Jagoda1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Fidelek będzie cudownym przyjacielem, który swojego nowego Pana będzie kochał całym swoim ogromnym psim serduchem. ...do końca swoich dni... Quote
Ania_i_Kropka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Fidelek zasługuje na dom, w który końcu będzie mógł poczuć się bezpiecznie. On potrzebuje tak niewiele, odrobinę miejsca, pełną miskę i miłość. Quote
Gosiapk Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 zaczynam tracić nerwy! Gdzie ten qrcze domek, no? Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Pokazujemy Fidelka, domek pomoże mu odbudować wiarę w ludzi... Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Fidelku misiaczku maly szukaj domku:multi::multi::multi: Quote
DarkAngels Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Hopaj na pierwszą stronkę :) Jutro pójdziemy na spacerek :) Quote
patch75 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 otrzymalam takie zappytanie z allegro: Ja w sprawie psiaka... Bardzo chciałabym go adoptować, ale nie jestem pewna reakcji moich rodziców na wieść o moim pomyśle na dom dla Lekusa. Czy mogłabym na razie, przez jakiś czas, na próbę się nim zaopiekować? I czy ewentualnie mogłabym go poznać? Bardzo mi zależy... powiem tak-no comments:roll: Quote
DarkAngels Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Hmmmm. A ta dziewczyna jest z Olsztyna? Jak tak to zawsze moze wpasc do schroniska i go nakarmić i pomiziać :) Kurde czemu nie odzywają sie ludzie dorosli którzy sa pewni ... :shake: Quote
Ania_i_Kropka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Patch dokładnie bez komentarza.:angryy: Wczoraj Fidelek był na spacerku, on jest na prawdę cudowny i kochany, dlaczego ludzie tego nie widzą??? Quote
patch75 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 przemek, nie jestem w stanie do niej wyslac odpowiedzi, bo mi e-mail wraca; a poza tym to jest jedna wielka pomylka-tak na zdrowy rozsadek-e-mail wraca, jej nick na allegro to 'olewa kurde' :lol:, a e-mail zaczyna sie od 'narkotyk'-jakos nie napawa mnie to zaufaniem; odpisalam jej, bo zawsze odpisuje ludziom, nawet jesli sa to tak beznadziejne przypadki jak ten;) dzieciaki...:roll: Quote
Gosiapk Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 patch75 napisał(a):przemek, nie jestem w stanie do niej wyslac odpowiedzi, bo mi e-mail wraca; a poza tym to jest jedna wielka pomylka-tak na zdrowy rozsadek-e-mail wraca, jej nick na allegro to 'olewa kurde' :lol:, a e-mail zaczyna sie od 'narkotyk'-jakos nie napawa mnie to zaufaniem; odpisalam jej, bo zawsze odpisuje ludziom, nawet jesli sa to tak beznadziejne przypadki jak ten;) dzieciaki...:roll: Masz rację, to wygląda na zabawę mało inteligentnej młodzieży. Quote
Jagoda1 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Fidelku, zasługujesz na domek, trzeba wierzyć, że go znajdziesz, tak długo czekasz.:shake: Quote
DarkAngels Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę po domek :) On tak chce do domku ... Quote
patch75 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Ania_i_Kropka'] POKOCHAJ MNIE PROSZĘ!!!!!! :-( o jezu, jakie super zdjecie-spojrzcie na jego oczy:loveu: Quote
Ania_i_Kropka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ogłoszenia robił Przemek a allegro patch. Nie wiem czy ogłoszenia są nadal aktualne. Quote
Recommended Posts