Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mam wielką nadzieję, że to jest wszystko pourazowe. Dyzio ma na szyi slady jakby został złapany za kark przez dużego psa (to tylko moje przypuszczenia). Utyka też na lewą przednią łapkę. Może jakiś pies nim potrząsnął na przykład i stąd te uszkodzenia?

Wczoraj w nocy zgasiłam światło, poszłam do łóżka i za jakieś 5 minut rozległ się wielki lament... Dyzio szukał mnie na krześłe na którym siedziałam wcześniej i zaczął rozpaczać nie mogąc mnie zlokalizować. Nie wiem na ile on słyszy i widzi, wczoraj po kąpieli pomyślałam że jest młodszy niż te 10 lat na które go oceniają, ale jednak chyba może tyle właśnie mieć.

Posted

W takim razie może tylko musi wydobrzeć... modlę się żeby ten guz nie był rakowaty. Na pewno nie będzie. Ja niestety nie mam w sobie siły, żeby dawac oparcie odchodzącym psom, więc Dyzio MUSI jeszcze długo być zdrowy.

Posted

Nie wiem, w ostateczności w poniedziałek go wezmę w torbę i pójdziemy do Pomiechówka. Tam wetka oceni czy to ropień czy nie i czy nie trzeba robić prześwietlenia.

Posted

Musimy wierzyć, że Dyziowi się uda!!! Najgorsze ma już za sobą, jest bezpieczny i nie może byc inaczej!!!
Śliczny Dyziu jeszcze musi do swojego domu trafić.