Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie ma Bossa,ale za to jest weslo.Zamiast Bossa jest gigantyczny,prawie wielkosci wilczarza, skrajnie wyniszczony pies-ze starcza demencja,otepiały szkieletor.I uwaga,uwaga-czarny podpalany :p

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz....jakby szkieletor byl w stanie ocenic sytuacje,to pewnie bylby zadowolony,ale z relacji naocznych widzow,wyglada na to,ze mamy kolejnego Smutasa,tylko w rozmiarze XXXXL

Posted

Brak słów, w Kokoszkach mogli pomylić pieski, taka drobna różnica :mad:, ale kierownik, który Bossa na co dzień widział :crazyeye:, chyba że brakowało mu wilczarza do kolekcji. To wszystko byłoby śmieszne, gdyby nie zaginięcie
Bossa i coraz mniejsze prawdopodobieństwo odnalezienia go. Niestety przez faceta, który go olał, zbyt dużo czasu minęło.

Posted

i tak mnie czeka wizyta na kokoszkach.On moze tam byc.
HugoBoss nie jest wilczarzem,jest tylko prawie wielkosci wilczarza.Bardzo wyniszczony,z niedowaga najmniej 15 kilo i ogromny,najwiekszy pies w schronie,wiekszy od Maxa-łupieża.

Posted

Nie o wzrost tu chodzi, chodzi o to, żeby przeżył tę swoją niedowagę, ewentualne choroby, żeby przeżył tę swoją poniewierkę, stany psychiczne i żeby w ogóle przeżyl i znalazł dom.

Tak wielkie psy to chyba tylko ja kocham :placz:.

Posted

Ale cudo - rarytas wręcz.

Chyba wyższy od Misia, on miał 73 w kłębie. A do tego słuszny wiek - ech, już ja zrobiłabym z niego "czempiona" wystawowego i kanapowca (no ale ja to wariatka :eviltong:).

Posted

identyko,sama mialam problemy,zeby odroznic :roll: zwlaszcza,ze ten ma czarna maske,a Boss miał siwo-pregowana.
Mysle,ze zostanie,juz polubiony,no i z historia,co nie?

Posted

On nawet koło Bossa nie stał
Ale muszę przyznac, ze to ładny pies, momo zabiedzenia i pogryzienia. Poczciwy ma ten wielki pychol. Mój Boze, kolejne nieszczęście bez rokowań na dom :-( Wielkie, biedne psisko.
No i chyba dobrze dla niego, że w Sopocie.

Posted

sama tez dojade,ale oczywiście w gromadzie razniej.
HugoBoss jest super,wspanialy pies,pieknie chodzi na smyczy.Utrzymuje czystość,nie sprawia poroblemow przy czesaniu.Jest wspaniały.

Posted

brazowa1 napisał(a):
sama tez dojade,ale oczywiście w gromadzie razniej.
HugoBoss jest super,wspanialy pies,pieknie chodzi na smyczy.Utrzymuje czystość,nie sprawia poroblemow przy czesaniu.Jest wspaniały.

I wszystko jasne. Brązowa przepadła :lol: Ma chłopak szczęscie, będzie w jej grupie.