Asiaczek Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ja na konikach nigdy nie siedziałam, nie siedzę i nie będę siedziec. O, tak powiem! Pzdr. Quote
Alicja Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='Asiaczek']Ja na konikach nigdy nie siedziałam, nie siedzę i nie będę siedziec. O, tak powiem! Pzdr.[/QUOTE] :hmmmm: to o mnie napisane ;) Quote
Asiaczek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Hahaha, do koników czuję wielki respekt. Widocznie żaden dziadek nie był w kawalerii. Bo i nóżki mam proste. Moja sis też;) Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 :zly7: :hmmmm: koleżanko bo sie pochofuje ;P Quote
Asiaczek Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='Basia&Safi']:zly7: :hmmmm: koleżanko bo sie pochofuje ;P[/QUOTE] Na kogo się fochasz? Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Tengusie:watpliwy: kule ze sniegiem z mikołajem to na przyszłe swieta jej dam bo nie dobra nie przyjechała bebok jeden :evil_lol: :* Quote
wejherstaff Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Dawno do Was nie zaglądałam, i tak sobie wchodzę... i co widzę? [url]http://rookery9.aviary.com.s3.amazonaws.com/6087000/6087131_6bfd_625x1000.jpg[/url] aż się przestraszyłam :P Quote
Asiaczek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Mnie ta fotka przyprawia o dreszcz.... wstrętu... Sorki, takie mam odczucie... Pzdr. Quote
Tengusia Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 [quote name='chita'][URL]http://img207.imageshack.us/img207/3350/rscn8796.jpg[/URL] Roszada widac zadowolona ze wspolpracy;) fajna klacz[/QUOTE] tia zawsze po jezdzie szuka czy jej jabluszko przywiozlam :evil_lol: [quote name='YxNinaxY']ja też chcę :( Chociaż galopu się boję :D Raz tylko galopowałam i byłam sztywna jak kołek.. No może dwa.. raz Flesia poniosło i ledwo udało mi się go skłonić żeby nie wleciał w ludzi:oops:[/QUOTE] no to smigaj gdzies na koniki :diabloti: [quote name='Alicja']Oooo jaka Amazonka ;)[/QUOTE] ze niby ja :eviltong: [quote name='Asiaczek']Ja na konikach nigdy nie siedziałam, nie siedzę i nie będę siedziec. O, tak powiem! Pzdr.[/QUOTE] [quote name='Alicja']:hmmmm: to o mnie napisane ;)[/QUOTE] nie wiecie co tracicie :diabloti::evil_lol: [quote name='Asiaczek']Hahaha, do koników czuję wielki respekt. Widocznie żaden dziadek nie był w kawalerii. Bo i nóżki mam proste. Moja sis też;) Pzdr.[/QUOTE] moje tez sa proste :eviltong: [quote name='Basia&Safi']:zly7: :hmmmm: koleżanko bo sie pochofuje ;P[/QUOTE] zlosc pieknosci szkodzi :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Na kogo się fochasz? Pzdr.[/QUOTE] chyba na mnie :diabloti: [quote name='Basia&Safi']Tengusie:watpliwy: kule ze sniegiem z mikołajem to na przyszłe swieta jej dam bo nie dobra nie przyjechała bebok jeden :evil_lol: :*[/QUOTE] powiedz kiedy masz jakies dni wolne to moze uda mi sie podjechac ;) [quote name='wejherstaff']Dawno do Was nie zaglądałam, i tak sobie wchodzę... i co widzę? [URL]http://rookery9.aviary.com.s3.amazonaws.com/6087000/6087131_6bfd_625x1000.jpg[/URL] aż się przestraszyłam :P[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Mnie ta fotka przyprawia o dreszcz.... wstrętu... Sorki, takie mam odczucie... Pzdr.[/QUOTE] prosze jak sprawny fotomontaz moze wywolac skrajne emocje :diabloti: Quote
chita Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Tengusia'] prosze jak sprawny fotomontaz moze wywolac skrajne emocje :diabloti:[/QUOTE] to to był fotomontaz:shocked!: a ja myslalam ze to efekt skrzyzowania bezjajecznego Bolka i ciachnietej Fazuli:eviltong: Quote
