agawa9 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 jak dla mnie to on coraz bardziej przypomina prawie jorka ;) wcześniej miałam wrażenie, że ma very głęboko osadzone oczka i wygląda jak Ryjek z muminków. Przełysień na grzbiecie nie będzie widać, jak się chłopaka ostrzyże jak trzeba. (jak dopadnę aparat-powrzucam foty moich-właśnie są zrobione na króciótko) A co do ubrania-Dżdżowniś-kfarda bonć i miej ciężko w tyle, że się chłopaczynie nie widzi. Niskopodłogowe, łyse i chorowite yorkowe w sweterkach chodzić mają i już!! Co do potencjalnych pytających-no comment Najważniejsze, że on już tego nieszczęścia i strachu z oczu się pozbył Quote
b-b Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='agawa9']jak dla mnie to on coraz bardziej przypomina prawie jorka ;) wcześniej miałam wrażenie, że ma very głęboko osadzone oczka i wygląda jak Ryjek z muminków. Przełysień na grzbiecie nie będzie widać, jak się chłopaka ostrzyże jak trzeba. (jak dopadnę aparat-powrzucam foty moich-właśnie są zrobione na króciótko) A co do ubrania-Dżdżowniś-kfarda bonć i miej ciężko w tyle, że się chłopaczynie nie widzi. Niskopodłogowe, łyse i chorowite yorkowe w sweterkach chodzić mają i już!! Co do potencjalnych pytających-no comment Najważniejsze, że on już tego nieszczęścia i strachu z oczu się pozbył[/QUOTE] Nic dodać, nic ująć :) Quote
Dżdżowniś Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='agawa9']jak dla mnie to on coraz bardziej przypomina prawie jorka ;) wcześniej miałam wrażenie, że ma very głęboko osadzone oczka i wygląda jak Ryjek z muminków. Przełysień na grzbiecie nie będzie widać, jak się chłopaka ostrzyże jak trzeba. (jak dopadnę aparat-powrzucam foty moich-właśnie są zrobione na króciótko) A co do ubrania-Dżdżowniś-kfarda bonć i miej ciężko w tyle, że się chłopaczynie nie widzi. Niskopodłogowe, łyse i chorowite yorkowe w sweterkach chodzić mają i już!! Co do potencjalnych pytających-no comment Najważniejsze, że on już tego nieszczęścia i strachu z oczu się pozbył[/QUOTE] Tak, zrobił się bardziej otwarty i ogólnie zabawowy. Lata coraz to z inną zabawką co mnie mega cieszy. Jak przyjechał to normalnie przyłysiała kupka nieszczęścia i strachu. Teraz potrafi brykać jak zły( (: Trzymajcie kciuki bo odezwali się bardzo sensowni państwo.Nareszcie bez debilnych tekstów. Najbardziej ich interesuje czy on nie ma agresywnych akcji i nic poza tym(: Tzn o wszystko wypytali , stan zdrowia jakie badania itp i nie przeraża ich fakt że trzeba na Gmosia wydać u weta jeszcze sporo kasy. Zobaczymy jadę na wizytę z koleżanką. Quote
cisowianka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 To trzymam kciuki za powodzenie akcji ! Quote
lula2010 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='cisowianka']To trzymam kciuki za powodzenie akcji ![/QUOTE] ja tez!!!i moje 3 sunie tez!!!:kciuki: Quote
Dżdżowniś Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Jedziemy z wieczorka także info wrzucę ok 20-21 zabieram Gmosia. Zobaczę jak on z nimi na ich terenie. No i jak wygląda ich stosunek do psa bo już sie nauczyłam że ludzie potrafią pięknie gadać. Quote
b-b Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Dżdżowniś']Jedziemy z wieczorka także info wrzucę ok 20-21 zabieram Gmosia. Zobaczę jak on z nimi na ich terenie. No i jak wygląda ich stosunek do psa bo już sie nauczyłam że ludzie potrafią pięknie gadać.[/QUOTE] Trzymam kciuki ze swoim zwierzyńcem. Powodzenia Gmosiu!!!:) Quote
Dżdżowniś Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Gmoś został w nowym domku (: Jutro czekam na telefon jak noc mu zeszła.Ludzie fajni nie jest to parka staruszków.Wszyscy się mega śmiali że nazywamy go Gmoszczak. Jak się Gmoś oswoi z sytuają to zabiorą się za diagnostykę pysia i doleczenie. Smutno mi, się człowiek uczuciowo wiąże z tymi dziabągami Eh ale tam będzie miał dobrze.Mam taką nadzieję. Zobaczymy jak to w ciągu tygodnia będzie. Quote
Kara. Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Nie będzie już Gmosia na Dogo:placz: No dobra bardzo się cieszę, że znalazł dom i mocno trzymam kciuki, żeby był już tym ostatnim, najlepszym i na zawsze. [COLOR=#d3d3d3][SIZE=1]Ale jakoś mi się jednak smutno zrobiło. Idiotyzm[/SIZE][/COLOR]:wallbash: Quote
Dżdżowniś Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Został na dzień dobry wycałowany po łysej dupce wiec po takim przywitaniu mniemam że to domek na zawsze ( (: Quote
auraa Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Nie wierzę! Wszystkiego najlepszego Gmoszczaku! Quote
cisowianka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 A już miałam się wylogować i już spać a tu pacze :crazyeye:Gmoszczaczek się wyprowadził od Dżodżownisia ;) Quote
