Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chita'][URL]http://img207.imageshack.us/img207/3350/rscn8796.jpg[/URL]

Roszada widac zadowolona ze wspolpracy;) fajna klacz[/QUOTE]

tia zawsze po jezdzie szuka czy jej jabluszko przywiozlam :evil_lol:

[quote name='YxNinaxY']ja też chcę :(
Chociaż galopu się boję :D Raz tylko galopowałam i byłam sztywna jak kołek.. No może dwa.. raz Flesia poniosło i ledwo udało mi się go skłonić żeby nie wleciał w ludzi:oops:[/QUOTE]

no to smigaj gdzies na koniki :diabloti:

[quote name='Alicja']Oooo jaka Amazonka ;)[/QUOTE]

ze niby ja :eviltong:

[quote name='Asiaczek']Ja na konikach nigdy nie siedziałam, nie siedzę i nie będę siedziec. O, tak powiem!

Pzdr.[/QUOTE]

[quote name='Alicja']:hmmmm: to o mnie napisane ;)[/QUOTE]

nie wiecie co tracicie :diabloti::evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Hahaha, do koników czuję wielki respekt.
Widocznie żaden dziadek nie był w kawalerii. Bo i nóżki mam proste. Moja sis też;)

Pzdr.[/QUOTE]

moje tez sa proste :eviltong:

[quote name='Basia&Safi']:zly7:
:hmmmm:
koleżanko bo sie pochofuje ;P[/QUOTE]

zlosc pieknosci szkodzi :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Na kogo się fochasz?

Pzdr.[/QUOTE]

chyba na mnie :diabloti:

[quote name='Basia&Safi']Tengusie:watpliwy: kule ze sniegiem z mikołajem to na przyszłe swieta jej dam bo nie dobra nie przyjechała bebok jeden :evil_lol: :*[/QUOTE]

powiedz kiedy masz jakies dni wolne to moze uda mi sie podjechac ;)

[quote name='wejherstaff']Dawno do Was nie zaglądałam, i tak sobie wchodzę... i co widzę?

[URL]http://rookery9.aviary.com.s3.amazonaws.com/6087000/6087131_6bfd_625x1000.jpg[/URL]

aż się przestraszyłam :P[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']Mnie ta fotka przyprawia o dreszcz.... wstrętu...
Sorki, takie mam odczucie...

Pzdr.[/QUOTE]

prosze jak sprawny fotomontaz moze wywolac skrajne emocje :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']
prosze jak sprawny fotomontaz moze wywolac skrajne emocje :diabloti:[/QUOTE]

to to był fotomontaz:shocked!: a ja myslalam ze to efekt skrzyzowania bezjajecznego Bolka i ciachnietej Fazuli:eviltong:

Posted

[quote name='chita']to to był fotomontaz:shocked!: a ja myslalam ze to efekt skrzyzowania bezjajecznego Bolka i ciachnietej Fazuli:eviltong:[/QUOTE]

:roflt:

[quote name='Medorowa']Byłam:grins:
I psy widziałam, i kunie widziałam;):loveu::)[/QUOTE]

grzeczna dziewczynka :diabloti: teraz aparat zalatw i zdjecia rudzielca wstawiaj :evil_lol:

Posted

Bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek [B]przerażonego psiego dzieciaka, który ma czas tylko do niedzieli![/B] Jeżeli do tego czasu nie zostanie zabrany ze schroniska, [B]na resztę życia wyląduje na łańcuchu[/B] :placz: Ma miejsce w hotelu, ale prawie nie ma deklaracji, a ja nie będę w stanie go zabrać, jeśli nie będzie miał chociaż połowy miesięcznej deklaracji :placz: Wątek Dinga: [url]http://www.dogomania.pl/threads/200414[/url]

Posted

[quote name='koosiek']Bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek [B]przerażonego psiego dzieciaka, który ma czas tylko do niedzieli![/B] Jeżeli do tego czasu nie zostanie zabrany ze schroniska, [B]na resztę życia wyląduje na łańcuchu[/B] :placz: Ma miejsce w hotelu, ale prawie nie ma deklaracji, a ja nie będę w stanie go zabrać, jeśli nie będzie miał chociaż połowy miesięcznej deklaracji :placz: Wątek Dinga: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200414[/URL][/QUOTE]

kolejna bieda :-(

[quote name='wejherstaff']To samo pomyślałam :grin::grin::grin:[/QUOTE]

