Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Biała- to urocza i spokojna sunia która miała do tej pory bardzo ciężkie życie i nigdy nie miała swojego domu. Przeszła operacje, obecnie dochodzi do zdrowia. Garnie się do człowieka, akceptuje inne zwierzęta. Niestety sunia nie chce wchodzić do domu, dlatego szukamy dla niej domu z ogródkiem. Biała jest podopieczna Fundacji "Jak pies z kotem". Zapraszamy na fb sunii i prosimy o dobry dom dla niej.
.............................................................................................................................................

Biała znalazła dom! W majowy weekend pojechała do nowego domu, który już nie jest tymczasowym tylko stałym. Dowiedziałam się że zaczęła wchodzić do domu i sypiać w domu, a to oznacza że się szybko zaklimatyzowała w nowym miejscu. Dziękuję za uratowanie Białej - Ewie i Fundacji! I za znalezienie jej domu!

Edited by patrycja100
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwonamaj napisał(a):
Jeśli są środki na DT to może nie będzie tak źle...
Może zdjęcie Białej ktoś wstawi?

O tak, zdjęcie by się przydało

Posted

Ja nie mogę dać jej domu,bo mam małą 5-miesięczną córcię(i dopóki mi mały człowiek nie podrośnie,mogę być tylko wirtualnie w necie),ale popytam się i porozglądam.
Będę na pewno zaglądać i podnosić

Posted

Bardzo żałuję,że nie mogę byc DT ,ale jestem zapsiona na maksa,zapytam koleżanki,ma warunki,jedną suczką,ogromne serce,tylko mąż bywa przeszkodą

Posted

to czekamy na zdjęcia. Ale pamiętaj też, że nie zawsze od razu psiak znajduje dom (zwłaszcza te starsze) także ogłaszajcie dalej. Dodatkowo przydałyby się jakieś informacje o stosunku suczki do innych psów / suczek, kotów itp

Posted

Przepraszam ze jeszcze nie wyslałam fotek, ale wczoraj zapomniałam, a mam teraz wolny internet, jak sie uda to dzis go przyspiesze lub wysle fotki dzisiaj pozno bo mam wtedy szybki internet.

Posted

patrycja100 napisał(a):
Przepraszam ze jeszcze nie wyslałam fotek, ale wczoraj zapomniałam, a mam teraz wolny internet, jak sie uda to dzis go przyspiesze lub wysle fotki dzisiaj pozno bo mam wtedy szybki internet.

Jak będą zdjęcia zamówię banerek dla sunieczki ........przydała by się też seria ogłoszeń.

Posted

Martika napisała, że jak będą zdjęcia to banerek zamówi ;)
Ogłoszeń bez zdjęć też nie ma co robić bo ludzie to często wzrokowcy, zoabczą słodkie oczka i od razu inaczej podchodzą do psiaka ;)

Posted

Dzisiaj wysle jej fotki jak tylko bede miec szybki internet. Niestety mam internet w Sferii i nałozyli takie limity, ze szkoda gadac...chwile mam normalny internet a potem musze znow tam dzwonic i przyspieszać go i oczywiscie za to dopłacać...Przy okazji antyreklama dla Sferii nikomu nie polecam... i ja musze z nich zrezygnować.

Posted

No niestety tak jest z tym netem , ja mam bezprzewodowy, najpierw był orange - masakra teraz polsat już dużo lepiej ale wpadki się zdarzają - wszystko zależy od zasięgu ich sieci.
Do suni zaglądam.