Kana Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Jest!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: To czekamy na fotki przystojniaka! A jak zareagował na Ciebie? Był cały czas w tym boksie? Uspokoił się juz ? Quote
szuwar Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ja chciałam tylko powiedzieć, że Boss mnie zauroczył. On taki normalny jest i zrównoważony. Szedł do swojego "domu" z takim spokojem jakby ta cała tułaczka nie zrobiła na nim większego wrażenia. Poza tym on jest piekny! Fotki tego nie oddają. On jest duży i ma prześliczne umaszczenie. A na Kokoszkach ocenili go na 6-7 lat. I on naprawde tak wygląda. A potem Brązowa pokazała mi Hugo-Bossa. No i to dopiero jest kawał psa. I patrzy tak na ludzi, że tylko go kochać... Quote
akucha Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Właśnie, on miał zawsze mało fotek, wszystkie klatkowe. Na trawę go trzeba, jeśli można oczywiście. Quote
brazowa1 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 szuwar-lepiej! 5-6! tak ma wpisane! pieciolatek nasz kochany :lol: Tak,boss byl bardzo uprzejmy i zwymiotowal jedzenie dopiero ,gdy wyszedl z samochodu.On jezdzil samochodem,to wytrawny podroznik i wie,od czego jest bagaznik. wsio Wam opowiem wieczorkiem,dobrze? akuszka proponuje,aby zalozyc mu nowy watek. Quote
szuwar Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Brązowa, ale żeś przesadziła z tym tytułem:oops:. Aż się zawstydziłam. Poza tym zapomniałaś o swoim wielkim udziale. W końcu to nie ja szłam na piechotę przez pół Gdańska... Boss jest genialny. Oszczędził moje autko. Łaskawca. On generalnie sprawiał wrażenie psa, który od ręki nadaje się na pupila domowego. Nie ciągnął na smyczy, nie wariował, nie obsikiwał wszyskego dookoła... Do auta po prostu wsiadł. Jak zaczął się kręcić to wystarczyło krótkie upomnienie Brązowej. Nie wiem jak to określić, ale on jest po prostu "kontaktowy". Po cichu wspomnę, że dorobił się wyjątkowo wrednej właścicielki, która porzuciła psa w rekordowym czasie. Quote
Kana Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Brązowa weźźźź... :mad::diabloti: Na prawdę przesadziłaś :lol: Cieszę się,że chociaż tak mogłam pomóc i Boss wrócił do siebie! Żebyś Ty go widziała jak biegał w kółko i obgryzał miche z deprechą... Nie powiedziałabym wtedy, że jest taki spokojny jak opisujecie :roll: Wycałuj go ode mnie!!! :loveu: Czekamy na zdjęcia :p Tak wchodze na dogo i czytam sobie wątki... Kana, Szuwar... yy Kana? Znam ją skądś :lol: Ty to przecież ja!! Co ja w tytule robie???!!! :evil_lol: Ouuu fuuuck :razz: Quote
akucha Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Tytuł super i zasłużony!!! Brązowa fotki prosimy. Quote
brazowa1 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 tak,tytuł zasłuzony i teraz cierpcie!:lol: Boss mnie wczoraj powitał,jak nigdy w zyciu.Az skakał w ramiona.Kana,powinnas go teraz zobaczyc,jest znowu kacykiem na swoim terenie.Boss,to aktywny pies,ale nie nadpobudliwy,stabilny,fajny.Lubi strozowac na swoim wybiegu.Na spacerze-zawsze super,nie swiruje,nie ekscytuje sie.Niezwykle radosnie wita sie ze wszystkimi,nawet z obcymi osobami.Dla mnie juz sam fakt,ze on byl z tymi psami w boksie i ich nie ustawial,świadczyl o tym,ze jest ogłupiały.A teraz mam wrazenie,ze zrobił Ufffffffff,znowu wiem,co jest grane.Powinnyscie go zobaczyc!Wrocil już na swoj stary wybieg. Quote
olenka_f Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 szkoda tylko że on boks uważa za swój dom, taki fajny madry pies, ludziska ech :shake: Quote
brazowa1 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 dziś kapiel była,mam pare fotek z potopu,po bossowej kapieli. Quote
akucha Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ale z drugiej strony Olenko, cieszy fakt, że jest po swojemu szczęśliwy. Chociaż to ;) W Gdańsku miał przegrane. Quote
brazowa1 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 bo byl jednym spośrod setek, a w swoim schronie jest Bossem,psem z historia,jest u siebie. wczorajszy potop jak ktoraś ciotka bedzie dociekliwa,to powinna sobie powiekszyc zwierzatka za brama,kolo samochodu i powiedziec nam,co to jest. Quote
akucha Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Pełen pakiet na powitanie dostał :lol: Dziki widzę!!! Quote
Kana Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Wooww super :loveu: W końcu w domu :multi: Ślicznie pewnie teraz wygląda :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 na pewno kąpiel mu sie podobala,pogoda akurat była.Jak on sie cieszy,nie przechodził ani chwili aklimatyzacji-jego stary wybieg i pstryk,dawny Boss. Quote
szuwar Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Strasznie bym chciała, żeby teraz ktoś porządny wypatrzył Bossa. W końcu wycieczka do Kokoszek nie może być jego ostatnią przygodą w życiu. Quote
Kana Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Byłysmy z Karoliną odwiedzić Bossa... Jest cudny :loveu: Poprosze ją by wstawiła zdjęcia :cool3: Quote
karolina1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dostałam cynka od Kany :evil_lol: Wrzucam foty. Quote
szuwar Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 To jak to w końcu jest - on siedzi sam na wybiegu? I ma dla siebie aż trzy budy?!? Quote
brazowa1 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 bud ma łacznie 4,do wyboru.Z dziewczyną siedzi teraz, z Widmo. Quote
szuwar Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Brązowa i jak z tym nowym wątkiem? On mu na pewno przyniesie szczęście... Quote
szuwar Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Kolejny smutek... Biegaj sobie tam szczęśliwy Bossie... Quote
Recommended Posts