rotek_ Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 mam nadzije ze marta sie nie obrazi jak wkleje jej list Witam! Chciałam zapytać o kilka rzeczy w związku z pieskiem. Jaka dokładnie jest jego przeszłość, w jakich okolicznościach stracił nóżkę, czy może chodzić po schodach(mieszkam na 2 piętrze w bloku), czy normalnie biega itp. Jak reaguje na inne psy (mam 10-letnią suczkę dla której miałby być towarzyszem), jak reaguje na koty(w domu są 3) i wreszcie jak na dzieci - mamy 6-letniego syna. Mieszkamy w mieście, ale mamy siedlisko, w którym spedzamy wiele czasu;tam wybieg jest nieograniczony...Dużo wyjezdzamy, więc pies musi lubić auto, bo bez psa nie zdaza nam sie wyjezdzac. Czy jest potrzebna dla niego spacjalna dieta itp, jak duży jest koleżka i ile waży? Przepraszam, ze tak dużo pytań na raz, ale to bardzo ważne. pozdrawiam marta i co wy na to??? a sior szybko odpowiadaj!!!! a własnie czy ty nie dostałaś takiego samego maila??? bo to róznie bywa....czyżby kolejna bida znalazła domek:cool3: nie no 2 bidy na jednym wątku...wreszcie poprawił mi się humor.....:multi: Quote
Asior Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Psiak stracił nogę w związku z wypadkiem samochodowym, (ludzie go znaleźli na ulicy potrąconego przez auto) w schronisku musieli mu amputować nóżkę bo nie dało się jej uratować.... Psiak doskonale radzi sobie bez nóżki, spokojnie wejdzie na 2 piętro. Jest łagodny doo innych psiaków z kotami niewiem ale myśle, ze tak, bo jest młody (ma niecały rok) i bardzo przyjacielski, tak samo myśle, ze będzie z dziećmi.... Gonzo jest wielkości do kolana, nie ma żadnej diety i napewno byłby bardzo szczęsliwy gdyby opuścił ten zimny box :( Quote
rotek_ Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 asior, a ty nie dostałas tego maila??? naprwde??!! Quote
rotek_ Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 podaj mi jeszcze raz swój mail...nie moge służyć za neuroprzekaźnika....lepiaj bedzie jak ty bedziesz odpowiadać na maile Quote
Asior Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 dziewczyny jest jeszcze jedna suńka tak jak Gonzo bez łapki i tez młodziutka.... Quote
rotek_ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 dostałamdzisiaj maila od tej pani:multi: idzie się "coś" nie wiem co...zapytać i wieczoremda odpowiedz... ...eno jak bedziemy miały sczescie i trafi na dobrego weta to kto wie czy oskar nie znajdzie domu:multi: Quote
rotek_ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 psik trzyma się świtnie!!!! w miarę czasu utrzymuję kontakt mailowy z właścicielką Axela....chociaż tego czasu zaczyna brakować ostatnio:oops: axel to ponoć wielki czyścioch...w domku nasikał tylko raz...na buty Pana ...ale one były całe obłocone więc miał prawo się pomylić:evil_lol: A co do tej jego pseudoagresji to wszystko się wyjaśniło..... Pani Magda powiedziala coś co mnie chwyciło za serducho. Podczas jeden z takich typowych kłótni małżeńskich Axel bidak tak się wystraszył że nie wiedział gdzie uciec....czyżby on był kiedyś bity?? Ale teraz już znalazł swoje miejsce na ziemi...a z ręką na sercu mogę powiedzieć że p. Magda i Tomasz to najwspanialsi ludzi z ogromnymi sercami. axel jest tak łagodny że w całym psim stadzie to nie on objął rządy króla...ale jak się okazało najmłodsza(chyba) sunia ASPIRYNKA. Quote
rotek_ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :oops: aha!!! dostałam też zdjęcia axela z domku...kiedyś watawię....jak tylko będę maiła trochę więcej czasu Quote
Asior Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 a mnie sie kontakt urwał :o nie odpisuja ostanio na maile :placz: niewiem czemu :placz: Quote
rotek_ Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 państwo Axela cały czas obserwowali wątek psiula ale kiedy zostały wtrącone psy bez łapy już nie pisali.... ....a to podejrzenie o nowotwór kości(chyba) naszczęście okazało się nieprawdziwe....tkanka kostna już się odbudowuje a axel zdrowieje:multi: Quote
rotek_ Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 poznajecie???:cool3: zdjęć mam więcej ale na części z nich jest albo pani Magda albo jej mąż...jeśli się zgodzą na wyastawienie zrobię to...bo fotki są słodkie.... Quote
Asior Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 rotek...zapytaj Magdy czemu nie odpisuje na maile :( Quote
rotek_ Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 hmm...wiesz ja sama przez jakiś czas sie nieodzywałam.... napisałam wczoraj maila....i czekam na odpowiedź. asior, wiesz jak to jest oni cały czas się budują....może nie mają czasu zaglądać na pocztę... Quote
Asior Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 już napisała :) maja mało czasu i dlatego sie nie odzywają Quote
rotek_ Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 jesli Magda się zgodzi wstawię reszę zdjęć...a są boskie:loveu: Quote
Asior Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 boskie "ino" ciut przymałe :p ale widac jaki Axel szcześliwy :loveu: Quote
rotek_ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ma się świetnie:multi: lubi się przytualać..włazi na kolana...ogólnie woda sodowa do głowy mu uderza:evil_lol: nie lubi jak się go całuje w pyszczol..zaczyna wtedy warczeć...a co on sobie będzie pozawalał:lol: Axel to nie baba Właścicielka Axela ma ogromne poczucie humoru..czasami jak czytam jej maile o Axelu pluję ze śmiechu na ekran:oops: Quote
Recommended Posts