Jump to content
Dogomania

KRAKÓW - 14-to letni Trawis staruszek dziś znalazł dom!!!! PRZENOSIMY

Recommended Posts

Posted

[email protected]

dziewczyny dostałam info od kierownika :) nie wuwierzycie w schronisku jest sobowtór Trawisa :)

zobaczcie sami:

w załaczniku Trawis II o imieniu Haber id P 7/03/07, młody psiak w wieku poniżej 2 lat. Barzdzo przyjacielski żywy. Moze po Trawisie!? albo razem z nim?!

szok, ie???? jakie podobieństwo :)
musimy go gdzieś "opchnąć"

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, ogłoszenie zamieszczone, na Twojego maila powinien przyjść link aktywujący. Niestety musiałam wyciąć przedostatni akapit, cały tekst nie przechodził, pojawiał się błąd:-(

Posted

Oprócz tych adresów, co podałam na stronie nr 15, znalazłam jeszcze 2, gdzie można ogłaszać piesy, które szukają domów:

http://e-psy.pl/viewforum.php?f=18&sid=72900f6c7129fbd4ce5d6ae7221d5d0c

http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/3

A jakby zrobić Trawisowi jakiś ładny plakat? ( tylko nie wiem, czy w ten spsób można ogłaszać mieszkańców schroniska)Ja będę w Krakowie od 31.03 do 14.04 mogłabym też oplakatować część miasta.
No i jeszcze ktoś, kto potrafiłby taki plakat zrobić

Posted

karenina napisał(a):
Nie mam czasu czytac całego wątku, nie wiem czy ktoś juz to pisał, ale Trawis to z pewnoscią mix charta irlandzkiego wilczarza. Zaraz go wrzuce na charcie forum.

no mnie tez wyglada na wilczarza..

Asior, co ty piszesz - teraz są juz dwa trawisy w schronisku..?:shake: :-(

Posted

[SIZE="5"]TRAWIS MA JUŻ DOM!!!!!!!!
Adoptowała go ponić przemiła rodzina z 4 dzieci :multi: :multi: :multi:
Nie macie pojęcia jaka jestem szczęsliwa :):sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Marzyłam, zeby miał domek.....teraz tylko mój ukochany Krystianek i już nic mi do szczęscia nie będzie potrzeba :loveu:

TERAZ ZOSTAŁ NAM TAM HABER PRZEPIĘKNY SOBOWTÓR TRAWISA W MŁODSZYM WYDANIU :)

OTO HABER :)
dwulatek sobowtór Trawisa

Posted

Asior napisał(a):
nie znam szczegółów bo tylko dostałam tel od Foksi ..wiedziała, ze się ucieszę :)

Pani Paulina ta fajna dziewczyna z długimy włosami,adoptowała Trawisa oraz Mundka i wiele innych ,a wczoraj Rexa ,który pół roku był w schronisku ale powiedziała ,że najbardziej jest dumna z adopcji Trawisa,
Ona jest super tak jak i pani Asia ,kochaja zwierzątka i wszystkim którzy przychodzą do schroniska pomagaja w wyborze .:lol: