Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Incia']Ja tu do pracy się spieszę, a od monitora oderwac sie nie mogę, bo mnie ktoś zahipnotyzował straszliwie... Jaki On cudny, ten Agatek...[/QUOTE]
Weźniesz go? Na ds?:oops:

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

śliczności moje kochane :loveu:
mag.da ,a te futra to nie mogą Ci tego aparatu taszczyć? niech by się troszkę odwdzięczyły za tę cudną opiekę ,lenie jedne :cool3:
SPA,profesjonalna sesja zdjęciowa ,spacerki ......za dobrze maja

Posted

[quote name='Agata P']śliczności moje kochane :loveu:
mag.da ,a te futra to nie mogą Ci tego aparatu taszczyć? niech by się troszkę odwdzięczyły za tę cudną opiekę ,lenie jedne :cool3:
SPA,profesjonalna sesja zdjęciowa ,spacerki ......za dobrze maja
Agatoperosława, uścislij:razz:, do kogo piszesz:-o, bo nie wiem:roll:, czy do mag.dy, do savahny, do ery czy do mnie:razz:?

Posted

[quote name='wegielkowa']Agatoperosława, uścislij:razz:, do kogo piszesz:-o, bo nie wiem:roll:, czy do mag.dy, do savahny, do ery czy do mnie:razz:?
do Agata oczywiście:lol:
a do reszty................ no cóż powiem tak''niebrzydkie ''moje kochane dziołszki :loveu:

Posted

[quote name='tomcug']A ma kto ogłaszać? Bo jakby co to mogę się zadeklarować.:lol:[/QUOTE]
:multi::multi::multi:....I już Cie nie wypuścimy stąd.....:evil_lol:

Posted

[quote name='wegielkowa']zapraszam na wiśnie - w mojej sygnaturze:)[/QUOTE]
No....następna mądra.:roll:To zapraszaj.....:cool3:
A taką sobie fajną sygnaturkę wymyśliłam,ze dwie godziny kombinowałam.....:shake:

Posted

[quote name='savahna']No....następna mądra.:roll:To zapraszaj.....:cool3:
A taką sobie fajną sygnaturkę wymyśliłam,ze dwie godziny kombinowałam.....:shake:[/QUOTE]
To zostaw, tylko link na ciuchy inciowe niech przekierowuje, a co tam!

Posted

[quote name='wegielkowa']To zostaw, tylko link na ciuchy inciowe przekierowuje, a co tam![/QUOTE]
Zaraz sprawdzę, ale jak to żart....to juz Ci nie zazdroszczę.....:diabloti:

Posted

[quote name='wegielkowa']Agatoperosława, uścislij:razz:, do kogo piszesz:-o, bo nie wiem:roll:, czy do mag.dy, do savahny, do ery czy do mnie:razz:?

Przecież wyraźnie napisała :roll::

[quote name='Agata P']śliczności moje kochane :loveu:
mag.da

:diabloti:

[quote name='erka']Jedynie chyba na tej fotce jakieś "ludzkie "oblicze ma:cool3:.

http://img88.imageshack.us/img88/1545/21868367.jpg

Na tej fotce jest wielce zdziwiony, bo usłyszał klakson (sama byłam zdziwiona :evil_lol:)

Agat niestety nadal wysikuje ogromne ilości.
Nie wytrzymuje w nocy, a w dzień na każdym wyjściu sika bardzo długo.
Jak pojedzie do weta na zmianę opatrunku, to trzeba go będzie przebadać...

Posted

Zamieszczone przez Agata P
mag.da

Wiesz co mag.da nie sądziłam.....druga wegielkowa nam rośnie....Nie wiem czy to udźwigniemy....:evil_lol:
Bidny Agatek....Może i faktycznie jakas bakteria....albo nery ...albo cukier....:roll:

Posted

[quote name='savahna'] Zamieszczone przez Agata P
mag.da

Wiesz co mag.da nie sądziłam.....druga wegielkowa nam rośnie....Nie wiem czy to udźwigniemy....:evil_lol:
Bidny Agatek....Może i faktycznie jakas bakteria....albo nery ...albo cukier....:roll:
A w życiu nie urośnie, mag.da ma rozmiar najwyżej 34, a ja taki rozmiar miałam 40lat temu:)) Za 40lat to może... urosnie do 36:)

Posted

[quote name='wegielkowa']A w życiu nie urośnie, mag.da ma rozmiar najwyżej 34,
a wcale nie bo 38:eviltong:
a ja taki rozmiar miałam 40lat temu:)) dwa dni po przyjściu na świat:)
Wiesz co wegielkowa, nie chcę Cię obrażać, ale Ty to stara d....jesteś w takom razom....:lol:

Posted

[quote name='savahna']Wiesz co wegielkowa, nie chcę Cię obrażać, ale Ty to stara d....jesteś w takom razom....:lol:

Wiesz, węgielkowa - ja to bym się obraziła. Na amen.

Posted

[quote name='savahna']:multi::multi::multi:....I już Cie nie wypuścimy stąd.....:evil_lol:[/QUOTE]

I bardzo dobrze. Kiedy piesio będzie gotowy to dajcie znać, tylko proszę o tekst do ogłoszeń, bo ja w tym cienias straszny. I polecimy!!!!!!!!

Posted

[quote name='tomcug']Wiesz, węgielkowa - ja to bym się obraziła. Na amen.
Powiem, Ci tomcug, że tu same wulgarne, a Savahna szczególnie. Dziś Ją zbiję:mad:, a jutro odpracuje to brzydkie zachowanie wobec starszych koleżanek:diabloti:

Posted

[quote name='tomcug']I bardzo dobrze. Kiedy piesio będzie gotowy to dajcie znać, tylko proszę o tekst do ogłoszeń, bo ja w tym cienias straszny. I polecimy!!!!!!!![/QUOTE]
Polecimy a potem jeszcze na inne watki zajrzymy...strasznie jest co robić.:diabloti:
Jakis tekst skrobniemy....chociaż powiem szczerze przy wymyślaniu tej literatury mam podobne objawy co przy ogłaszaniuwm na okrągło tych samych psiaków.:roll:
Obrażalska wegielkowa wie co mam na myśli....

Posted

Agacik nie docenił walorów mag.dowego SPA i dzisiejszej nocy postarał się o dodatkowe atrakcje , wygryzł sobie dziurę w tym plastikowym opatrunku na wysokości rany.
Mag.da musiała go dzisiaj rano przywozić do Kielc.
Na szczęście z raną nie najgorzej, choć zaczerwieniona, ale w tych upałach, to nie ma sie co dziwić. Wet zdjął mu szwy, nie zmieniał tego usztywnienia, tylko zabezpieczył otwór. Agat znowu dostał antybiotyk. Pobrał mu tez krew na badania, zobaczymy co z tymi nerkami.