Agata P Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='erka']Może ktoś nam pomoże ratowac Agatka:roll:.[/QUOTE] niestety ,jakoś tłumów nie ma u Agata :shake: [quote name='wegielkowa']Szukamy kasy na Agata.[/QUOTE] szukamy,szukamy ...ale gdzie znajdziemy :roll: Quote
wegielkowa Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Agata P']niestety ,jakoś tłumów nie ma u Agata :shake: szukamy,szukamy ...ale gdzie znajdziemy :roll:[/QUOTE] AgatoPe nie jojcyć, szukamy, szukamy, bazarrosy podnosimy:) Quote
mag.da Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='erka'] 450 hotel A skąd to Szanowna Centrala wytrzasnęła taką kwotę? :niewiem: Toż to nie bernardyn :cool3: Uznamy go za średniaka i jeszcze zniżkę dla inwalidów dostanie :roll:, to będzie 330 zł. Fotek mam niewiele, bo w tym ukropie to nawet nie chce mi się aparatu ze sobą taszczyć :roll:: Quote
wegielkowa Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 A nie niebieskiej obróżki na stanie? Diobeł i już, najpiękniejszy diobeł na świecie:) Quote
mag.da Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Tu widać, jaki spaślak z niego :roll:: Agat jest bardzo przyjacielski do ludzi, do psów też się cieszy. Jest bardzo wychudzony, żebra sterczą, kręgosłup ostry, wygięty, ale apetyt mu dopisuje więc nadrobi. Sierść ma brzydką, dopiero teraz linieje. Musi mieć ograniczony ruch do minimum więc nawet pobiegać sobie nie może :roll: Usztywnienie ma mieć zdjęte za 3 tyg. Wydaje mi się, że dużo sika :roll: Może to przez ten upał, bo i sporo pije, ale trochę to dziwne jest - nie podsikuje w kilku miejscach, jak inne samce, tylko stoi i sika dłuuugo. Z wypisu wynika, że miał robione badania krwi, ale nie wiem jakie i jakie wyniki, bo nie ma ich w wypisie. Ma wpisane 2 lata i 20 kg wagi. Quote
mag.da Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='wegielkowa']A nie niebieskiej obróżki na stanie? Diobeł i już, najpiękniejszy diobeł na świecie:)[/QUOTE] Przyjechał w czornej, ale poszukam niebiewskiej pod kolor łoka ;) Quote
wegielkowa Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 (edited) [quote name='mag.da']Przyjechał w czornej, ale poszukam niebiewskiej pod kolor łoka ;) Łoka, łokcia i miseczki z lodów algida (czyżby AgataPe zapomniała dowieźć gadżet do kumpletu?? A może zużytkowała miseczkę w trasie, łapiąc bobole agacie w aucie:) Z tym sikaniem to spokojnie. jak nie mógł się ruszyć przez dwa tygodnie w upale, to pewnie ograniczał chodzenie i pewnie sikał w miejscu "z musu". Nie wyobrażam sobie, jak robił koopę. Przecież nie mógł stać na przedniej łapie! Będzie dobrze:) Piękny jest okrutnie:) Edited July 4, 2012 by wegielkowa Quote
savahna Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Agata panikaro...... Przeciez on po zdjęciu gipsu zaraz do domu pójdzie...nietuzinkowy jest. Wstawimy jako pierwsze to zdjecie: Wegielkowa popuści wodze fantazji,wymyśli tytuł w stylu swoich sygnaturek i zanim erka nas zabije pies znajdzie dom.;);) mag.da ślicze foty oczywiście.:loveu: On tym niebieskim to na prawdę hipnotyzuje.....:shock: Quote
wegielkowa Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 (edited) [quote name='savahna']Agata panikaro...... Przeciez on po zdjęciu gipsu zaraz do domu pójdzie...nietuzinkowy jest. Wstawimy jako pierwsze to zdjecie: :shock: Czekamy, czekamy,............ myślę, że do jutra Bigaera wyda komunikat:nerwy: Savahna, Ty to jesteś czasami odważna, taka powiedziałabym niebojąca:cool1:.... Czy pisać, że mix husky? Odstrasza czy zaprasza? Edited July 4, 2012 by wegielkowa Quote
Agata P Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 mag.do fotki piękne,nie ten sam psiak :loveu: i dziękuję bardzo za zniżkę dla inwalidy :iloveyou: o wyniki zapytam weta [quote name='wegielkowa']Łoka, łokcia i miseczki z lodów algida (czyżby AgataPe zapomniała dowieźć gadżet do kumpletu?? A może zużytkowała miseczkę w trasie, łapiąc bobole agacie w aucie:smile: Piękny jest okrutnie:smile: kurcze,z tego wszystkiego zapomniałam o miseczce do kompletu........ babole łapane były na kocyk:roll: Diobeł rzeczywiście piękny okrutnie (ciekawe czy Centrala przyzna w końcu ,że jest piękny czy znowu będzie że........niebrzydki:cool3: ) [quote name='savahna']Agata panikaro...... Przeciez on po zdjęciu gipsu zaraz do domu pójdzie...nietuzinkowy jest. Wegielkowa popuści wodze fantazji,wymyśli tytuł w stylu swoich sygnaturek i zanim erka nas zabije pies znajdzie dom.;-);-) mag.da ślicze foty oczywiście.:loveu: On tym niebieskim to na prawdę hipnotyzuje.....:shock: Taaa,my to wiemy ale wiesz jak z ludźmi jest,takie super psiaki mamy ''na stanie'' a telefon milczy ....... Quote
