*anusia&ajlu* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 zrobię przelew jutro bo dziś spadam na socjal na nocny spacerek żeby szczeniak nie bał się ciemności ;) ale będę odwiedzać ;) a maluszek jest w Warszawie? bo jakby co mogę pomóc go wykąpać i ogolić ;) Quote
Kara. Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Ale się tu ruch zrobił:crazyeye: Co to znaczy dobry PR;) Ja tylko wpadłam zajrzeć na sekundę bo walczę z rozliczeniem bazarku dla Poli.:mdleje: Quote
pikola Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Hello?:roll:Kto moze byc administratorem na fb?Ciocie to duza szansa dla malego:lol: Quote
Dżdżowniś Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 (edited) [COLOR=#222222][FONT=Times New Roman][quote name='pikola']Hello?:roll:Kto moze byc administratorem na fb?Ciocie to duza szansa dla malego:lol:[/QUOTE] Się ciotka nie denerwuj po nocy. Własnie zakończyłam walkę z bazarkiem i go oficjalnie otwieram:> A jak się Komuś nie podoba że o 2-giej w nocy to cóż ((: Zaglądać mi tam i kupować :mad: Pysio zbiera też na fryzjera:lmaa: ekhym!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227943-Biżu-kwas-ciuch-kaktus-i-Dla-Bombata-i-Gmoszczaka-do-13-07-do-godz-24-00-czasu-dogo[/URL] [COLOR=#222222][FONT=Times New Roman][quote name='*anusia&ajlu*'] a maluszek jest w Warszawie? bo jakby co mogę pomóc go wykąpać i ogolić ;)[/QUOTE] No jak nie jest jak jest((: a ogolić to jakoś profesjonalnie ? Ja to wolę się do niego nie dotykać, po mojemu fryzjersku, bo on już ? DZIWNIE WYGLADA? i wolę do tego nie dokładać swoich wątpliwych umiejetności fryzjerskich i przy braku profesjonalnych sprzętów. Trzeba mu zafundować wizytę w salonie i tyle.Kąpany to już był, bo przecież tak śmierdział moczem że szok. Przy zapaleniu prostaty sikał na siebie, dosłownie.i cuchnął jak ścierka do wycierania moczu.[/FONT][/COLOR] [/FONT][/COLOR] Edited July 7, 2012 by Dżdżowniś Quote
asia-s Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Dzdzownis, napisalam do Ani z Mikropsow w sprawie umieszczenia Gmoszczka na FB Mikropsy do adopcji, przeslij prosze do niej na maila: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL][COLOR=#000000] tekst, zdjecia i kontakt do adopcji[/COLOR] Quote
monika083 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Dzdzownis,tak sobie mysle czy nie masz jakiegos weta ,do ktorego moglabys isc z malym "na kreche" ewentualnie pozyczyc od kogos i isc, bo jesli to serducho to maly sie meczy, a moze ma jakies zapalenie krtani , jorki maja czesto zaadnieta krtan, 5 letnia suczka znajomej to ma i musi byc operowana.Ale sama wizyta chyba nie bedzie kosztowac tysiecy,a trzeba mu pomoc, przeleje Ci 50 zl ale 14 stego jak dostane wyplate. Quote
Dżdżowniś Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 (edited) [quote name='monika083']Dzdzownis,tak sobie mysle czy nie masz jakiegos weta ,do ktorego moglabys isc z malym "na kreche" ewentualnie pozyczyc od kogos i isc, bo jesli to serducho to maly sie meczy, a moze ma jakies zapalenie krtani , jorki maja czesto zaadnieta krtan, 5 letnia suczka znajomej to ma i musi byc operowana.Ale sama wizyta chyba nie bedzie kosztowac tysiecy,a trzeba mu pomoc, przeleje Ci 50 zl ale 14 stego jak dostane wyplate.