Jump to content
Dogomania

Kraków - Axel, MA NAJWSPANIALSZY DOM NA ŚWIECIE!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niooooo.aga ty na mnie nasyłasz stado dogomaniackie??!!:mad: weny musze dostac...juz sie do tego zabieram...zaraz zrobie pare obrobek zdjec axela...zeby wygladał jeszcze ładniej:loveu: a poza tym takie zdjecia przykuwaja wzrok....

Posted

hmmmm...mi sie otwierają wszystkie.:cool1:
ale tego z rozdławiona paszcza nie dodoałam...to co dodawać??
aga o które zdjecie co chodziło???edzio wygląda troche inaczej niz axel

Posted

agnieszka30 napisał(a):
o drugie:loveu: :loveu: :loveu:

próbowałam wstawić ale rybka nie władowało sie:shake: a to zdjęcie jest urocze prawda:loveu:

Posted

nie zapeszajmy...dzisiaj do mnie i do asiora pisała osoba zainteresowana axelem....
po niecałych kilku godzinah na aukcji axel ma szczęscie
pfuuu...nie zapeszać....
Pani pytała sie o reakcje na psy i koty.....pies miałby ogród na wspolke z psami i kotem:multi:

Posted

myśle, że nie popełnię wielkiego grzechu jak wkleje tu maila od Pani :)

Witam
Bardzo proszę o jakieś bliższe informacje .
Przede wszystkim czy adopcja jest jeszcze aktualna?
Od dłuzszego czasu poszukujemy z mężem dużego psa do adopcji( do domu z ogrodem ) ale niestety wciąż coś staje na przeszkodzie :( - a to oferta nie aktualna , a to wolontariusze nie godzą sie na adopcję bo piesek okazał się nie tak posłuszny jak wszyscy mysleli...A my naprawdę chcemy dać jakiemuś wielkiemu biedaczysku dom.Mamy dość duże doświadczenie ( wszystkie nasze zwierzęta są adoptowane i po sporych przejściach w dodatku naszymi najblizszymi sąsiadami jest małżeństwo weterynarzy :) więc lepiej być nie może:))
Mamy dwa duże psy i kilka kotów, mam nadzieje że to nie będzie stanowiło problemu ??
Z niecierpliwością czekam na odpowiedź
Magda z Zabrza

Posted

aga a ktos mógłby przeprowadzić wizyte przedadopcyjną ???
Nie chwalcie dnia przed zachodem słońca, jeszcze nic pewnego, pani na razie tylko pyta :)