Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia']niestety zapomnieli mi przy urodzeniu dodac ta opcje do pakietu :niewiem:

:diabloti:[/QUOTE]

do pakietu bym dodała pasiora na doopalona :diabloti:

Cioteczka pamiętaj o papierowej foremce ;) przód i tył ;)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witaj nikła kobitko z mordercami :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wpadam i wypadam bo lecę dalej składać wizyty ale jeszcze tu wrócę ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']do pakietu bym dodała pasiora na doopalona :diabloti:

Cioteczka pamiętaj o papierowej foremce ;) przód i tył ;)[/QUOTE]

wyslane dopiero dzisiaj, foremka zrobiona na gazecie bo nijak nie mialam tak duzych kartek w domu mam nadzieje ze cos z niej bedzie, jak cos wysle raz jeszcze ;)

[quote name='Asiaczek']Ta opcja działa PO skończeniu 18 lat, a ty juz tyle masz...?

pzdr.[/QUOTE]

urodzinki mam dopiero za tydzien (18 rzecz jasna :diabloti:) wiec wszystko przede mna, za ktoras 18tka moze wkoncu opcja sie wlaczy :eviltong:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witaj nikła kobitko z mordercami :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wpadam i wypadam bo lecę dalej składać wizyty ale jeszcze tu wrócę ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

witaj wrocona :calus: ... zagladnelam do ciebie i z miejsca mi cisnienie skoczylo jak zobaczylam wpisy wiesz kogo :shake: ja to za slabe nerwy mam na to dogo ...

Posted

Matko i Córko. Mnie tu jeszcze nie było. : o Nie wiem, jak to się stało, że zagubiłam Waszą galerię. Na swoją obronę powiem, że to przez te wszystkie zmiany. Zatęskniło mi się za mordami Twoich psiaków, więc lecę nadrabiać. ;)

Posted

[quote name='Cieplutkaa.']Matko i Córko. Mnie tu jeszcze nie było. : o Nie wiem, jak to się stało, że zagubiłam Waszą galerię. Na swoją obronę powiem, że to przez te wszystkie zmiany. Zatęskniło mi się za mordami Twoich psiaków, więc lecę nadrabiać. ;)[/QUOTE]

no ja nie wiem jak moglas nasza galeryjke stracic :obrazic:

Posted

[quote name='Tengusia']no ja nie wiem jak moglas nasza galeryjke stracic :obrazic:[/QUOTE]

Przyganiał kocioł garnkowi. :eviltong:
[URL]http://img137.imageshack.us/img137/4724/p9188345.jpg[/URL] ale z Bolesława roześmiany pychol :loveu:

Posted

[quote name='Tengusia']
witaj wrocona :calus: ... zagladnelam do ciebie i z miejsca mi cisnienie skoczylo jak zobaczylam wpisy wiesz kogo :shake: ja to za slabe nerwy mam na to dogo ...[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Też mam za słabe nerwy ale trzeba być dzielnym choć jest ciężko, chyba wolałam po części być na tej banicji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Cieplutkaa.']Przyganiał kocioł garnkowi. :eviltong:
[URL]http://img137.imageshack.us/img137/4724/p9188345.jpg[/URL] ale z Bolesława roześmiany pychol :loveu:[/QUOTE]

nio cio :eviltong:

[quote name='Alicja']to ja czekam na poczte:p[/QUOTE]

daj znaka jak dojdzie i czy moze tak byc ;)

[quote name='agnethka']Tengusia - choooo do mnie sobie nasze kłaki poogladasz na poprawe humoru ;)[/QUOTE]

bylam widzialam i absolutnie nie podoba mi sie ta odpowiedz ze niby fotek mojego ulubienca znow ma nie byc :mad:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Też mam za słabe nerwy ale trzeba być dzielnym choć jest ciężko, chyba wolałam po części być na tej banicji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

zobaczylam banner [COLOR=LemonChiffon]wiesz kogo[/COLOR] i padlam :roflt: :roflt: :roflt:[COLOR=Black] [/COLOR][COLOR=Black]czekaj az kicajowa policja zapuka do twych drzwi :cool3:[/COLOR]

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]jak Ci się ciśnienie dźwigło to powinnaś lepiej funkcjonować ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

niby tak ale u mnie to wsio na opak dziala :eviltong:

Posted

Tengusia ja to przyszlam Cie pocieszyc ze Ci sie od tych dobroci w tyłku poprzewracało...kto to slyszal miec w domu telewizor...i satelite...konie ujeżdzac (jakkolwiek to zabrzmiało:diabloti:)...rozbijać sie co dzień inną furą na miescie i hodowac mordercow:-o:evil_lol:
a teraz bierz doope w troki i zdjecia wrzuc:eviltong::diabloti::loveu:

Posted

[quote name='chita']Tengusia ja to przyszlam Cie pocieszyc ze Ci sie od tych dobroci w tyłku poprzewracało...kto to slyszal miec w domu telewizor...i satelite...konie ujeżdzac (jakkolwiek to zabrzmiało:diabloti:)...rozbijać sie co dzień inną furą na miescie i hodowac mordercow:-o:evil_lol:
a teraz bierz doope w troki i zdjecia wrzuc:eviltong::diabloti::loveu:[/QUOTE]

ale ja nie mam fot :niewiem:

Posted

[quote name='Basia&Safi']hmm ja zabiore qle :) moze akurat bedzie miala chwilke miedzy 16 a 17 :)[/QUOTE]

nie ma opcji slonce bo o 16 ide z mlodym do szkoly a zaraz potem do knajpy na imienini mojej mamy ale kule mozesz zostawic w tym ciucholandzie pod koralium i powiedziec ze to dla dziewczyny od amstaffow to ja sobie ja potem odbiore :grins:

Posted

[quote name='Tengusia']
zobaczylam banner [COLOR=LemonChiffon]wiesz kogo[/COLOR] i padlam :roflt: :roflt: :roflt:[COLOR=Black]czekaj az kicajowa policja zapuka do twych drzwi :cool3:[/COLOR]
[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]o kurcze pieczone....no to pozamiatane :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Basia&Safi']okej bejbe :) to poklachamy innym razem :) musze Ci opowiedziec o koledze z jordanu :):):):)[/QUOTE]

no ja mysle musimy jakos sie zgadac wkoncu ;)

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]o kurcze pieczone....no to pozamiatane :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

no ja na twoim miejscu balabym sie teraz wogole nosa z domu wystawiac bo nie znasz dnia ani godziny :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']

no ja na twoim miejscu balabym sie teraz wogole nosa z domu wystawiac bo nie znasz dnia ani godziny :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]sądzę że i w domu nie jestem bezpieczna :shake:[/FONT][/B][/COLOR]