Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dyzio chodzi za mną krok w krok, a jak siadam do komputera to on kładzie się u moich stóp, muszę uważać kiedy wstaję bo łatwo się o niego potknąć....

Zostawiony sam rozpacza strasznie, dzisiaj spał głęboko i wyszłam do kuchni, obudził się za jakąś chwilę i tak rozpaczliwie wył...

Wygląda na to, że nad tym guzem przy szczęce jest mały strupek, jakby ślad po zębie. Mam więc nadzieję że to stan zapalny i antybiotyk go rozgoni.

Posted

Dyzio jest kochanym słoneczkiem, słodki jest i cudny. Ktoś kto go do schroniska oddał to..... (tu dopowiadamy co chcemy).

Dzisiaj jechałam na większe zakupy i musiałam go zamknąć wklatce, bo biedak chodzi po domu i sie o meble obija, poza tym stado go jeszcze nie zna... poszedł spać grzecznie, ale jak wrócłam i zobaczył że jestem natychmiast zaczął kręcić doopką i cieszyć się niemożebnie... kochany jest. Wychodzi sobie na dwór i spokojnie drepce, obwą****e kąty... niestety zdarza się że podnosi nogę i się przewraca, to pewnie przez tę kulawą nóżkę...

Posted

Ciotki, wujkowie, wszyscy...

Nie wiem jak to powiedzieć, więc walne wprost

GUZ DYZIA zmniejszył sie prawie o grubość palca i zmiękł!!!!!!!!!! LUUUUUUUDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WIWATUJMY!!!!! To nie jest rak jak antybiotyk na niego zadziałał!!!!

Posted

Super wieści :) Niech tego maluszka dwa lata starszy od węgla kamiennego żadne chorubska nie dręczą, niech sobie po prostu w cieple i milosci zyje u Neris - a potem w domku