ze niby z moich pieknych, wystawowych, porodowodowych amstaffach nie byloby pieknych szczeniorkow :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[CENTER]**********
Bolus sie zle czuje, pamietacie pisalam wam ze mial taki okres ze wogole nie wychodzil sie ze mna przywitac jak wracalam do domku, dzis bylo podobnie ale gorzej :-( wrocilam do domku, przywitalam sie z Fazulcem wchodze do pokoju z dusza na ramieniu czy aby mam jeszcze koudre i widze Bolusia, stoi na lozku, skulony jakby cos zbroil :roll: wiec rozgladam sie dookola ale nie widze zeby cos ucierpialo z jego powodu, wiec poglaskalam sierote i mowie ze na spacerek idziemy ... no i poszlismy, tylko ze Bolus ledwo szedl, jak schodzilismy po schodach (mieszkam na 3 pietrze) to biedak ledwo lapkami ruszal i piskal do tego czyli ewidentnie cos go boli :placz: powolutku podreptalismy jednak dalej, oczywiscie jak widzial innego psa to w sekundzie byl naprezony ale zaraz potem znow przybieral ta poze "skarconego psa" i tak dreptal ... siku wporzadku i kupka tez ... nie wiem co mu jest mysle ze to moze jakies zmiany reumatyczne (pogoda ostatnio jest jaka jest :shake:) ... poki co chlopczyk lezy na lozeczku i drzemie ... zobaczymy jak mu nie przejdzie to trza bedzie weta odwiedzic :roll: ... starosc nie radosc, chlopak jakby nie patrzec ma ok 8-9 latek :-(
[/CENTER]

Posted

matko wspolczuje, ja przez ostatnie trzy dni bylam wygieta z powody wymiotow a teraz Bolus:-(, a nosek ok? nie ma goraczki? brzuszek miekki?

jak nozki stawia sztywno to moga byc faktycznie jakies reumatyczne sprawy:shake:
boze trzymam mocno kciuki zeby mu sie szybko polepszylo....

Posted

[quote name='agaga21']ojej, biedny boluś :(
mam nadzieję, że to nic poważnego, nie sadziłam, że z niego już wiekowy pan. myślałam , że ma z 5 lat.[/QUOTE]

bralam go w 2007 jako ok 5 letniego psa wiec tak by teraz juz wychodzilo :roll: czasem sie zachowuje jak szczenior a czasem widac ze jest juz starszym, statecznym panem :diabloti:

[quote name='chita']matko wspolczuje, ja przez ostatnie trzy dni bylam wygieta z powody wymiotow a teraz Bolus:-(, a nosek ok? nie ma goraczki? brzuszek miekki?

jak nozki stawia sztywno to moga byc faktycznie jakies reumatyczne sprawy:shake:
boze trzymam mocno kciuki zeby mu sie szybko polepszylo....[/QUOTE]

wiesz co obsciskalam go dookola jak wrocilismy ze spaceru i nic, nie piszczal, nie stekal, brzuszek nie wydaje mi sie twardy no i zalatwil sie normalnie, w domu zadnych niespodzianek nie bylo wiec wszystko wskazuje na to ze go "polamalo" od pogody :roll: bedziemy sie obserwowac ;)

Posted

Biedny Bolek.. :(
Tak właśnie pomyślałam, że to reakcja na pogodę może być i że to jakieś bóle stawów.
Weta chyba i tak warto odwiedzić. Może poleci jakiś specyfik na bolkowe stawy (jeśli to one bolą)? Może Caniviton forte?

Posted

[quote name='Angi']będzie dobrze :** .[/QUOTE]

[quote name='chita']to fakt ze ta pogoda daje popalic:shake: ale bedzie dobrze[/QUOTE]

[quote name='NATKA']O Ciocia ale się u Ciebie pozmieniało, żabka ma super kolorek ;)
A jak się ma Boluś, lepiej już z psiaczkiem?[/QUOTE]

[quote name='maciaszek']Biedny Bolek.. :(
Tak właśnie pomyślałam, że to reakcja na pogodę może być i że to jakieś bóle stawów.
Weta chyba i tak warto odwiedzić. Może poleci jakiś specyfik na bolkowe stawy (jeśli to one bolą)? Może Caniviton forte?[/QUOTE]

[quote name='Alicja']Faktycznie chyba już czas coś na coś stawy dla Bolutka , Ozzy skończył 6 i zaczynam się oglądać co mu zacząć podawać[/QUOTE]

dzieki za slowa wsparcia :calus:

Bolus troszke lepiej choc dalej widac ze ruch nie jest dla niego komfortowy, lezy na legowisku i drzemie ... jutro zadzwonie do weta co mozna mu wlaczyc do diety zeby wspomoc jego stare kosteczki ;) ...
moja poprzednia psica - kundelka tez miala takie problemy i dni kiedy poprostu miala problemy z chodzeniem i piszczala za kazdym ruchem lapy taki to juz urok zycia psiego i ludzkiego ;)