Medorowa Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Byłam:grins: I psy widziałam, i kunie widziałam;):loveu::) Quote
Tengusia Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 [quote name='chita']to to był fotomontaz:shocked!: a ja myslalam ze to efekt skrzyzowania bezjajecznego Bolka i ciachnietej Fazuli:eviltong:[/QUOTE] :roflt: [quote name='Medorowa']Byłam:grins: I psy widziałam, i kunie widziałam;):loveu::)[/QUOTE] grzeczna dziewczynka :diabloti: teraz aparat zalatw i zdjecia rudzielca wstawiaj :evil_lol: Quote
koosiek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek [B]przerażonego psiego dzieciaka, który ma czas tylko do niedzieli![/B] Jeżeli do tego czasu nie zostanie zabrany ze schroniska, [B]na resztę życia wyląduje na łańcuchu[/B] :placz: Ma miejsce w hotelu, ale prawie nie ma deklaracji, a ja nie będę w stanie go zabrać, jeśli nie będzie miał chociaż połowy miesięcznej deklaracji :placz: Wątek Dinga: [url]http://www.dogomania.pl/threads/200414[/url] Quote
wejherstaff Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='chita']to to był fotomontaz:shocked!: a ja myslalam ze to efekt skrzyzowania bezjajecznego Bolka i ciachnietej Fazuli:eviltong:[/QUOTE] To samo pomyślałam :grin::grin::grin: Quote
Tengusia Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='koosiek']Bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek [B]przerażonego psiego dzieciaka, który ma czas tylko do niedzieli![/B] Jeżeli do tego czasu nie zostanie zabrany ze schroniska, [B]na resztę życia wyląduje na łańcuchu[/B] :placz: Ma miejsce w hotelu, ale prawie nie ma deklaracji, a ja nie będę w stanie go zabrać, jeśli nie będzie miał chociaż połowy miesięcznej deklaracji :placz: Wątek Dinga: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200414[/URL][/QUOTE] kolejna bieda :-( [quote name='wejherstaff']To samo pomyślałam :grin::grin::grin:[/QUOTE] ze niby z moich pieknych, wystawowych, porodowodowych amstaffach nie byloby pieknych szczeniorkow :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [CENTER]********** Bolus sie zle czuje, pamietacie pisalam wam ze mial taki okres ze wogole nie wychodzil sie ze mna przywitac jak wracalam do domku, dzis bylo podobnie ale gorzej :-( wrocilam do domku, przywitalam sie z Fazulcem wchodze do pokoju z dusza na ramieniu czy aby mam jeszcze koudre i widze Bolusia, stoi na lozku, skulony jakby cos zbroil :roll: wiec rozgladam sie dookola ale nie widze zeby cos ucierpialo z jego powodu, wiec poglaskalam sierote i mowie ze na spacerek idziemy ... no i poszlismy, tylko ze Bolus ledwo szedl, jak schodzilismy po schodach (mieszkam na 3 pietrze) to biedak ledwo lapkami ruszal i piskal do tego czyli ewidentnie cos go boli :placz: powolutku podreptalismy jednak dalej, oczywiscie jak widzial innego psa to w sekundzie byl naprezony ale zaraz potem znow przybieral ta poze "skarconego psa" i tak dreptal ... siku wporzadku i kupka tez ... nie wiem co mu jest mysle ze to moze jakies zmiany reumatyczne (pogoda ostatnio jest jaka jest :shake:) ... poki co chlopczyk lezy na lozeczku i drzemie ... zobaczymy jak mu nie przejdzie to trza bedzie weta odwiedzic :roll: ... starosc nie radosc, chlopak jakby nie patrzec ma ok 8-9 latek :-( [/CENTER] Quote
agaga21 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ojej, biedny boluś :( mam nadzieję, że to nic poważnego, nie sadziłam, że z niego już wiekowy pan. myślałam , że ma z 5 lat. Quote
