Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak dla mnie to on coraz bardziej przypomina prawie jorka ;) wcześniej miałam wrażenie, że ma very głęboko osadzone oczka i wygląda jak Ryjek z muminków. Przełysień na grzbiecie nie będzie widać, jak się chłopaka ostrzyże jak trzeba. (jak dopadnę aparat-powrzucam foty moich-właśnie są zrobione na króciótko)
A co do ubrania-Dżdżowniś-kfarda bonć i miej ciężko w tyle, że się chłopaczynie nie widzi. Niskopodłogowe, łyse i chorowite yorkowe w sweterkach chodzić mają i już!!
Co do potencjalnych pytających-no comment
Najważniejsze, że on już tego nieszczęścia i strachu z oczu się pozbył

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agawa9']jak dla mnie to on coraz bardziej przypomina prawie jorka ;) wcześniej miałam wrażenie, że ma very głęboko osadzone oczka i wygląda jak Ryjek z muminków. Przełysień na grzbiecie nie będzie widać, jak się chłopaka ostrzyże jak trzeba. (jak dopadnę aparat-powrzucam foty moich-właśnie są zrobione na króciótko)
A co do ubrania-Dżdżowniś-kfarda bonć i miej ciężko w tyle, że się chłopaczynie nie widzi. Niskopodłogowe, łyse i chorowite yorkowe w sweterkach chodzić mają i już!!
Najważniejsze, że on już tego nieszczęścia i strachu z oczu się pozbył[/QUOTE]
Nic dodać, nic ująć :)

Posted

[quote name='agawa9']jak dla mnie to on coraz bardziej przypomina prawie jorka ;) wcześniej miałam wrażenie, że ma very głęboko osadzone oczka i wygląda jak Ryjek z muminków. Przełysień na grzbiecie nie będzie widać, jak się chłopaka ostrzyże jak trzeba. (jak dopadnę aparat-powrzucam foty moich-właśnie są zrobione na króciótko)
Najważniejsze, że on już tego nieszczęścia i strachu z oczu się pozbył[/QUOTE]

Tak, zrobił się bardziej otwarty i ogólnie zabawowy. Lata coraz to z inną zabawką co mnie mega cieszy. Jak przyjechał to normalnie przyłysiała kupka nieszczęścia i strachu. Teraz potrafi brykać jak zły( (: Trzymajcie kciuki bo odezwali się bardzo sensowni państwo.Nareszcie bez debilnych tekstów. Najbardziej ich interesuje czy on nie ma agresywnych akcji i nic poza tym(: Tzn o wszystko wypytali , stan zdrowia jakie badania itp i nie przeraża ich fakt że trzeba na Gmosia wydać u weta jeszcze sporo kasy. Zobaczymy jadę na wizytę z koleżanką.

Posted

[quote name='Dżdżowniś']Jedziemy z wieczorka także info wrzucę ok 20-21 zabieram Gmosia. Zobaczę jak on z nimi na ich terenie. No i jak wygląda ich stosunek do psa bo już sie nauczyłam że ludzie potrafią pięknie gadać.[/QUOTE]
Trzymam kciuki ze swoim zwierzyńcem. Powodzenia Gmosiu!!!:)

Posted

Gmoś został w nowym domku (: Jutro czekam na telefon jak noc mu zeszła.Ludzie fajni nie jest to parka staruszków.Wszyscy się mega śmiali że nazywamy go Gmoszczak. Jak się Gmoś oswoi z sytuają to zabiorą się za diagnostykę pysia i doleczenie. Smutno mi, się człowiek uczuciowo wiąże z tymi dziabągami Eh ale tam będzie miał dobrze.Mam taką nadzieję. Zobaczymy jak to w ciągu tygodnia będzie.

Posted

Nie będzie już Gmosia na Dogo:placz:

No dobra bardzo się cieszę, że znalazł dom i mocno trzymam kciuki, żeby był już tym ostatnim, najlepszym i na zawsze.

