Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Fidelek będzie cudownym przyjacielem, który swojego nowego Pana będzie kochał całym swoim ogromnym psim serduchem.

...do końca swoich dni...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

otrzymalam takie zappytanie z allegro:

Ja w sprawie psiaka... Bardzo chciałabym go adoptować, ale nie jestem pewna reakcji moich rodziców na wieść o moim pomyśle na dom dla Lekusa. Czy mogłabym na razie, przez jakiś czas, na próbę się nim zaopiekować? I czy ewentualnie mogłabym go poznać? Bardzo mi zależy...

powiem tak-no comments:roll:

Posted

Hmmmm. A ta dziewczyna jest z Olsztyna? Jak tak to zawsze moze wpasc do schroniska i go nakarmić i pomiziać :) Kurde czemu nie odzywają sie ludzie dorosli którzy sa pewni ... :shake:

Posted

przemek, nie jestem w stanie do niej wyslac odpowiedzi, bo mi e-mail wraca; a poza tym to jest jedna wielka pomylka-tak na zdrowy rozsadek-e-mail wraca, jej nick na allegro to 'olewa kurde' :lol:, a e-mail zaczyna sie od 'narkotyk'-jakos nie napawa mnie to zaufaniem; odpisalam jej, bo zawsze odpisuje ludziom, nawet jesli sa to tak beznadziejne przypadki jak ten;) dzieciaki...:roll:

Posted

patch75 napisał(a):
przemek, nie jestem w stanie do niej wyslac odpowiedzi, bo mi e-mail wraca; a poza tym to jest jedna wielka pomylka-tak na zdrowy rozsadek-e-mail wraca, jej nick na allegro to 'olewa kurde' :lol:, a e-mail zaczyna sie od 'narkotyk'-jakos nie napawa mnie to zaufaniem; odpisalam jej, bo zawsze odpisuje ludziom, nawet jesli sa to tak beznadziejne przypadki jak ten;) dzieciaki...:roll:

Masz rację, to wygląda na zabawę mało inteligentnej młodzieży.