agnieszka30 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Asior napisał(a):ciotka i co z tym allegro :p ???? Rotek w szkole, jak wróci to ją zmolestujemy:p Quote
rotek_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 niooooo.aga ty na mnie nasyłasz stado dogomaniackie??!!:mad: weny musze dostac...juz sie do tego zabieram...zaraz zrobie pare obrobek zdjec axela...zeby wygladał jeszcze ładniej:loveu: a poza tym takie zdjecia przykuwaja wzrok.... Quote
Aga K Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 przystojniaaaakuuu czemu ty jeszcze domku nie masz ????? Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 rzeczywiście słodziak z niego nieprzeciętny :loveu: prosimy o dom dla Axla Quote
rotek_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=173373192 no, no,:cool1: ciotki, teraz poprosze o brawa:evil_lol: a teraz ide z psem na spacer...taka piekna pogoda. a ja sie tu kisze przy kompie.... Luna sie ucieszy...ona tak pieknie aportuje...chociaż taka malutka:loveu: Quote
agnieszka30 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :klacz: :klacz: :klacz: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Asior Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 ROTEK rewelacja, ale ja bym dała jeszcze ze 2 -3 zdjęcia :) Quote
agnieszka30 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 no jasne, to z rozdziawioną paszczęką i to na którym do mojego edzia jest podobny.. Rotek wiesz które... Quote
Asior Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 w domu mam więcej to podeśle Ci pare jeszcze Quote
agnieszka30 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ki czort????????????:angryy: nie otwiera mi sie pierwsze i czwarte...:cool3: Quote
Asior Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 no właśnie tez takmmaiałm, i myślałam, ze tylko 2 sa dodane :) Quote
rotek_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 hmmmm...mi sie otwierają wszystkie.:cool1: ale tego z rozdławiona paszcza nie dodoałam...to co dodawać?? aga o które zdjecie co chodziło???edzio wygląda troche inaczej niz axel Quote
rotek_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 agnieszka30 napisał(a):o drugie:loveu: :loveu: :loveu: próbowałam wstawić ale rybka nie władowało sie:shake: a to zdjęcie jest urocze prawda:loveu: Quote
rotek_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 nie zapeszajmy...dzisiaj do mnie i do asiora pisała osoba zainteresowana axelem.... po niecałych kilku godzinah na aukcji axel ma szczęscie pfuuu...nie zapeszać.... Pani pytała sie o reakcje na psy i koty.....pies miałby ogród na wspolke z psami i kotem:multi: Quote
Asior Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 myśle, że nie popełnię wielkiego grzechu jak wkleje tu maila od Pani :) Witam Bardzo proszę o jakieś bliższe informacje . Przede wszystkim czy adopcja jest jeszcze aktualna? Od dłuzszego czasu poszukujemy z mężem dużego psa do adopcji( do domu z ogrodem ) ale niestety wciąż coś staje na przeszkodzie :( - a to oferta nie aktualna , a to wolontariusze nie godzą sie na adopcję bo piesek okazał się nie tak posłuszny jak wszyscy mysleli...A my naprawdę chcemy dać jakiemuś wielkiemu biedaczysku dom.Mamy dość duże doświadczenie ( wszystkie nasze zwierzęta są adoptowane i po sporych przejściach w dodatku naszymi najblizszymi sąsiadami jest małżeństwo weterynarzy :) więc lepiej być nie może:)) Mamy dwa duże psy i kilka kotów, mam nadzieje że to nie będzie stanowiło problemu ?? Z niecierpliwością czekam na odpowiedź Magda z Zabrza Quote
agnieszka30 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 i coż mam powiedzieć.. znowu zostałam bez obiektu uczuć:placz: :placz: :placz: Quote
agnieszka30 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Z Zabrza???? Moja kochana ania_w mieszka w Zabrzu a j tam w piątek będę... ale poźnym wieczorem... Quote
weszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Czy to oznacza że Axel pojedzie do nowego domku???? Quote
agnieszka30 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 chyba dokładnie to oznacza.. co ja ubóstwiać będę????????? Quote
Asior Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 aga a ktos mógłby przeprowadzić wizyte przedadopcyjną ??? Nie chwalcie dnia przed zachodem słońca, jeszcze nic pewnego, pani na razie tylko pyta :) Quote
Aga K Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 jjjjeeeeeeeeeeeeeeeejjjj !!!! słodziak ma domeeek :):):) Quote
Recommended Posts