Alicja Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Tengusia']niestety zapomnieli mi przy urodzeniu dodac ta opcje do pakietu :niewiem: :diabloti:[/QUOTE] do pakietu bym dodała pasiora na doopalona :diabloti: Cioteczka pamiętaj o papierowej foremce ;) przód i tył ;) Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Tengusia']niestety zapomnieli mi przy urodzeniu dodac ta opcje do pakietu :niewiem: :diabloti:[/QUOTE] Ta opcja działa PO skończeniu 18 lat, a ty juz tyle masz...? pzdr. Quote
jonQuilla Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witaj nikła kobitko z mordercami :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wpadam i wypadam bo lecę dalej składać wizyty ale jeszcze tu wrócę ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='Alicja']do pakietu bym dodała pasiora na doopalona :diabloti: Cioteczka pamiętaj o papierowej foremce ;) przód i tył ;)[/QUOTE] wyslane dopiero dzisiaj, foremka zrobiona na gazecie bo nijak nie mialam tak duzych kartek w domu mam nadzieje ze cos z niej bedzie, jak cos wysle raz jeszcze ;) [quote name='Asiaczek']Ta opcja działa PO skończeniu 18 lat, a ty juz tyle masz...? pzdr.[/QUOTE] urodzinki mam dopiero za tydzien (18 rzecz jasna :diabloti:) wiec wszystko przede mna, za ktoras 18tka moze wkoncu opcja sie wlaczy :eviltong: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witaj nikła kobitko z mordercami :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wpadam i wypadam bo lecę dalej składać wizyty ale jeszcze tu wrócę ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] witaj wrocona :calus: ... zagladnelam do ciebie i z miejsca mi cisnienie skoczylo jak zobaczylam wpisy wiesz kogo :shake: ja to za slabe nerwy mam na to dogo ... Quote
Cieplutkaa. Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Matko i Córko. Mnie tu jeszcze nie było. : o Nie wiem, jak to się stało, że zagubiłam Waszą galerię. Na swoją obronę powiem, że to przez te wszystkie zmiany. Zatęskniło mi się za mordami Twoich psiaków, więc lecę nadrabiać. ;) Quote
Tengusia Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='Cieplutkaa.']Matko i Córko. Mnie tu jeszcze nie było. : o Nie wiem, jak to się stało, że zagubiłam Waszą galerię. Na swoją obronę powiem, że to przez te wszystkie zmiany. Zatęskniło mi się za mordami Twoich psiaków, więc lecę nadrabiać. ;)[/QUOTE] no ja nie wiem jak moglas nasza galeryjke stracic :obrazic: Quote
Cieplutkaa. Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Tengusia']no ja nie wiem jak moglas nasza galeryjke stracic :obrazic:[/QUOTE] Przyganiał kocioł garnkowi. :eviltong: [URL]http://img137.imageshack.us/img137/4724/p9188345.jpg[/URL] ale z Bolesława roześmiany pychol :loveu: Quote
agnethka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Tengusia - choooo do mnie sobie nasze kłaki poogladasz na poprawe humoru ;) Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Tengusia'] witaj wrocona :calus: ... zagladnelam do ciebie i z miejsca mi cisnienie skoczylo jak zobaczylam wpisy wiesz kogo :shake: ja to za slabe nerwy mam na to dogo ...[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Też mam za słabe nerwy ale trzeba być dzielnym choć jest ciężko, chyba wolałam po części być na tej banicji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [COLOR=Navy][B]jak Ci się ciśnienie dźwigło to powinnaś lepiej funkcjonować ;)[/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='Cieplutkaa.']Przyganiał kocioł garnkowi. :eviltong: [URL]http://img137.imageshack.us/img137/4724/p9188345.jpg[/URL] ale z Bolesława roześmiany pychol :loveu:[/QUOTE] nio cio :eviltong: [quote name='Alicja']to ja czekam na poczte:p[/QUOTE] daj znaka jak dojdzie i czy moze tak byc ;) [quote name='agnethka']Tengusia - choooo do mnie sobie nasze kłaki poogladasz na poprawe humoru ;)[/QUOTE] bylam widzialam i absolutnie nie podoba mi sie ta odpowiedz ze niby fotek mojego ulubienca znow ma nie byc :mad: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Też mam za słabe nerwy ale trzeba być dzielnym choć jest ciężko, chyba wolałam po części być na tej banicji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] zobaczylam banner [COLOR=LemonChiffon]wiesz kogo[/COLOR] i padlam :roflt: :roflt: :roflt:[COLOR=Black] [/COLOR][COLOR=Black]czekaj az kicajowa policja zapuka do twych drzwi :cool3:[/COLOR] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]jak Ci się ciśnienie dźwigło to powinnaś lepiej funkcjonować ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] niby tak ale u mnie to wsio na opak dziala :eviltong: Quote