b-b Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 No i nie wiem czy się cieszyć czy...Gmosiu powodzenia malutki :) Quote
Dżdżowniś Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Sama jestem w ciut szoku że tak szybko pojawili się chętni. Quote
agawa9 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 to ja wchodze tu dzisiaj, pacze i co??:crazyeye: z cichacza Pyś wyemigrował w świat:crazyeye: i też mam mieszankę uczuć-jak zwykle-ale z całego serca życzę mu, żeby to był już ten Dobry Dom na zawsze:loveu: Z dogo zniknąć nie może-mam nadzieję, a w zasadzie wim na pewno, że Dżdżownica kontaktu nie urwie i że bęziemy mieć choć co jakiś czas świeżutkie info o chłopczyku. Wydarzenie na fb kończę w takim razie [I]ale jednak qrcze jakoś tak mi łyso[/I] Quote
Justyna Lipicka Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 ale niespodzianka:) powodzenia dla Gmosia w nowym domku!!:) Quote
Dżdżowniś Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 [COLOR=#ff0000][SIZE=5][FONT=book antiqua][B]Wszystkim Ciociom które wsparły Gmosia baaardzo dziękujemy.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][IMG]http://www.gify.nep.pl/gify/przyroda/kwiaty/6.gif[/IMG] Quote
lula2010 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 ....weszlam na watek i nie wierze....wesolo ale i smutno mi sie zrobilo.....trzymam kciuki za Malucha i domek :multi: Quote
Dżdżowniś Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Pierwsze info. Gmosiek prawie całą noc dreptał. Nakupał, nasikał ale ogólnie innych problemów nie ma. Niestety z racji tego że to są jak na razie obcy ludzie dla niego to się kuli, trzęsie i to co było na początku u mnie, sztywnieje przy braniu na ręce. Potrzebuje czasu. Na foty umówiłam się nie wcześniej niż za 2tyg. Nie chcę żeby mnie widział i się dodatkowo stresował.Eh moje maleństwo.Musi być dobrze, musi. Quote
Javena Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Musi byc dobrzeTego zycze mu z całego serca. Quote
b-b Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 (edited) [quote name='Dżdżowniś']Pierwsze info. Gmosiek prawie całą noc dreptał. Nakupał, nasikał ale ogólnie innych problemów nie ma. Niestety z racji tego że to są jak na razie obcy ludzie dla niego to się kuli, trzęsie i to co było na początku u mnie, sztywnieje przy braniu na ręce. Potrzebuje czasu. Na foty umówiłam się nie wcześniej niż za 2tyg. Nie chcę żeby mnie widział i się dodatkowo stresował.Eh moje maleństwo.Musi być dobrze, musi.[/QUOTE] Będzie dobrze o ile państwo wytrzymają w swoim postanowieniu i miłości do niego. Jeśli mu tylko na to pozwolą to się otworzy. Trzymam kciuki maleńki!!! edit. Ja z tego bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-godz-22-00[/URL] mam do wpłacenia 5,10 zł. Doszła zaległa wpłata. Proszę znowu o dane do przelewu na PW ;) Edited September 12, 2012 by b-b Quote
lula2010 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 biedny maly.....do naszej bulwy z pseudo tez czasem wracaja koszmary.....zdarza sie jej wtedy nasikac,przypada do podloza.....a jest juz u nas 8 miesiecy.... Quote
magdola Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='b-b'] edit. Ja z tego bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-godz-22-00[/URL] mam do wpłacenia 5,10 zł. Doszła zaległa wpłata. Proszę znowu o dane do przelewu na PW ;)[/QUOTE] To moja wpłata:oops: Ale gdzie mój Gmosiu:( Chłopaku wszystkiego dobrego, na pewno będę tu zaglądać:) Quote
black sheep Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 No proszę jakie nowiny! Gdzie ten nasz pupil wybył, no no, trzymam kciuki, żeby to już był ten ostateczny i jedyny dom:) Tzn już chyba jest ale, nie zaszkodzi;) Quote
Asiaczek Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Dżdżowniś']Dziewczyno jak możesz ((: oczywiście że jest. Miał przecież przewlekłe zapalenie prostaty które kwalifikuje do kastracji w tempie natychmiast. Przy tym miał obustronną przepukline pachwinową więc miał 2zabiegi za jednym zamachem. Żaden pies z mojego domu nie wyszedł z jajami ( (: Wszelkiej maści kundliczki ciacham zaraz jak je tylko w ręce dostanę :diabloti:[/QUOTE] Dobrze prawisz i mądrze:) [quote name='Dżdżowniś']Gmoś został w nowym domku (: Jutro czekam na telefon jak noc mu zeszła.Ludzie fajni nie jest to parka staruszków.Wszyscy się mega śmiali że nazywamy go Gmoszczak. Jak się Gmoś oswoi z sytuają to zabiorą się za diagnostykę pysia i doleczenie. Smutno mi, się człowiek uczuciowo wiąże z tymi dziabągami Eh ale tam będzie miał dobrze.Mam taką nadzieję. Zobaczymy jak to w ciągu tygodnia będzie.[/QUOTE] Oby Gmo się otworzył na Ludzi. Oby znowu zaufał i w takiej wierze pozostał:) Mocno zaciskam!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts