rodzice Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 A i jeszcze jedno - Dorota ma teraz samca u siebie w stadzie w zwiazku z tym też wolałaby mieć na Dt suczki . Quote
Anula Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 rodzice napisał(a):A i jeszcze jedno - Dorota ma teraz samca u siebie w stadzie w zwiazku z tym też wolałaby mieć na Dt suczki . Z tego co wynika z wątku to są dwa samce tylko dziewczyny mają na głowie tyle psiaków,że nie wiadomo czy są dokładnie sprawdzone.Nawet nie wiemy ile mają lat. Quote
docha Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 która to jest grupa dziewczyn od hawańczyka, a która od tego drugiego kudłacza? Quote
faith35 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Dziewczyny, jeśli będzie dla psiaka potrzebne wydarzenie na FB i ogłoszenia, to tutaj, za 5zł są: www.dogomania.pl/forum/threads/228861 Quote
Anula Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 (edited) To jednak są pieski jednak nic więcej nie jest wiadomo,nawet ile mają lat! Są nowe zdjęcia dwóch kudłaczy. Oli tak wygląda jego tyłek, ta kulka po prawej stronie to wielka przyklejona kupa Edited September 24, 2012 by Anula Quote
Anula Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 (edited) I jeszcze drugi kudłaczek. Filipek Edited September 24, 2012 by Anula Quote
docha Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Aniu, uporządkujmy to. te cztery kudłacze są z jednego schroniska? dlaczego jest tak mało info o nich? które dziewczyny zajmują się wolontariatem w tym miejscu. czy one są wszystkie bardzo podobne do siebie? czy mi się to wydaje? Quote
Anula Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='docha']Aniu, uporządkujmy to. te cztery kudłacze są z jednego schroniska? dlaczego jest tak mało info o nich? które dziewczyny zajmują się wolontariatem w tym miejscu. czy one są wszystkie bardzo podobne do siebie? czy mi się to wydaje? Dorotko! To są dwa kudłacze.W poście 31 jest pokazany jeden kudłacz a w poście 32 drugi kudłacz.Zostały zrobione im zdjęcia nowe a więc wstawiłam je na wątek. To są dwa kudłacze tylko a nie cztery! Tu jest wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/223647-Schronisko-na-tzw-KONCU-SWIATA-masa-psow-bezskutecznie-czekajacych-na-pomoc/page29 post 407 O więcej zdjęć prosiła Rodzice a więc są,tylko nic nie wiadomo o ich wieku,zachowaniu.Gdyby była możliwość wyciągnięcia ich do DT to natychmiastowa wizyta u weta by wszystko wyjaśniła a w DT charakter i wtedy byśmy mogli ruszyć z ogłoszeniami.Już nie mam zapytań o Kamę a szkoda bo bym mogła podsyłać jeszcze te dwa psiaki. Quote
edyseja Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Ale piękne chłopaki! Czy wiadomo już o nich cokolwiek więcej? Quote
edyseja Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Są na pierwszy rzut oka tak podobni, że ich nie mogę odróżnić. Raczej w typie rasy czy mogą mieć tatuaże? Quote
Onaa Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Obydwa słodkie. Tylko niewiele o nich wiadomo. Może chociaż je jakoś nazwać. Quote
Anula Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Ja nie mam pomysłu co z nimi zrobić,nadal siedzą w schronie w Nowym Targu i jeszcze jest nowe zdjęcie następnego ślicznego kudłaczka z Nowego Targu też podobnego do nich.Tylko ręce załamać. Mało kto też wchodzi na ten wątek! Quote
docha Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 wątek jest uśpiony bo mało wiemy o tych psiakach. ula/rodzice pewnie na urlopie. Pytałam które dziewczyny zajmują sie psami w schronie- brak odpowiedzi. nawet nie mogę odnaleźć zbiorczego wątku schroniska w Nowym Targu. Sama nie wiem skąd bierzecie zdjęcia tych kudłaczy. Quote
Anula Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 (edited) [quote name='docha']wątek jest uśpiony bo mało wiemy o tych psiakach. ula/rodzice pewnie na urlopie. Pytałam które dziewczyny zajmują sie psami w schronie- brak odpowiedzi. nawet nie mogę odnaleźć zbiorczego wątku schroniska w Nowym Targu. Sama nie wiem skąd bierzecie zdjęcia tych kudłaczy. To jest ten wątek psiaków z Nowego Targu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/223647-Schronisko-na-tzw-KONCU-SWIATA-masa-psow-bezskutecznie-czekajacych-na-pomoc str.33 post 820 jeszcze taki chłopczyk jest: Nico Edited September 25, 2012 by Anula Quote
rodzice Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Cześc . Faktycznie byłam na urlopie 2 tyg , dzisiaj wróciłam . Niestety w środe ide do szpitala - na razie nie jestem w stanie zając sie pomocą . Trzymajcie kciuki w piątek operacja . Quote
Anula Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Dogo07 napisał(a):Tam nie ma wolontariatu :(. No właśnie,niedawno powstał wątek dzięki jednej dziewczynie i zaczęła się pomoc tym bidulom.A co było wcześniej to strach pomyśleć.Dzięki ogłoszeniom kilka psiaków zostało wyciągniętych z tego miejsca.Tam też przebywa taki mały kudłaczek chyba biały (na fotce szary z brudu) potwornie skołtuniony,nawet nie ma kto go obciąć.Bardzo szkoda tych psiaków. Quote
Anula Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Poprosiłam Ziutkę o ogłoszenia dla tych kudłaczków na wątku psiaków z Nowego Targu,tylko nie wiem jak się dalej sprawa potoczy,ponieważ nie mają tekstu i nawet imion. Quote
Anula Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Ziutka']Melduje się i potem poczytam ;)[/QUOTE] Ziutka serdeczne dzięki,że zaglądnęłaś na wątek.Bardzo Cię proszę ratuj te bidy ogłoszeniami. Quote
rodzice Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 zwłaszcza że nadal nic o nich nie wiemy Quote
Ziutka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Dziewczyny ale rozumiem, że napisze mi ktoś tekst... ? Bo ja tekstów nie pisze niestety, nigdy tego nie robiłam bo zupełna ofiara losu w tym jestem :shake: Quote
Anula Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 (edited) [quote name='Ziutka']Dziewczyny ale rozumiem, że napisze mi ktoś tekst... ? Bo ja tekstów nie pisze niestety, nigdy tego nie robiłam bo zupełna ofiara losu w tym jestem :shake: To może dla tych trzech psiaków te same teksty,ponieważ ja też jestem nogą jeżeli chodzi o tekst. Nic o tych psiakach nie wiemy - to może taki? Kiedyś miał dom , swoich ludzi , był kochany i bezpieczny . Kiedyś jego oczy śmiały się radośnie a ogon machał wesoło... Kiedyś ... Teraz już nawet nie liczy , że coś w jego życiu się zmieni , nie podbiega do krat , nie szczeka radośnie na widok człowieka. Zrezygnowany patrzy na kraty , które są jego codziennością i ma najsmutniejsze oczy na świecie . Taki zwyczajny ,kudłaty, nieduży , niczym się nie wyróżniająca wśród dziesiątek innych psów . Czy ktoś sprawi , że jego oczy znów będą się uśmiechać ? Kudłaczek przebywa w okolicach Krakowa i prosi o domek a odwdzięczy się całym swoim serduszkiem. kontakt: 605 491 538 lub Ula 691 834 045 mail: [email protected] Edited September 24, 2012 by Anula Quote
Recommended Posts