Asior Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 no ba....przeciez to ja go wypatrzyłam i zakochałam się w nim :) Quote
rotek_ Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 narazie nie mamy zdjęć...ale wieści są:cool3: Axel...tak jak przypuszczała jego właścicielka wyladował na kanapie...a na podwórko wychodzi na wycieczki...te dłuższe i krrótsze. Odkrył w sobie nowe zdolności....uwielbia wykopywać kwiatki:evil_lol: wizja przyszłego ogródka przeraża Magdę,ale tym będziemy martwić się później:evil_lol: No coż axel stał sie kanapowym lwem.... Quote
rotek_ Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 asior, mogłabys mi podać mail do państwa Axela??? chcialabym im odpisać ale jakiś p**** hacer włamał mi sie na poczte z zmienił haslo:angryy: Quote
Asior Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 nie ma sprawy :) Ostatnio Magda pisała do mnioe :) że wszystko OK ...że Axel to taka straszniew ielka przylepa się zrobiła :D Quote
rotek_ Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 hehehehe...on już w schroniksu był przylepą.... ...a magda pewnie doprowadziła go do stanu rozbestwienia:evil_lol: Quote
Asior Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 zapewne :evil_lol: ale nie chciałam nic mówić :evil_lol: Quote
Recommended Posts