Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='erka']O, tu nawet z tym niebieskim oczkiem wygląda przystojnie:).[/QUOTE]
I z długim jezorem mrówkojada....:evil_lol:
Jak aportuje to znaczy,że to był domowy psiak chyba, z podwórzowym to się tak raczej nie bawią.....:roll:

Posted

[quote name='savahna']I z długim jezorem mrówkojada....:evil_lol:
[B]Jak aportuje to znaczy,że to był domowy psiak chyba,[/B] z podwórzowym to się tak raczej nie bawią.....:roll:[/QUOTE]

Moja domowa jest ale jak jej coś rzucisz to se sama możesz przynieść bo po cholere rzucałaś? :evil_lol:
A po za tym to on jest dla mnie w 80% haszczakiem a reszta to czeski wilczak albo?

Posted

[quote name='Weimaromaniaczka']Moja domowa jest ale jak jej coś rzucisz to se sama możesz przynieść bo po cholere rzucałaś? :evil_lol:
A po za tym to [B]on jest dla mnie w 80% haszczakiem a reszta to czeski wilczak albo?[/B][/QUOTE]
A moja raz przyniesie ewentualnie, tak przez grzeczność, bo mysli,że mi wypadła....ale potem też sama muszę sobie chodzić.
[B]Wegielkowa będzie z Ciebie dumna jak wróci.Ja już jestem.[/B]:multi:[B]nasza szkoła....[/B]:lol::lol::lol:
Teraz to już bez problemu polecimy z podrasawianiem psów.:evil_lol:

Posted

[quote name='savahna']A moja raz przyniesie ewentualnie, tak przez grzeczność, bo mysli,że mi wypadła....ale potem też sama muszę sobie chodzić.
[B]Wegielkowa będzie z Ciebie dumna jak wróci.Ja już jestem.[/B]:multi:[B]nasza szkoła....[/B]:lol::lol::lol:
Teraz to już bez problemu polecimy z podrasawianiem psów.:evil_lol:[/QUOTE]

Bo ja się szybko uczę i asymiluję :eviltong:

Posted

wegielkowa napisał(a):
:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: (patrz: jęzor:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

no po prostu kretyńska idiota jęzora

erka napisał(a):
Ten profil ma zdecydowanie sympatyczniejszy;).
Proponuje ogłaszać go z tej strony:eviltong:.

Jak ogień i woda albo jak ...

Posted

Łapa lepiej, częściej już jej używa, nawet, jak biegnie :)
Tak całkiem normalnie jeszcze nie chodzi, często na trzech nadal.
Ale widać poprawę więc chyba idzie ku lepszemu.
Agat teraz, jak ma dłuższe spacerki, to nawet trochę się wyciszył, już go tak nie roznosi energia.
Pochodzi trochę, pobiegnie parę razy za piłeczką i kładzie się na trawce i kontempluje :p
Nie jest aż takim ADHDowcem, jak wydawało się na początku ;)

Posted (edited)

Agata P napisał(a):
Moje cudo :loveu: Jakie śliczne (prawda erciu :fadein: )
czy domki to już się ustawiają w kolejce ?,były wogóle jakieś telefony ??

Agatko, może śliczne, ale niedobre, bo dzisiaj chciało pożreć kota na teście, przez co straciło dom:diabloti:.

Inny dom straciło, bo zasiusiałoby berlińskie mieszkanie:cool3:.

Tak,że niełatwo jest wydać tego gagatka:diabloti:.

Edited by erka
Posted

Ale przynajmniej ktokolwiek o niego pyta, to jest szansa, że znajdzie się ten odpowiedni domek ;)
Do kotków Agat się nie nadaje, ptaki też goni więc i wszelkie kury czy kaczki odpadają :cool3:

Łapki już używa, nawet jak biegnie, ale jeszcze kuleje.

Posted (edited)

Mag.do ładnie to tak zaprzęgać psiaki do podlewania ogrodu:razz:.

Ale fotki zrobiłaś śliczne, nawet Agacik przystojnie bardzo wyszedł:).

Divia_gg, proszę uzupełnij rozliczenie w pierwszym poście. W wydatkach dopisz 30 zł za paliwo dla wegielkowej, kiedy jechała do Agata do Pińczowa.
I popraw, bo tam jest źle podliczone. Suma wydatków, to 1023,70 zł.

A do wpłat dopisz 100 zł - II bazarek wisniowy wegielkowej i 60 zł z bazarku Agaty P. Razem jest wpłat 432 zł.

Czyli debet u Agata , to 591, 70 zł.

Bardzo prosimy o pomoc, bo w przyszłym tygodniu czeka nas następna wizyta kontrolna u weta, trzeba zrobic rtg i wet zdecyduje , czy konieczna bedzie operacja usuniecia metalowej płytki z łapy.
A nawet jezeli nie, to trzeba go będzie wykastrować, bo chłopak jest dosyc nadpobudliwy.

Edited by erka
Posted

Mag.do konewkę trzeba mieć metalową przy takich szkodnikach.
Zdjęcia cudo ,szczególnie to w kwiatach taki aniołek.

Erciu skąd wziełaś te 30 zł za transport z Pińczowa :roll: Agata zawiozłam na swój koszt ;) chyba ,że był jeszcze jakiś inny kurs z Pińczowa:roll:.

Posted (edited)

Postaram się zrobić Agatowi dzisiaj pakiet na Kraków.Fotki przecuuuudne, szczególnie te z konewką....:evil_lol: Węgielkowa, rozważ jego adopcję....:p
Na zdjęciach jest taki piękny,ze z pewnością rozdzwoni się erkowy telefon.Mam nadzieję,że ludzie jej nie obudzili o siódmej, bo może nie być w nastroju....
http://tablica.pl/oferta/agat-aktywny-przyjazny-pies-mix-owczare-wilczak-husky-adopcja-ID1mPPR.html#c1b237aa;r:;s:

Edited by savahna
Posted

Chyba rozwiązała się zagadka Agatowego sikania...
Od wczoraj, od kiedy wyjechała Astra, czyli ostatnia sunia, Agat ani raz nie zsikał się w pomieszczeniu - nawet w nocy :crazyeye:
I na zewnątrz też sika mniej niż zwykle.
Wygląda na to, że on aż tak intensywnie znaczy, kiedy w pobliżu są suczki.
Jeszcze zobaczymy, czy to niesikanie się utrzyma, ale jak na razie suchutko :p

Czyli powinien być jedynym psem w domu, bo z samcem raczej się nie dogada, a przy suczce będzie sikał.