Asior Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 oj mało nas tu zagląda :placz: dlaczego?????? Quote
Pat.rycja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cześć Travis. Też kiedyś mieszkałam w Krakowie. Mam nadzieję, że szybko zmienisz adres Rybna 3 na jakiś lepszy:p Quote
Pat.rycja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Travis z nostalgii za Krakowem przyszłam Cię odwiedzić jeszcze raz:loveu: Quote
Asior Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Trawis staruszku, ale Ci tam musi być smutno samemu :( Quote
Pat.rycja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Trawis bardzo Cię przepraszam, że w poprzednich postach napisałam twoje imię przez v:oops: Hopaj:multi: Quote
agnieszka30 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 kochana mordzia.......:loveu: :loveu: :loveu: cudak nieziemski.... też trzeba Rotka tutaj zawołać... ale to w weekend może bo zajeżdzam już dziewczynę... sama muszę sie naumieć. Quote
agnieszka30 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Super pies zaczyna poszukiwanie super domu! Ciotka Asior,jak oddamy seniora do adopcji-spotykamy się w Krakowie na szampanie.... Kraków to moje ulubione miejsce na Ziemi................:loveu: Quote
agnieszka30 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: cuuudny... Ale Axel jest niepowtarzalny.......... Quote
Asior Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 na zywo jest jeszcze kochańszy :) LUPE jesteś niesamowita!!!! zawsze znajdziesz potrzebująca banerka bidę :) Quote
agnieszka30 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 BEdzie poogłaszany, ale jak chcesz pomóc, to serdecznie prosimy!!! Quote
AniaB Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Asior napisał(a):dziewczyny, to jest jakiś rasowiec, ale nie wiem jaka to rasa, w każdym bądź razie dosyć droga rasa.... teraz ludzie nie patrzą już na nic.....nie ważny, rasowy czy nie...idzie na śmietnik :placz: patrzac po zdjęciach wyglada jak mix wilczarza piekny pies - naprawde nie wiem dlaczego ja adoptowałam grubego wylinialca jak przecież kocham kudłacze!!!:shake: Quote
agnieszka30 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 wylinialce to krótkowłose,tak?:evil_lol: :evil_lol: Też mam sentyment do kudłatych... Quote
AniaB Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 agnieszka30 napisał(a):wylinialce to krótkowłose,tak?:evil_lol: :evil_lol: no tak mi sie jakoś napisało:oops:.. nasza sunia ma poza tym na brzuchu i wewnętrznej stronie nóg strasznie rzadziuteńką siersc - tak, ze przeswituje skóra..:roll: a czy wiadomo jaka jest historia trawisa? jak trafił do schroniska? Quote
agnieszka30 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 nie wiem.....może Asior weie, trzeba go jak najszybciej umieścić w domeczku! Quote
Pat.rycja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 agnieszka30 napisał(a):BEdzie poogłaszany, ale jak chcesz pomóc, to serdecznie prosimy!!! Z powodu nadmiaru czasu-bardzo chetnie:) niestety odpada allegro-nie mam konta, i wszystkie ogloszenia gdzie trzeba wyslac sms-nie mam polskiego numeru. Ale za to znam mnostwo innych stron typu dogs.pl czy mojpupil.pl. Quote
Asior Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Trawis jest jedynie na psich adopcjach.... Nie ma jeszcze allegro. Domek owszem PILNIE POTRZEBNY!!!!!! Bo on tam s chronie sam, bidulek a mimo to bardzo bardzo wesoły i serdeczny...zero agresji :( a te oczy....... historii Trawisa nie znam, nie było wpisane w kompie nic .... Quote
weszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Namawiam na Trawisa pewną panią... ciiiiiiii......... Quote
Recommended Posts