Jump to content
Dogomania

Piesek,pieseczek.... mały Bajek,13 lat w schronisku.Za TM. Do zobaczenia..

Recommended Posts

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciocia Gabi skoro taka wybrzydzaczka, to może podlinkuje banerek?
Ja się staram od 20 min i nie moge.............

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/6/ec608337a2eed092.jpg[/IMG][/URL]

Posted

niby chcial uciekac,gdy ze mna byl,niby mu sie nie podobalo siedzenie na stole,ale gdy odlozylam go do boksu-lezał pod bramka i czekal na mnie...
Chyba najbardziej skrzywdzony przez los i nieświadomie skrzywdzony przez niedbalstwo ludzie pies...

Posted

Nie mogę zrozumieć dlaczego taki śliczny psiak przez 11 lat nie znalazł domu. Dlaczego ludzie nie widzą, że pod skołtunioną ,brudną sierścią jest słodka istota, która po kąpieli i czesaniu okaże się bajecznie piękna...

Posted

moze ktos chce zrobic coś wyjatkowego i patrzec ,jak pierwszy raz w zyciu pies jest szczesliwy.Jak na starość zycie dla psa nabiera barw,jak uczy sie na nowo zapachu trawy,drzew...moze polubi kanape....wszystko przed nim.

Posted

Brazowa nie pisz w ten sposób -bo wezmę tego " kundla" ,a wtedy Ty mnie wezmiesz do boksu w schronie ...z Antkiem ,on mnie nie opusci...Cholera co g....swiat.

Posted

UFFF ... bidulek... kurcze że ja mam cztery psy już... ech

Posted

[quote name='AgaG']UFFF ... bidulek... kurcze że ja mam cztery psy już... ech[/quote]
on jest inny niz Zocha...mniej socjalny,bardziej lękliwy.jego schronisko zniszczylo.Zocha zachowala swoj slodki charakter,jest twarda.