chita Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 matko wspolczuje, ja przez ostatnie trzy dni bylam wygieta z powody wymiotow a teraz Bolus:-(, a nosek ok? nie ma goraczki? brzuszek miekki? jak nozki stawia sztywno to moga byc faktycznie jakies reumatyczne sprawy:shake: boze trzymam mocno kciuki zeby mu sie szybko polepszylo.... Quote
Tengusia Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='agaga21']ojej, biedny boluś :( mam nadzieję, że to nic poważnego, nie sadziłam, że z niego już wiekowy pan. myślałam , że ma z 5 lat.[/QUOTE] bralam go w 2007 jako ok 5 letniego psa wiec tak by teraz juz wychodzilo :roll: czasem sie zachowuje jak szczenior a czasem widac ze jest juz starszym, statecznym panem :diabloti: [quote name='chita']matko wspolczuje, ja przez ostatnie trzy dni bylam wygieta z powody wymiotow a teraz Bolus:-(, a nosek ok? nie ma goraczki? brzuszek miekki? jak nozki stawia sztywno to moga byc faktycznie jakies reumatyczne sprawy:shake: boze trzymam mocno kciuki zeby mu sie szybko polepszylo....[/QUOTE] wiesz co obsciskalam go dookola jak wrocilismy ze spaceru i nic, nie piszczal, nie stekal, brzuszek nie wydaje mi sie twardy no i zalatwil sie normalnie, w domu zadnych niespodzianek nie bylo wiec wszystko wskazuje na to ze go "polamalo" od pogody :roll: bedziemy sie obserwowac ;) Quote
chita Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 to fakt ze ta pogoda daje popalic:shake: ale bedzie dobrze Quote
NATKA Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 O Ciocia ale się u Ciebie pozmieniało, żabka ma super kolorek ;) A jak się ma Boluś, lepiej już z psiaczkiem? Quote
maciaszek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Biedny Bolek.. :( Tak właśnie pomyślałam, że to reakcja na pogodę może być i że to jakieś bóle stawów. Weta chyba i tak warto odwiedzić. Może poleci jakiś specyfik na bolkowe stawy (jeśli to one bolą)? Może Caniviton forte? Quote
Alicja Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Faktycznie chyba już czas coś na coś stawy dla Bolutka , Ozzy skończył 6 i zaczynam się oglądać co mu zacząć podawać Quote
Tengusia Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='Angi']będzie dobrze :** .[/QUOTE] [quote name='chita']to fakt ze ta pogoda daje popalic:shake: ale bedzie dobrze[/QUOTE] [quote name='NATKA']O Ciocia ale się u Ciebie pozmieniało, żabka ma super kolorek ;) A jak się ma Boluś, lepiej już z psiaczkiem?[/QUOTE] [quote name='maciaszek']Biedny Bolek.. :( Tak właśnie pomyślałam, że to reakcja na pogodę może być i że to jakieś bóle stawów. Weta chyba i tak warto odwiedzić. Może poleci jakiś specyfik na bolkowe stawy (jeśli to one bolą)? Może Caniviton forte?[/QUOTE] [quote name='Alicja']Faktycznie chyba już czas coś na coś stawy dla Bolutka , Ozzy skończył 6 i zaczynam się oglądać co mu zacząć podawać[/QUOTE] dzieki za slowa wsparcia :calus: Bolus troszke lepiej choc dalej widac ze ruch nie jest dla niego komfortowy, lezy na legowisku i drzemie ... jutro zadzwonie do weta co mozna mu wlaczyc do diety zeby wspomoc jego stare kosteczki ;) ... moja poprzednia psica - kundelka tez miala takie problemy i dni kiedy poprostu miala problemy z chodzeniem i piszczala za kazdym ruchem lapy taki to juz urok zycia psiego i ludzkiego ;) Quote
agaga21 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 a ja bym się zastnawiała, czy to aby na pewno kości go bolą a nie coś innego. może jednak warto by odwiedzić weta, coby bolka obmacać dokładniej... Quote
Recommended Posts