agnieszka30 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Asior napisał(a):czemu nikt nie chce słodziaka :( ????? jak to nie chce??? No co ty! Trzeba im przedstawić przystojniaka!!! Ja bym go chciala:loveu: :loveu: :loveu: Quote
agnieszka30 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hooooooooooooooop!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asior Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 buu Aga czy tylko MY tu go odwiedzamy ;( ????? Quote
agnieszka30 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 zaraz podeślę link Rotek kochanej, ogłosimy go wszędzie tam,gdzie to możliwe. Asior nie smarkaj! Już sie za chłopaka bierzem... Quote
rotek_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 pewnie że zaraz go ogłoszę:) ale prosze podajcie mi jakies dane kontaktowe....nr telefonu najlepiej Quote
rotek_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 no to my asiora spierzemy:mad: ...........:evil_lol: psa chcemy ogłaszać a asior sie gdzies zaszyła... Quote
rotek_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 asior, daj mi swoje dane kontaktow....albo dane kogos kogo będe mogła umieścic w ogoszeniach...prześlij mi na PM...ja juz złaże z neta...padam po całym dniu Quote
rotek_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 axel na autogieldzie http://www.autogielda.pl/zwierzeta_domowe_mieszance,mieszaniec_axel_podoby_do_leonbergera____________________________________,27115715.html ....to tak na dobry początek tam dużo osób szuka psów:multi: ....potem jeszcze go gdzies pomumieszczam,,,,, aha....wystawiłabym go na allegro...ale ze ja ciemna masa to nie kapuje jak to się robi. Mianowicie jak oiesze tekst, chce zeby był on czytelny...daje pogrubienia...i duuuużo enterów....a w rezultacie wszystko mi wychodzi tak na kupie. Byłabym wdzieczna jakby ktos dał mi instrukcje obsługi allegro.plisssssssssss Quote
agnieszka30 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 BeataJ, zaraz ją podeślę, pomoże kochana kobieta Quote
Asior Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 rotek wieczorkiem Ci wszystko wytłumacze :) Quote
rotek_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Asior'] aha w ogłoeszniu napisałam ze jest podobny do leonbergera...bo jest szczególnie to zdjęcie powyżej o tym świadczy.....oczywiście axel siedzi w dziale "mieszance". Quote
Beata J. Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dziewczyny z tym allegro to mam lekki problem, bo wczoraj wieczorem szynszyla przeżarła mi kabel od neostrady. Teraz jestem w pracy, ale ro boty mam od zarąbania. Po godz.20, 21 będziemy robić ten internet w domu. Nie wiem z jakim efektem. Jeśli ktoś może to niech zrobi szybciej. Jak nie to ja najwcześniej chyba jutro. Quote
Asior Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 ehhh ja tez dopiero przed chwila dotarłam :/ ROTEK z tym allegro to jest tak, ze jak chcesz mieć dostęp do wszystkich opcji o których pisałaś to musisz otwierać allegro przez explorera. W operze ani firefoxie nie ma edytora wizualnego,a to w nim właśnie masz wszystkie pogrubienia, i takie tam Quote
Beata J. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 wieczorem mogę zmontować to allegro ale namiary/kontakty do ogłoszenia poproszę i możliwie jak najwięcej info na temat tego przystojniaka Quote
rotek_ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 nie no...genialna jestem! wkoncu rozbroiłam allegro...juz wiem o co w tym wszystkim chodzi:multi: a tak a propos axel na autogieldzie ma juz 20 obserwatorów:multi: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: 20 wyświetleń karty ogłoszenia / 603 wyświetleń na liście ogłoszeń buźka axel Quote
Beata J. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 brawo ciotka :klacz: :klacz: :klacz: Dawaj linka do tego allegro, bedziemy podziwiać Quote
rotek_ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 nio jeszcze nie wstawiłam..wieczorem wstwie tekst i podajer odrazu linka....tak dumna jestem z siebie ze nie moge sie jakos zabrac do pracy:evil_lol: Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ciotka aga zaganiana, ale na najprzystojniejszą mordkę ma czas looknąć:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
weszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Super jak takie powodzenia ma ta autogiełda to ja tam też kilku kandydatów podeślę! Axel musi się udać! Quote
Recommended Posts