Jump to content
Dogomania

Piesek,pieseczek.... mały Bajek,13 lat w schronisku.Za TM. Do zobaczenia..

Recommended Posts

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brazowa1']Bajek juz wie,ze gdy wchodze do jego boksu,to moge przyjsc po Wigora albo po niego.Juz ma syndrom psa "dotknietego ludzka reka",czyli niby jest spiety,kiedy go wyprowadzam,ale czeka na te chwile :)
juz oznaczam dla niego wiecej :) i to po nim widac :)[/QUOTE]

I się doczekał:-(
Bardzo mi przykro, Wiolu.

Posted

Wiola - Bajek 2 lata wisiał na mojej psiej tablicy w szkole. Myślałam o nim.....
Cieszę się ,że miał wtedy Ciebie...
Tak mi parszywie, pomyślałam też o Antku i jego chorym sercu.

Posted

Ja nie byłam dla niego tak wazna jak Gołębiewo,pies z ktorym był w kojcu te wszystkie lata,nierozłączna para. Cieszyłam sie,gdy wrócił do niego,na te ostatnie tygodnie życia.Prawdziwa psia przyjaźń. Jak jeszcze do niedawna Gromit z Sułkiem.

Jeszcze rok temu Bajek uszczypną opiekunke w tyłek,było duzo śmiechu,ona tez sie nie spodziewała,ze Bajek potrafi capnąć.

Od wakacji,kiedy miał potężny kryzys,Bajkowi znikła alergia,która tyle czasu go męczyła i przestał miec zaognione oczka.

Posted

Zaglądałam często na wątek Bajeczka,chociaż wiedziałam ,że to prawie beznadziejna sprawa.Miałam jednak nadzieję ,że jeszcze długo będę tu zaglądać . Szkoda Bajeczku ,że ta bajka nie skończyła się szczęśliwie.

• 9 months later...
  • 1 year later...
  • 2 years later...
  • 11 months later...