savahna Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Wiesz co Agatka,że Nora i Bridż będa czekać to do przewidzenia niestety było, bo zauważyłam,że ludzie mają całkiem odmienne gusta niż ja. Tak było z cudną przecież Lenką,też nieco w tym typie... ile się bida naczekała. Psów jest zatrzęsienie niestety, wiesz bo tez ogłaszasz....Już kombinuję na różne sposoby,żeby się jakoś wybić z tłumu, ale Agat się sam będzie wybijał.Faktycznie diaboliczny trochę, ale przez to nietuzinkowy.;) (ja to nie wiem w które oko mu patrzeć.:oops:) No i jest u mag.dy więc sesja za sesją A swoją droga mag.da niezła:loveu:...aparatu jej się nie chce taszczyć....ech te hektary....:eviltong: Quote
katarzyna09 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Przepiękne ma te oczyska! Mocno trzymam kciuki za dobry domek dla niego;) Quote
erka Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='savahna'] i zanim erka nas zabije ;);) [/QUOTE] Nawet , gdybym wiedziała o co chodzi i miała taki zamiar, to nie dam rady, bo te tropikalne upały wyssały ze mnie wszelką energię:cool3: . Quote
wegielkowa Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='erka']Nawet , gdybym wiedziała o co chodzi i miała taki zamiar, to nie dam rady, bo te tropikalne upały wyssały ze mnie wszelką energię:cool3: .[/QUOTE] Savahna póki są upały, jesteśmy bezpieczne ze wszystkimi rasami świata:multi: Quote
Agata P Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='wegielkowa']Savahna póki są upały, jesteśmy bezpieczne ze wszystkimi rasami świata:multi: to ja się wetnę w to mixowanie ras MIX HUSKY I DIABŁA :diabloti: JAKBYM ZOBACZYŁA GO Z TAKĄ''MINĄ''CIEMNOM NOCĄ TO CHYBA BYM SIĘ ZLĘKŁA :smhair2::eek2: Quote
wegielkowa Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Agata P']to ja się wetnę w to mixowanie ras MIX HUSKY I DIABŁA :diabloti: JAKBYM ZOBACZYŁA GO Z TAKĄ''MINĄ''CIEMNOM NOCĄ TO CHYBA BYM SIĘ ZLĘKŁA :smhair2::eek2: Najpiękniejszy diobeł we wszechświecie:) Quote
mag.da Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Poświęciłam się i potaszczyłam trochę aparatos :diabloti: Quote
wegielkowa Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Na tych zdjęciach to Agat bardziej ONkowaty, prawda? Czy do ogłoszeń lepiej mix owczarek, czy mix husky? magda, dzięki za niebieską obróżkę:), ale po zdjęciu gipsu wracamy do czarnej:). Jednak ta czarna dodawała mroczności całej postaci:). A może przemalować gips na czarno? Quote
savahna Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='mag.da']Przyjechał w czornej, ale poszukam niebiewskiej pod kolor łoka ;) [quote name='wegielkowa'] magda, dzięki za niebieską obróżkę:smile:, ale po zdjęciu gipsu wracamy do czarnej:smile:. Jednak ta czarna dodawała mroczności całej postaci:smile:. :roflt::roflt::roflt:Nie, no...Ty to dopiero wegielkowa odważna jesteś....albo szybko biegasz...:evil_lol:. A jak pisałaś post to pojawiły Ci się dwa te:saeek::saeek: w oczach?? [quote name='wegielkowa']Savahna póki są upały, jesteśmy bezpieczne ze wszystkimi rasami świata:multi: Nie tylko jestesmy bezpieczne, ale nawet wsparcie intelektualne mamy.:lol: Cytat erkowy z Alarmu: "Co do suniek z Kaczyna, to ta czarna u Izy, która nazwała ja Astra. (...)ma sierść dłuższą, troszkę taka w typie seterka;-)" Ja bym bardziej powiedziała,że spanielka, ale każdy pocżątek jest trudny. Jak na debiut to super erciu,:multi: [quote name='mag.da']Poświęciłam się Nie chcę nic amputować, ale chyba trzeba by to jakoś uczcić??? Nie co dzień się zdarza.... Quote
Incia Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Ja tu do pracy się spieszę, a od monitora oderwac sie nie mogę, bo mnie ktoś zahipnotyzował straszliwie... Jaki On cudny, ten Agatek... Quote
Recommended Posts