REJA Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ja także trzymam kciuki.Dla Bajka to przecież sprawa życia lub śmierci. Quote
kasia14 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 trzymam mocno kciuki. Bajkowi potrzebny dobry, spokojny dom... Quote
iwlajn Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Czytam i nie wierzę:crazyeye: Ktoś jest zainteresowany Bajkiem????? Co to za kochana osóbka????? Wiola, upiję się na amen jak Bajek znajdzie dom. Z calych sił trzymam kciuki, a w niedzielę pójdę w tej intencji się pomodlić. Nasz Bajuś, ma szanse na dom. Nie wierzę:thumbs::cool2: Quote
brazowa1 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 pamietajmy,ze to musialyby byc specyficzne warunki.Stworzyc mu trzeba taki luksusowy....schron.On niczego innego nie zna.Wymagania,stres,moze mu bardzo skrocic zycie. Ale nie obawiajcie sie,jezeli ktoś ma takie serce,ze chcialby pomoc Bajkowi,bez pieska wyjsc nie moze ze schroniska-czy to bedzie bajek czy inny-dobry dom nie moze zostac pusty. Nie pozwalam sobie na radość,ze to bedzie wlasnie Bajek,on potrzebuje specjalnych warunkow i trzeba to bardzo dobrze przemyslec i obgadac z potencjalnym opiekunem,aby nie skrzywdzic psa i czlowieka. Quote
iwlajn Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ja wiem, wiem, że cieszyć się nie można. Ale nie mogę się powstrzymać. Znowu mamy nadzieję. To takie super:) Quote
REJA Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Cisza u Bajeczka oznacza zapewne ,że pieseczek dalej w schronisku:-(. Quote
brazowa1 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 niestety tak-pani z maila juz sie nie odezwala:( moze to i lepiej-znak,ze przemyslała,nie byla gotowa.Lepiej przed niz po adopcji. Quote
Sabina02 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 A ja dostałam e-mail w sprawie Bajka o takiej treści: [I]'Witam. Bardzo prosze o sprawdzenie skrzynki mailowej fundacji i odpowiedz. Przepraszam, ze tak nalegam ale moja ciekawosc jest silniejsza. Rudziak od wczoraj nie wychodzi mi z glowy :)"[/I] [LEFT]Myślę, ze ta Pani wyslala e-mail na skrzynke z ogloszenia: [EMAIL="[email protected]"][email protected][B][/B][/EMAIL][B][COLOR=Black][SIZE=2][FONT=Verdana].[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][FONT=Verdana] B[/FONT]razowa, prosze popros ich, aby tej Pani odpisali. [/LEFT] Quote
brazowa1 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 ta sama Pani-dopisalam jej,oj to zrobie to jeszcze raz. To nie fundacja,to tylko moj mail,prywatny. Quote
Sabina02 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [quote name='brazowa1']ta sama Pani-dopisalam jej,oj to zrobie to jeszcze raz. To nie fundacja,to tylko moj mail,prywatny.[/quote] Mam Ci podać jej adres e-mailowy? Quote
brazowa1 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 juz odpowiedzialam.Nie,to nie ta sama osoba,co poprzednio. Quote
brazowa1 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 moze bedziecie złe,ale rozwazylam wszystko.Pisala bardzo mila osoba,z daleka,musialam odmowic.Intencje dobre,ale adopcja tego akurat psa nie moze tak przebiegac-za daleko,osoba nieznana i widac,ze nie wyobraza sobie nawet jakim psem jest Bajek.Nie bedzie chodził w szelkach,nie bedzie spał w łozku...to nie Bajek. Quote
REJA Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Jeśli ma to być adopcja nieudana,to rzeczywiście nie ma ona sensu. Bajeczek stresował by się niepotrzebnie. Odległość nie wydaje mi się problemem,byleby osoba która adoptuje pieska zdawałaby sobie sprawę jakie Bajek ma potrzeby i jakiej wymaga opieki. Quote
kaerjot Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Czasami się zastanawiam czym taki psiak zasłużył sobie na takie życie nieżycie? Quote
REJA Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 On nawet nie wie jak wygląda normalne życie:-(.Może w tej sytuacji lepiej dla niego,że nie tęskni za lepszym życiem ,ale dobrze by było żeby swoje ostatnie lata spędził u boku kochającego człowieka. Quote
iwlajn Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Nie ma jak pomóc Bajulkowi....... Czy domek, który był na niego chętny, wybrał innego pieska ze schronu? Quote
brazowa1 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 bo znalezc miejsce,gdzie bedzie mogl zyc,jest bardzo trudno Quote
Recommended Posts