslony :p

[quote name='Alicja']halny wieje więc głowy boleją :roll: ja bym dziś pół rodziny wyzbijała ...jak jest wiatr to mnie emocje ponoszą :roll:[/QUOTE]

to muszem uwazac gdybym sie do ciebie wybierala co by nie wialo za bardzo :diabloti::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']halny wieje więc głowy boleją :roll: ja bym dziś pół rodziny wyzbijała ...jak jest wiatr to mnie emocje ponoszą :roll:[/QUOTE]W Zakopanym, gdy wieje halny, wzrasta przestępczość i procent awantur rodzinnych ;).

Posted

[quote name='maciaszek']W Zakopanym, gdy wieje halny, wzrasta przestępczość i procent awantur rodzinnych ;).[/QUOTE]

:shock: .... u nas na szczęście bez awantury rodzinnej się obyło ...ale powera dostałam ...obiady ugotowane na 4 dni , posprzatane , poprane , poprasowane , teraz babeczka się piecze ...:lol: musiałam dać upust mej energii wiatrowej :lol:

Posted

[quote name='Alicja']słuszne spostrzeżenie ;)[/QUOTE]

:grins:

[quote name='maciaszek']W Zakopanym, gdy wieje halny, wzrasta przestępczość i procent awantur rodzinnych ;).[/QUOTE]

strach sie bac dobrze ze tam pit-koty mieszkaja to ludzie sie pewniej moga poczuc :diabloti::evil_lol::eviltong:

[quote name='Alicja']:shock: .... u nas na szczęście bez awantury rodzinnej się obyło ...ale powera dostałam ...obiady ugotowane na 4 dni , posprzatane , poprane , poprasowane , teraz babeczka się piecze ...:lol: musiałam dać upust mej energii wiatrowej :lol:[/QUOTE]

ciocia trza bylo do mnie podjechac i mieszkanko mi ogarnac a ja w zamian bym cie do domciu odwiozla :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']ale wymysliła :grins:...poczekaj aż się ociepli to przyjadę :lol:[/QUOTE]

jak sie ociepli to ja przyjade z Fazulcem - Żabulcem i porwe cie na grilla na waszym bezludziu :grins:

Posted

[quote name='Tengusia']:grins:

ciocia trza bylo do mnie podjechac i mieszkanko mi ogarnac a ja w zamian bym cie do domciu odwiozla :diabloti:[/QUOTE]

ale wymysliła :grins:...poczekaj aż się ociepli to przyjadę :lol:

Posted

[quote name='Tengusia']jak sie ociepli to ja przyjade z Fazulcem - Żabulcem i porwe cie na grilla na waszym bezludziu :grins:[/QUOTE]

noooo.... bo jak będzie cieplej to ja tylko będę do wożenia przez jakiś czas :roll:
...buuuuuuu...już się bojam :(...

na chodzie będę do 7 kwietnia

Posted

[quote name='Alicja']noooo.... bo jak będzie cieplej to ja tylko będę do wożenia przez jakiś czas :roll:
...buuuuuuu...już się bojam :(...

na chodzie będę do 7 kwietnia[/QUOTE]

zdazymy przed 7 kwietnia :calus: a potem bede wpraszac sie na herbatke :grins: