Jump to content
Dogomania

KRAKÓW - 14-to letni Trawis staruszek dziś znalazł dom!!!! PRZENOSIMY

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz tylko pytanie czy a) jest zdrowy, b) jak dogaduje się z innymi psami, c) czy mógłby być w mieszkaniu. I nie wiem czy nie okaże się jednak za duży... pani chyba myślała że on mniejszy. Ale jeszcze nic straconego. Czekamy na odp. Asior.

Posted

weszka sory nie było mnie na necie cały dzień :(
Trawis ma jakieś niecałe 80 cm na wysokość (bez głowy) Jest tak do połowy wysokości między udem a kolanem....
Czy Pani widziała zdjęcia Trawisa???? Bo na nich widać dokładnie jego wielkość .... Jeśli nie mogę jej wysłać...
Jak z nim chodziłam na smyczy nie reagował agresją na inne psiaki, to dziadek myśle, że nie będzie problemu......

Posted

nie reagował do psow lecial z ogonkiem ,tylko pani powiedziała zeby go lepiej na dystans brac bo nie wiadomo co se może stać , ta chuda duza sunia co została adoptowana to się z nia witał i obwachiwał ,a do innych psów jak się zblizaly to ogonem zaczynal machać :lol:
i mysle że do mieszkania w bloku pasuje nie jest to piesek co potrzebuje dużo ruchu jest spokojny ,opanowany,nie ciegnie na smyczy ,nie jest też psem chalasliwym ,nie szczeka tylko stoi przy kratach i sie przygląda

Posted

Wszystko pani przekazuję. Zdjęcia widziała. Trawis nie mieszkałby w bloku. Ta pani ma dom z ogrodem (niedużym), hodowlę psów i zajmuje się szkoleniem. Ale on z racji wieku byłby w domu stąd te pytania.

Posted

weszko - nie mogę uwierzyc:loveu:

dziekuje Ci bardzo za trawisa!! naprawde! ten psiak - taki radosny..
ja mysle o takim trawisie w przyszłosci - niestety na razie pewne sprawy musza sie rozwiazac zeby to było realne

dlatego tym bardziej sie ciesze!

Posted

AniaB to na razie niestety tylko przymiarki. Nie ma jeszcze decyzji. I jakoś nie wiem co z tym będzie. Bo ta pani chce jakiegos staruszka ale tak się miota po wątkach i nie może się zdecydować.

Posted

ja sie zaraz rozpłaczę, naprawde

chciałabym go wziąć juz teraz natychmiast
i nie moge
strasznie sie z tym czuje
nawet nie mam go gdzie przechowac..

jaki on cudny z tymi łapiszonkami w górze
jaki radosny...

ile on juz jest w schronisku?

Posted

Jagienka napisał(a):
w schronisku od :12.08.2005r.

o boze:crazyeye:
biedny trawisek!!

ja bym go mogła zabrać najwczesniej na przyszła wiosne, najwczesniej..
on nie moze tyle na mnie czekac przeciez:-(
nie w schronisku:shake:
on tam tkwi półtorej roku!!
dla takiego psa to każdy tydzien jest wazny...

Posted

Jest sam w boksie więc jeśli o to chodzi to tak.

Ale człowieka mu trzeba :placz: :placz: :placz: !!!! Żebym ja miała ten domek... to chociaż na tymczas... a tak to ta bezsilność mnie dobija :shake:

Posted

o - to mu sie udało..
ale dlaczego on jest sam w boksie?
czy on jest mocno dominujacy czy dominowany przez wszystkich?

przynajmniej tyle, ze ma względny spokój..

oj - zeby tylko znalazł dom..

od kwietnia zabieram sie porzadnie za wizyty w schronisku - bede odwiedzać trawisa..
chociaż tyle..

Posted

wydaje mi się, ze wszystkie te duże psy staraja się w miare mozliwości dawać do osobnych boksów.
Choć pracownicy twierdzą, że te wszystkie psy na osobnych boxach sa dlatego, że atakuja inne psy.
Być może Trawis nie toleruje wszystkich psiaków (sukom nie robił nic)

Jak podchodze do boksu to Trawisek merda ogonkiem i cieszy się jak szczeniak, cała dupka mu lata :)
jest taki słodki, i mimo swojego młodego wyglądu jest dziadkiem i jak najszybciej powinien znaleść dom bo takie duże psy żyja ok. 15 lat :( a w schronisku napewno mniej :(