Jo37 Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Amber przekroczyła Tęczowy Most. Jest mi tak bardzo źle, że musiałam podjąć taką decyzję. Quote
Havanka Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Amber przekroczyła Tęczowy Most. Jest mi tak bardzo źle, że musiałam podjąć taką decyzję. O mój Boże... jednak nie udało się. Tak mi przykro Joasiu... TE decyzje są najtrudniejsze, ale myślę, że często słuszne. Oszczędzamy im cierpienia. Amber, chociaż krótko cieszyłaś się prawdziwym, psim życiem, miałaś swój dom... Quote
Tola Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Asiu - tak mi przykro, przytulam Tam za Tęczowym Mostem, też jej będzie dobrze - prawie tak samo, jak u Ciebie... [*] Amber Quote
Alaskan malamutte Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Miałam nadzieję, że się uda... Asia....przytulam.. Amber...[*] Quote
Tola Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Rozstania z ukochaną istotą są takie trudne, i ta ogromna tęsknota Gdy odeszła moja Tola dostałam to od kogoś na dogo... "Czy dotarłaś bezpiecznie, kochana, po drabinie z bielutkich obłoków do tęczowej, świetlistej bramy? ...Uchylona, choć nie słychać Twych kroków. Wsuń łapeczkę w szparę - w tę niebieską, teraz główkę; widzisz most? – piękny pewnie! Nie bój się, podążaj jak ścieżką, drugi brzeg to Twój dom, choć beze mnie. No a ja, chociaż serce mi pęka, myślę tutaj o Tobie z uśmiechem, przecież wiem, kto na Ciebie tam czeka. Znam ich, wiedzą że idziesz. Już lepiej? Bądź szczęśliwa w tęczowej krainie, ja swą miłość Ci czasem podeślę, - zbieraj ją, gdy do Ciebie dopłynie, ale czasem odwiedź, choć we śnie" 2 Quote
Nadziejka Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Ciociu przytulam stokrosci stokrosci mocno do serca Amberciu badz szczesliwa tam w Nowem Swiatunia Nowem zyciu Joasiu nasze skarbenki wszytkie to patrzaja na nas tutaj jak radzimy sobie i maja nas w opiece Quote
malagos Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 O, dopiero przeczytałam...Asiu, przytulam Cię... moja Zulka i Amber to tak jakoś podobne są, od tego samego czasu u nas... Quote
Jo37 Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Jak ten czas pędzi. Już ponad rok jak nie ma Amber. Quote
Jo37 Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Dzisiaj mija trzecia rocznica odejścia Amber. <*> Quote
Jo37 Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Kolejna rocznica odejścia Amber za TM. To już cztery lata <*> Quote
Recommended Posts