[/QUOTE] Ja już na krechę chodzę do 2-wetów. Nie pożyczę kasy.Większośc ludzi których znam to tak jak Ja od-do i tyle ,a tych co mają prosiła o pożyczke nie będę z przyczyn osobistych i oczywistych.Muszę jak najszybciej spłacić dług u weta który już pysia zna i prowadzi i tyle.Jak oddam choćby ponad połowę to będę mogła myśleć co dalej.Nie mogę pogrążać się finansowo.Psy muszą też coś jeść.Wet wie o jego dusznościach i niestety żeby go zbadać trzeba umówić się z lekarzem który przyjeżdża specjalnie do kliniki z maszynerią.Wszystko rozbija się o kasę. Niestety w tych klinikach gdzie taka maszyneria jest, o dziwo i koszt badania jest większy.ale tu pewnie trzeba też dołożyć za pierwszą wizytę +badania zwierzęcia ogólne, osłuchanie itp, założenie karty.U mojego z przyjazdem to ok250zł ?tak zrozumiałam.Trzeba mu wprowadzić kamerę i obejżeć wszystko od środka, bo nawet prześwietlenie może nie pokazać ewentualnych zmian.Co do tego że to od serca ,to przyglądam się jego zachowaniu.Jakiś ospały nie jest natomiast może być odwrotnie że może mu serce zacząć szwankować od kłopotów z oddychaniem. Bombat miał mega przepuklinę i też niestety musiał z nią długo chodzić ,bo koszt operacji był tak wielki że trzeba było zbierać kasę.Trzeba być rozważną osobą, bo łatwo wpaść w mega dołek finansowy i stracić zaufanie jakim nas weci leczący nasze psy na krechę obdarzają. Dzięki za pomoc. Trzeba zebrać kasę i go przebadać i się nie martwić na zapas. [COLOR=#222222][FONT=Times New Roman][quote name='asia-s']Dzdzownis, napisalam do Ani z Mikropsow w sprawie umieszczenia Gmoszczka na FB Mikropsy do adopcji, przeslij prosze do niej na maila: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL][COLOR=#000000] tekst, zdjecia i kontakt do adopcji[/COLOR][/QUOTE] Okey.Dzięki[/FONT][/COLOR] Edited July 7, 2012 by Dżdżowniś Quote
*anusia&ajlu* Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Dżdżowniś'][COLOR=#222222][FONT=Times New Roman][COLOR=#222222][FONT=Times New Roman] No jak nie jest jak jest((: a ogolić to jakoś profesjonalnie ? Ja to wolę się do niego nie dotykać, po mojemu fryzjersku, bo on już ? DZIWNIE WYGLADA? i wolę do tego nie dokładać swoich wątpliwych umiejetności fryzjerskich i przy braku profesjonalnych sprzętów. Trzeba mu zafundować wizytę w salonie i tyle.Kąpany to już był, bo przecież tak śmierdział moczem że szok. Przy zapaleniu prostaty sikał na siebie, dosłownie.i cuchnął jak ścierka do wycierania moczu.[/FONT][/COLOR] [/FONT][/COLOR][/QUOTE] ok to ja pogadam z moją dobrą koleżanką czy by go w swoim salonie nie zrobiła ;) nawiasem mówiąc jest to hodowczyni grzywaczy;) ale to trzeba bybyło podjechać do Wołomina ja mogę jechać i pomoc ;) też pomaga bezdobnym zwierzakom więc wie co to jest problem z brakiem kasy ;) Quote
*zaba* Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Nikt na bazarek nie zaglada :( Nawet, zeby hopnac... Quote
magdola Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) Zagladam do chłopaka, a gdzie ten bazarek, bo mi link umknal....będę podrzucac.... Edit: już znalazłam ;) Edited July 7, 2012 by magdola Quote
Dżdżowniś Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']ok to ja pogadam z moją dobrą koleżanką czy by go w swoim salonie nie zrobiła ;) nawiasem mówiąc jest to hodowczyni grzywaczy;) ale to trzeba bybyło podjechać do Wołomina ja mogę jechać i pomoc ;) też pomaga bezdobnym zwierzakom więc wie co to jest problem z brakiem kasy ;)[/QUOTE] Ja mieszkam po drugiej stronie wisły(: i nie posiadam autka.Styk mokotowa z ursynowem i doliny służewieckiej. [COLOR=#222222][FONT=Times New Roman][quote name='magdola']Zagladam do chłopaka, a gdzie ten bazarek, bo mi link umknal....będę podrzucac....[/QUOTE] A tu o (:[/FONT][/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227943-Biżu-kwas-ciuch-kaktus-i-Dla-Bombata-i-Gmoszczaka-do-13-07-do-godz-24-00-czasu-dogo[/URL] Quote
*anusia&ajlu* Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 ale to ważne żeby do centrum dojechać tam są busy do Wołomina, ja tez auta nie posiadam :/ Quote
Dżdżowniś Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']ale to ważne żeby do centrum dojechać tam są busy do Wołomina, ja tez auta nie posiadam :/[/QUOTE] Ode mnie to cała wyprawa. No nic zobaczymy. Quote
