Asior Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [email protected] dziewczyny dostałam info od kierownika :) nie wuwierzycie w schronisku jest sobowtór Trawisa :) zobaczcie sami: w załaczniku Trawis II o imieniu Haber id P 7/03/07, młody psiak w wieku poniżej 2 lat. Barzdzo przyjacielski żywy. Moze po Trawisie!? albo razem z nim?! szok, ie???? jakie podobieństwo :) musimy go gdzieś "opchnąć" Quote
Pat.rycja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dobra, ogłoszenie zamieszczone, na Twojego maila powinien przyjść link aktywujący. Niestety musiałam wyciąć przedostatni akapit, cały tekst nie przechodził, pojawiał się błąd:-( Quote
Patikujek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ten sobowtór wygląda prawie jak zabrzański Majk:o:o: Tylko Majk jest bielszy.... A tak poza tym w górę Quote
Pat.rycja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 W jakich portalach Trawis ma swoje ogłoszenia?:) Quote
Pat.rycja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A ten link aktywujący z 'pupila' przyszedł? Quote
karenina Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Nie mam czasu czytac całego wątku, nie wiem czy ktoś juz to pisał, ale Trawis to z pewnoscią mix charta irlandzkiego wilczarza. Zaraz go wrzuce na charcie forum. Quote
Pat.rycja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Oprócz tych adresów, co podałam na stronie nr 15, znalazłam jeszcze 2, gdzie można ogłaszać piesy, które szukają domów: http://e-psy.pl/viewforum.php?f=18&sid=72900f6c7129fbd4ce5d6ae7221d5d0c http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/3 A jakby zrobić Trawisowi jakiś ładny plakat? ( tylko nie wiem, czy w ten spsób można ogłaszać mieszkańców schroniska)Ja będę w Krakowie od 31.03 do 14.04 mogłabym też oplakatować część miasta. No i jeszcze ktoś, kto potrafiłby taki plakat zrobić Quote
AniaB Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 karenina napisał(a):Nie mam czasu czytac całego wątku, nie wiem czy ktoś juz to pisał, ale Trawis to z pewnoscią mix charta irlandzkiego wilczarza. Zaraz go wrzuce na charcie forum. no mnie tez wyglada na wilczarza.. Asior, co ty piszesz - teraz są juz dwa trawisy w schronisku..?:shake: :-( Quote
Asior Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [SIZE="5"]TRAWIS MA JUŻ DOM!!!!!!!! Adoptowała go ponić przemiła rodzina z 4 dzieci :multi: :multi: :multi: Nie macie pojęcia jaka jestem szczęsliwa :):sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Marzyłam, zeby miał domek.....teraz tylko mój ukochany Krystianek i już nic mi do szczęscia nie będzie potrzeba :loveu: TERAZ ZOSTAŁ NAM TAM HABER PRZEPIĘKNY SOBOWTÓR TRAWISA W MŁODSZYM WYDANIU :) OTO HABER :) dwulatek sobowtór Trawisa Quote
AniaB Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 a panstwo skad o trawisku wiedzieli? czy po prostu tak przyszli i spodobał im sie? Quote
weszka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ALE FANTASTYCZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRAWIS MA DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Pat.rycja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Bravo Trawis:multi: Powodzenia w nowym domku:p Quote
Asior Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 nie znam szczegółów bo tylko dostałam tel od Foksi ..wiedziała, ze się ucieszę :) Quote
kiwi Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 o rany jak dobrze :D a ja juz powiedzialm p Magdzie ze go do programu biore ale zmiana planow z takeigo powodu zawsze mile widziana :D Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Asior napisał(a):nie znam szczegółów bo tylko dostałam tel od Foksi ..wiedziała, ze się ucieszę :) Pani Paulina ta fajna dziewczyna z długimy włosami,adoptowała Trawisa oraz Mundka i wiele innych ,a wczoraj Rexa ,który pół roku był w schronisku ale powiedziała ,że najbardziej jest dumna z adopcji Trawisa, Ona jest super tak jak i pani Asia ,kochaja zwierzątka i wszystkim którzy przychodzą do schroniska pomagaja w wyborze .:lol: Quote
Jagienka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 agnieszka30 napisał(a):A nie mówiłam??:multi: :multi: A byłaś na watku Boryska?? Nie ma tam aż takich rewelacji co u Trawiska... ale jest inaczej :lol: Quote
Asior Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Kiwi a na następny program jest szansa dla Yoko????? Quote
Recommended Posts