Jump to content
Dogomania

Piesek,pieseczek.... mały Bajek,13 lat w schronisku.Za TM. Do zobaczenia..

Recommended Posts

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czytam i nie wierzę:crazyeye:
Ktoś jest zainteresowany Bajkiem????? Co to za kochana osóbka?????
Wiola, upiję się na amen jak Bajek znajdzie dom. Z calych sił trzymam kciuki, a w niedzielę pójdę w tej intencji się pomodlić. Nasz Bajuś, ma szanse na dom. Nie wierzę:thumbs::cool2:

Posted

pamietajmy,ze to musialyby byc specyficzne warunki.Stworzyc mu trzeba taki luksusowy....schron.On niczego innego nie zna.Wymagania,stres,moze mu bardzo skrocic zycie.
Ale nie obawiajcie sie,jezeli ktoś ma takie serce,ze chcialby pomoc Bajkowi,bez pieska wyjsc nie moze ze schroniska-czy to bedzie bajek czy inny-dobry dom nie moze zostac pusty.
Nie pozwalam sobie na radość,ze to bedzie wlasnie Bajek,on potrzebuje specjalnych warunkow i trzeba to bardzo dobrze przemyslec i obgadac z potencjalnym opiekunem,aby nie skrzywdzic psa i czlowieka.

Posted

A ja dostałam e-mail w sprawie Bajka o takiej treści:

[I]'Witam.
Bardzo prosze o sprawdzenie skrzynki mailowej fundacji i odpowiedz. Przepraszam, ze tak nalegam ale moja ciekawosc jest silniejsza. Rudziak od wczoraj nie wychodzi mi z glowy :)"[/I]

[LEFT]Myślę, ze ta Pani wyslala e-mail na skrzynke z ogloszenia: [EMAIL="[email protected]"][email protected][B][/B][/EMAIL][B][COLOR=Black][SIZE=2][FONT=Verdana].[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][FONT=Verdana] B[/FONT]razowa, prosze popros ich, aby tej Pani odpisali.
[/LEFT]

Posted

moze bedziecie złe,ale rozwazylam wszystko.Pisala bardzo mila osoba,z daleka,musialam odmowic.Intencje dobre,ale adopcja tego akurat psa nie moze tak przebiegac-za daleko,osoba nieznana i widac,ze nie wyobraza sobie nawet jakim psem jest Bajek.Nie bedzie chodził w szelkach,nie bedzie spał w łozku...to nie Bajek.

Posted

Jeśli ma to być adopcja nieudana,to rzeczywiście nie ma ona sensu.
Bajeczek stresował by się niepotrzebnie. Odległość nie wydaje mi się problemem,byleby osoba która adoptuje pieska zdawałaby sobie sprawę jakie Bajek ma potrzeby i jakiej wymaga opieki.

Posted

On nawet nie wie jak wygląda normalne życie:-(.Może w tej sytuacji lepiej dla niego,że nie tęskni za lepszym życiem ,ale dobrze by było żeby swoje ostatnie lata spędził u boku kochającego człowieka.