Javena Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 ZAPROSZONO MNIE ,SERCE MI SIĘ KRAJE.zrobiłabym bazarek wirtalny ,ale widze ,że ludziska już nie wchodzą na takie.Chyba,że tylko moje. Finansowo przędę cienko . Narazie zapisze moze coś uda mi sie sprzedac. Quote
Dżdżowniś Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 (edited) :loveu:[quote name='Aldrumka']poprosze o numer konta coś tak wpłacę[/QUOTE] Super dzięki wielkie:loveu: Już wysyłam pw [COLOR=#222222][FONT=Times New Roman][quote name='Javena']ZAPROSZONO MNIE ,SERCE MI SIĘ KRAJE.zrobiłabym bazarek wirtalny ,ale widze ,że ludziska już nie wchodzą na takie.Chyba,że tylko moje. Finansowo przędę cienko . Narazie zapisze moze coś uda mi sie sprzedac.[/QUOTE] [COLOR=#ff0000][B]Javena bardzo Ci dziękuję .BARDZO!![/B][/COLOR] [/FONT][/COLOR] Edited July 7, 2012 by Dżdżowniś Quote
*anusia&ajlu* Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 dobra to Ilka21 zrobi psiaka za darmo w salonie tylko trzeba byłoby z nim dojechać do Wołomina ;) albo napisałam i zaprosiłam Asiaczkową na wątek i może coś jeszcze innego wymyślimy żeby pomóc malutkiemu ;) Quote
*zaba* Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Dżdżowniś']... [COLOR=#222222][FONT=Times New Roman] A tu o (:[/FONT][/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227943-Biżu-kwas-ciuch-kaktus-i-Dla-Bombata-i-Gmoszczaka-do-13-07-do-godz-24-00-czasu-dogo[/URL][/QUOTE] Dzdzownisiu, ja tez zrobilam bazar :razz: o tu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229148-Ronosci-na-Gmoszczaka-grzywaczo-yorkoszczaka*do-13-07*do-godz-22-00[/URL] Quote
Dżdżowniś Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 (edited) [quote name='*zaba*']Dzdzownisiu, ja tez zrobilam bazar :razz: o tu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229148-Ronosci-na-Gmoszczaka-grzywaczo-yorkoszczaka*do-13-07*do-godz-22-00[/URL][/QUOTE] To jedna z niewielu postacki która jest w stanie oddac stan mojego ducha w chwili obecnej na taką wiadomość [IMG]http://teraz.com.pl/vardata/gify/postacie/postacie011.gif[/IMG] [COLOR=#222222][FONT=Times New Roman][quote name='*anusia&ajlu*']dobra to Ilka21 zrobi psiaka za darmo w salonie tylko trzeba byłoby z nim dojechać do Wołomina ;) albo napisałam i zaprosiłam Asiaczkową na wątek i może coś jeszcze innego wymyślimy żeby pomóc malutkiemu ;)[/QUOTE] [COLOR=#ff0000][SIZE=4][B][FONT=arial black]DZIEWCZYNY W OGÓLE WIELKIE DZIĘKI. [/FONT][/B][/SIZE][/COLOR][FONT=Verdana][IMG]http://teraz.com.pl/vardata/gify/serca/serca033.gif[/IMG][/FONT][/FONT][/COLOR] Edited July 7, 2012 by Dżdżowniś Quote
lula2010 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 :cunao:zapraszamy w odwiedziny do Maluszka :cunao: Quote
*zaba* Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Dżdżowniś']To jedna z niewielu postacki która jest w stanie oddac stan mojego ducha w chwili obecnej na taką wiadomość [IMG]http://teraz.com.pl/vardata/gify/postacie/postacie011.gif[/IMG] [COLOR=#222222][FONT=Times New Roman] [COLOR=#ff0000][SIZE=4][B][FONT=arial black]DZIEWCZYNY W OGÓLE WIELKIE DZIĘKI. [/FONT][/B][/SIZE][/COLOR][FONT=Verdana][IMG]http://teraz.com.pl/vardata/gify/serca/serca033.gif[/IMG][/FONT][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Bardzo mi sie postac owa podoba :) Quote
Dżdżowniś Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='pikola']Hello?:roll:Kto moze byc administratorem na fb?Ciocie to duza szansa dla malego:lol:[/QUOTE] pikola odezwał się ktoś? [COLOR=#ff0000][SIZE=4][FONT=century gothic]DZIEWCZYNY PRZYPOMINAM ŻE ZNIKAM JUTRO NA CAŁY DZIEŃ.ODWOŻĘ BASZĘ DO NOWEGO DOMKU.TAK ŻE PODRZUCAJCIE BAZARKI I MAŁEGO[/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
Panna Marple Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Hej, hej przyfruwam do grzywaczka na zaproszenie. Poproszę o numer konta, pomogę choć ociupinkę. Biedny z niego stworek... Quote
Recommended Posts