chita Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Tengusia ja to przyszlam Cie pocieszyc ze Ci sie od tych dobroci w tyłku poprzewracało...kto to slyszal miec w domu telewizor...i satelite...konie ujeżdzac (jakkolwiek to zabrzmiało:diabloti:)...rozbijać sie co dzień inną furą na miescie i hodowac mordercow:-o:evil_lol: a teraz bierz doope w troki i zdjecia wrzuc:eviltong::diabloti::loveu: Quote
Basia&Safi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 myszko moja :):):):) warsztaty przeniesli mi na piatek na 17 bedziesz w domku ? Quote
Tengusia Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='Basia&Safi']myszko moja :):):):) warsztaty przeniesli mi na piatek na 17 bedziesz w domku ?[/QUOTE] piatek odpada bo caly dzionek mam rozplanowany ;) Quote
Tengusia Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='chita']Tengusia ja to przyszlam Cie pocieszyc ze Ci sie od tych dobroci w tyłku poprzewracało...kto to slyszal miec w domu telewizor...i satelite...konie ujeżdzac (jakkolwiek to zabrzmiało:diabloti:)...rozbijać sie co dzień inną furą na miescie i hodowac mordercow:-o:evil_lol: a teraz bierz doope w troki i zdjecia wrzuc:eviltong::diabloti::loveu:[/QUOTE] ale ja nie mam fot :niewiem: Quote
Basia&Safi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 hmm ja zabiore qle :) moze akurat bedzie miala chwilke miedzy 16 a 17 :) Quote
Tengusia Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='Basia&Safi']hmm ja zabiore qle :) moze akurat bedzie miala chwilke miedzy 16 a 17 :)[/QUOTE] nie ma opcji slonce bo o 16 ide z mlodym do szkoly a zaraz potem do knajpy na imienini mojej mamy ale kule mozesz zostawic w tym ciucholandzie pod koralium i powiedziec ze to dla dziewczyny od amstaffow to ja sobie ja potem odbiore :grins: Quote
Basia&Safi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 okej bejbe :) to poklachamy innym razem :) musze Ci opowiedziec o koledze z jordanu :):):):) Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Tengusia'] zobaczylam banner [COLOR=LemonChiffon]wiesz kogo[/COLOR] i padlam :roflt: :roflt: :roflt:[COLOR=Black]czekaj az kicajowa policja zapuka do twych drzwi :cool3:[/COLOR] [/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]o kurcze pieczone....no to pozamiatane :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='Basia&Safi']okej bejbe :) to poklachamy innym razem :) musze Ci opowiedziec o koledze z jordanu :):):):)[/QUOTE] no ja mysle musimy jakos sie zgadac wkoncu ;) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]o kurcze pieczone....no to pozamiatane :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] no ja na twoim miejscu balabym sie teraz wogole nosa z domu wystawiac bo nie znasz dnia ani godziny :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Tengusia'] no ja na twoim miejscu balabym sie teraz wogole nosa z domu wystawiac bo nie znasz dnia ani godziny :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]sądzę że i w domu nie jestem bezpieczna :shake:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]sądzę że i w domu nie jestem bezpieczna :shake:[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] jednym slowem masz przekichane :glaszcze: Quote
Alicja Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Tengusia']jednym slowem masz przekichane :glaszcze:[/QUOTE] przechlapane ma :grins: Quote
Cieplutkaa. Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Kochana! Wstawiaj szybko zdjęcia, a nie się opieprzasz. Jakże wspaniale, że znalazłam Twoją galerię, czyż nie?:diabloti: Quote
Recommended Posts