[COLOR=#d3d3d3][SIZE=1]Ale jakoś mi się jednak smutno zrobiło. Idiotyzm[/SIZE][/COLOR]:wallbash:

Posted

to ja wchodze tu dzisiaj, pacze i co??:crazyeye: z cichacza Pyś wyemigrował w świat:crazyeye:
i też mam mieszankę uczuć-jak zwykle-ale z całego serca życzę mu, żeby to był już ten Dobry Dom na zawsze:loveu:
Z dogo zniknąć nie może-mam nadzieję, a w zasadzie wim na pewno, że Dżdżownica kontaktu nie urwie i że bęziemy mieć choć co jakiś czas świeżutkie info o chłopczyku.
Wydarzenie na fb kończę w takim razie
[I]ale jednak qrcze jakoś tak mi łyso[/I]

Posted

Pierwsze info. Gmosiek prawie całą noc dreptał. Nakupał, nasikał ale ogólnie innych problemów nie ma. Niestety z racji tego że to są jak na razie obcy ludzie dla niego to się kuli, trzęsie i to co było na początku u mnie, sztywnieje przy braniu na ręce. Potrzebuje czasu. Na foty umówiłam się nie wcześniej niż za 2tyg. Nie chcę żeby mnie widział i się dodatkowo stresował.Eh moje maleństwo.Musi być dobrze, musi.

Posted (edited)

[quote name='Dżdżowniś']Pierwsze info. Gmosiek prawie całą noc dreptał. Nakupał, nasikał ale ogólnie innych problemów nie ma. Niestety z racji tego że to są jak na razie obcy ludzie dla niego to się kuli, trzęsie i to co było na początku u mnie, sztywnieje przy braniu na ręce. Potrzebuje czasu. Na foty umówiłam się nie wcześniej niż za 2tyg. Nie chcę żeby mnie widział i się dodatkowo stresował.Eh moje maleństwo.Musi być dobrze, musi.[/QUOTE]
Będzie dobrze o ile państwo wytrzymają w swoim postanowieniu i miłości do niego. Jeśli mu tylko na to pozwolą to się otworzy. Trzymam kciuki maleńki!!!

edit. Ja z tego bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-godz-22-00[/URL] mam do wpłacenia 5,10 zł. Doszła zaległa wpłata. Proszę znowu o dane do przelewu na PW ;)

Edited by b-b
Posted

[quote name='b-b']

edit. Ja z tego bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-godz-22-00[/URL] mam do wpłacenia 5,10 zł. Doszła zaległa wpłata. Proszę znowu o dane do przelewu na PW ;)[/QUOTE]

To moja wpłata:oops:

Ale gdzie mój Gmosiu:(
Chłopaku wszystkiego dobrego, na pewno będę tu zaglądać:)

Posted

[quote name='Dżdżowniś']Dziewczyno jak możesz ((: oczywiście że jest. Miał przecież przewlekłe zapalenie prostaty które kwalifikuje do kastracji w tempie natychmiast. Przy tym miał obustronną przepukline pachwinową więc miał 2zabiegi za jednym zamachem. Żaden pies z mojego domu nie wyszedł z jajami ( (: Wszelkiej maści kundliczki ciacham zaraz jak je tylko w ręce dostanę :diabloti:[/QUOTE]
Dobrze prawisz i mądrze:)

[quote name='Dżdżowniś']Gmoś został w nowym domku (: Jutro czekam na telefon jak noc mu zeszła.Ludzie fajni nie jest to parka staruszków.Wszyscy się mega śmiali że nazywamy go Gmoszczak. Jak się Gmoś oswoi z sytuają to zabiorą się za diagnostykę pysia i doleczenie. Smutno mi, się człowiek uczuciowo wiąże z tymi dziabągami Eh ale tam będzie miał dobrze.Mam taką nadzieję. Zobaczymy jak to w ciągu tygodnia będzie.[/QUOTE]
Oby Gmo się otworzył na Ludzi. Oby znowu zaufał i w takiej wierze pozostał:)
Mocno zaciskam!!!

Pzdr.