brazowa1 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 nie ma Bossa,ale za to jest weslo.Zamiast Bossa jest gigantyczny,prawie wielkosci wilczarza, skrajnie wyniszczony pies-ze starcza demencja,otepiały szkieletor.I uwaga,uwaga-czarny podpalany :p Quote
akucha Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 :roll:Hmmmmm.... no faktycznie mozna sie pomylić. Uderzające podobieństwo zapewne. Szkieletor pewnie zadowolony, warunki mu sie poprawiły. Chociaz tyle. Quote
brazowa1 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 wiesz....jakby szkieletor byl w stanie ocenic sytuacje,to pewnie bylby zadowolony,ale z relacji naocznych widzow,wyglada na to,ze mamy kolejnego Smutasa,tylko w rozmiarze XXXXL Quote
brazowa1 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 wielkosci wilczarza zosiu,dzis go sama zobacze Quote
ponka1 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Brak słów, w Kokoszkach mogli pomylić pieski, taka drobna różnica :mad:, ale kierownik, który Bossa na co dzień widział :crazyeye:, chyba że brakowało mu wilczarza do kolekcji. To wszystko byłoby śmieszne, gdyby nie zaginięcie Bossa i coraz mniejsze prawdopodobieństwo odnalezienia go. Niestety przez faceta, który go olał, zbyt dużo czasu minęło. Quote
brazowa1 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 i tak mnie czeka wizyta na kokoszkach.On moze tam byc. HugoBoss nie jest wilczarzem,jest tylko prawie wielkosci wilczarza.Bardzo wyniszczony,z niedowaga najmniej 15 kilo i ogromny,najwiekszy pies w schronie,wiekszy od Maxa-łupieża. Quote
brazowa1 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 chyba wyzszy.Chociaz Misiek robil wrazenie wiekszego,bo HugoBoss jest mizerniakiem,przecinkiem. Quote
Zosia4 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Nie o wzrost tu chodzi, chodzi o to, żeby przeżył tę swoją niedowagę, ewentualne choroby, żeby przeżył tę swoją poniewierkę, stany psychiczne i żeby w ogóle przeżyl i znalazł dom. Tak wielkie psy to chyba tylko ja kocham :placz:. Quote
brazowa1 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 osoba,ktora trzyma psa ma 160 wzrostu.Jego leb jest na poziomie pasa. kiepskie fotki,dzis postaram sie o lepsze. Quote
Zosia4 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ale cudo - rarytas wręcz. Chyba wyższy od Misia, on miał 73 w kłębie. A do tego słuszny wiek - ech, już ja zrobiłabym z niego "czempiona" wystawowego i kanapowca (no ale ja to wariatka :eviltong:). Quote
brazowa1 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 identyko,sama mialam problemy,zeby odroznic :roll: zwlaszcza,ze ten ma czarna maske,a Boss miał siwo-pregowana. Mysle,ze zostanie,juz polubiony,no i z historia,co nie? Quote
akucha Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 On nawet koło Bossa nie stał Ale muszę przyznac, ze to ładny pies, momo zabiedzenia i pogryzienia. Poczciwy ma ten wielki pychol. Mój Boze, kolejne nieszczęście bez rokowań na dom :-( Wielkie, biedne psisko. No i chyba dobrze dla niego, że w Sopocie. Quote
brazowa1 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 dla niego dobrze,bo nic go w zad nie bedzie gryzlo i spokoj jak na schron bedzie mial.Tylko,ze znowu bedziemy sie martwic o dom. Quote
ponka1 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 No pięknie, biedny wielki pies przyjechał do uzdrowiska, niech dojdzie do formy, trochę odżyje, tylko co dalej. Quote
szuwar Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 A Bossa nie ma:placz: Brązowa, pomóc Ci jakoś na te Kokoszki dotrzeć? Quote
brazowa1 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 sama tez dojade,ale oczywiście w gromadzie razniej. HugoBoss jest super,wspanialy pies,pieknie chodzi na smyczy.Utrzymuje czystość,nie sprawia poroblemow przy czesaniu.Jest wspaniały. Quote
akucha Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 brazowa1 napisał(a):sama tez dojade,ale oczywiście w gromadzie razniej. HugoBoss jest super,wspanialy pies,pieknie chodzi na smyczy.Utrzymuje czystość,nie sprawia poroblemow przy czesaniu.Jest wspaniały. I wszystko jasne. Brązowa przepadła :lol: Ma chłopak szczęscie, będzie w jej grupie. Quote
deedee77 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Boss..... nie wiem czy śmiać się czy płakać? Na razie myślę że zabiorę się za Akuchową część banerów czyli za Czarlsa i Bankowego Quote
Recommended Posts