Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

patch75 napisał(a):
i on se ta w zeby da zajrzec?:razz: fiu, fiu, coraz bardziej oswojony sie chyba robi:loveu:

maly misiaczek do gory!

Dał bez problemu tylko popatrzył się na mnie tymi swoimi oczkami jakby chciał zapytać: A ty co psich zębów nie widziałaś? Obejrzyj sobie zęby Filipa a nie moje:evil_lol:

Posted

Dzisiaj po raz pierwszy odważyłam się na spacerze spuścić Lękusia ze smyczy i nie żałuję. Żebyście widzieli jaki on był szczęśliwy, mogąc swobodnie pobiegać między drzewami, pobuszować w krzakach. Gdy odpięłam mu smycz początkowo nie wiedział co się stało. Jednak już po chwili zaczął zwiedzać okolicę. Musiał wszystko obwąchać i zobaczyć jednak gdy widział, że się oddalamy od razu biegł za nami. Tylko raz napędził nam stracha gdy wlazł między drzewa i zaczął się oddalać. Nie reagował na nasze wołanie. Na szczęście okazało się, że po prostu musiał się załatwić. Gdy tylko załatwił swoje sprawy od razu przybiegł do nas. Pierwszy raz widziałam Lękusia biegnącego i muszę przyznać, że mały grubasek wygląda wtedy dość pokracznie.:evil_lol:

Kilka fotek ze spacerku

A tutaj Lękuś z kolegą z klatki Fillipem

Posted

Ty jakis cudow tu dokonujesz:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: te bieganie bez smyczy i ten usmiech na pysku:loveu::loveu::loveu::loveu: to zupelnie inny pies, tak, to tylko siedzi i czesto nie chce wychodzic z wewntarz, a jak wyjdzie, to inny chlopak!

Posted

Lękuś wczoraj był taki radosny. wszystko sprawiało mu wielką frajdę. pierwszy raz widziałam psa, który tak cieszy się z wolności. Jeszcze trochę popracujemy nad chłopakiem i wyjdzie na ludzi.:evil_lol:

Posted

wiedzialam, ze Lekus da sie szybko zsocjalizowac, metamorfoza niesamowita; psu duzo do szczescia nie trzeba-tylko troche uwagi czlowieka, a totalnie moze sie zmienic

Posted

mysle, ze zrobic plakat nie problem-moze ktos ma jakis pomysl na tekst?moze by wykorzystac ten tekts,co kiedys Ania nam podsunela? ja nie mam jak wydrukowac niestety; mam archaiczna drukarke iostatnio mialam problemy z dopelnianiem tuszu-ledwo co prace wydrukowalam; nowy tusz ciezko dostac,a jak sie znajdzieto kosztuje ok. 170zl

mysle zejakby sie wydrukowalo,to skserowac to juz zaden problem

Posted

wobec tego zyczymy powodzenia na egzaminie:) bedzie dobrze; ja juz mam swoj za soba:shake:

ja niedlugo wyjezdzam,mam cholernie duzo do roboty, ale moze damrade cos zrobic

Posted

[quote name='patch75']no dobra, jak trza, to trza:evil_lol: potem scigniemy przemasa, aby nam olsztyn tymi plakatami pozawieszal:)[/QUOTE]

Jak plakaty będą to nie ma problemów. Dla Lękiego wszystko :) Zakleje cały Olsztyn :evil_lol: Ja niestety nie mam jak zrobić plakatów ... W czwartek będe w schronie to jak dam rade to pojdziemy na dlugi spacerek:) A napewno dam :) Możę fotki zrobie jakies ładne i filmik: )

Posted

[quote name='patch75']przemek,plakaty robi siew prosty sposob, po prostu w Wordzie przyklejasz obrazek-zdjecie, dodajesz tekts zkontaktem i to wszystko; tylko czasu troche trzeba[/QUOTE]

No to wie. Moge zrobić. Hmmm. Tylko kiedy ja to wydrukuje? Pewnie dopiero gdzies tak w piatek jak sie uda. A co z tekstem? ;> I które zdjęcie wstawic?;>