Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sterylkę też by się przydało zrobić bo suczka może znowu zajść w ciążę jak będzie miała cieczkę.
Skoro są pieniądze to warto dać do hoteliku na razie albo popytać czy ktoś nie ma miejsca w bdt albo pdt
Suczka słodka, tylko wydaje mi się, że te zdjęcia takie mało adopcyjne są

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matko rzecywiście. Zupełnie zapomniałam, że ona jest starsza. Mój błąd, zabieganie, zmęczenie i człowiek przestaje myśleć...
A co do fotek to poproś, może w miarę możliwości uda jej się zrobić jakieś foty gdzie będzie pies ładnie pokazany

edit. Gdzie sunia dokładniej przebywa?

Posted

cisowianka napisał(a):
Ja mam cały czas problem z tymi banerkami ....tzn z sobą - nie potrafię, co ja źle robię?

Ja też coś źle robię, tylko nie wiem w którym momencie, bo po skopiowaniu do sygnatury banerek mi się nie otwiera:-(
Z Lalunią mi się udało bo AgusiaP tłumaczyła mi przez tel. co mam robić. A ja sklerotyczka sobie nie zapisałam i teraz kicha:placz:

Posted (edited)

cisowianka napisał(a):
Już się udało huuuura! Błagam nie pytajcie jak:shake:

A ja mam ciągle jakieś problemy:-(

Edited by Gabi79
Posted

Dostałam kiedys na priva taka instrukcje podlinkowania:
Jeszcze musisz podlinkować banerek bo teraz nie można na niego klinac ;-)
Jak bedziesz w "edytuj sygnature" kliknik na banerek zeby byl zaznaczony i naciskasz globus ze spinaczem (obok globusa z czerwonym krzyzykiem) tam wklejasz skopiowany link do wątku...

Posted

[quote name='iwonamaj']Dostałam kiedys na priva taka instrukcje podlinkowania:
Jak bedziesz w "edytuj sygnature" kliknik na banerek zeby byl zaznaczony i naciskasz globus ze spinaczem (obok globusa z czerwonym krzyzykiem) tam wklejasz skopiowany link do wątku...
Dzięki Iwonko:lol:, próbowałam, ale wyskoczyło mi coś takiego "Twoja sygnatura nie może być dłuższa niż 400 znaków łącznie z tagami BB code." I co mam zrobić? Błagam podpowiedz!!! Czy nie mogę mieć dwóch banerków?

Posted

iwonamaj napisał(a):
Dostałam kiedys na priva taka instrukcje podlinkowania:

O właśnie dziękuję imienniczko ;), ale trochę przekombinowałam i klops, w końcu wyszło (wszedł banerek) ;)

Posted

Gabrysiu to może od początku? Taka jest pierwsza część instrukcji, która otrzymałam:
"postaram sie wyjasnic jak dodac banerek wszytsko dobrze robilas tylko trzeba najpierw najchac na banerek i kliknac prawym przyciskiem myszki "kopiuj adres obrazka " pozniej w miejscu gdzie Pani dodawala normalnie baner powyrzej jest pasek narzedzi i obok koperty taki obrazek prosze na niego kliknac skasowac to co zostanie i nacisnac prawym przyciskiem myszki "wklej i gotowe powinnien byc banerek jak sie Pani uda powiem jak podlinkowac baner

...a druga część #60

Posted

Martika fakt wykrzyknik :) Nasza Biala nie jest jak sie okazuje taka bezproblemowa, tego nie lubi, to jej nie bedzie pasowac itp ;) Indywidualistka, kotow niecierpi, a za osobnikami takimi jak ona czyli pieskami nie przepada.

Posted

patrycja100 napisał(a):
Martika fakt wykrzyknik :) Nasza Biala nie jest jak sie okazuje taka bezproblemowa, tego nie lubi, to jej nie bedzie pasowac itp ;) Indywidualistka, kotow niecierpi, a za osobnikami takimi jak ona czyli pieskami nie przepada.

O kurcze .....myślałam o Michell ale tam dużo psiaków i wolność więc raczej Biała się nie nadaje :( Trudno będzie o hotelik :(

Posted

Michelle napisała ze nie może wziasc Białej bo ma niewykastrowane psy. Dla Bialej bylby chyba najlepszy taki dt jaki ma Fruzia. Fruzia slynela z tego ze niecierpi innych psow, a teraz mieszka
z innymi psami i jest ok, nie ma zadnych zatargow. A wolnosc Biala na pewno kocha, wiec tak jak u Michelle byloby dla niej super. Ale w hotelikach jest za duzo psow i w takiej gromadzie Biala sie nie odnajdzie, ale z innym psem sie na pewno dogada .

Posted

Hm no to chyba pozostaje szukać dt.
I ogłoszenia o ds trzeba zrobić tylko potrezeba więcej zdjęć i może jakiś tekst bo mi ostatnio myślenie o tekstach kuleje ;)

Posted

[quote name='iwonamaj']Gabrysiu to może od początku? Taka jest pierwsza część instrukcji, która otrzymałam:
"postaram sie wyjasnic jak dodac banerek wszytsko dobrze robilas tylko trzeba najpierw najchac na banerek i kliknac prawym przyciskiem myszki "kopiuj adres obrazka " pozniej w miejscu gdzie Pani dodawala normalnie baner powyrzej jest pasek narzedzi i obok koperty taki obrazek prosze na niego kliknac skasowac to co zostanie i nacisnac prawym przyciskiem myszki "wklej i gotowe powinnien byc banerek jak sie Pani uda powiem jak podlinkowac baner

...a druga część #60
Jeszcze raz dzięki Iwonko!!! Mnie się wydawało, że właśnie tak wszystko robię, ale widocznie w którymś momencie popełniałam błąd. W końcu się udało:multi:

Posted (edited)

Dziewczyny a jak mozna sobie wkleic banerek do Nicka by sie ukazywał pod taką kreską jak u Was? Bo poczytalam Wasza instrukce ale jak najezdzam na banerek i klikam prawy przycisk myszy to mam np zapisz obraz jako, kopiuj skrot, otworz łacze itp ale kopiuj adres obrazka nie mam. A jak najezdzam na banerek i klikam kopiuj lub kopiuj skrot to nic sie nie dzieje.

Edited by patrycja100
Posted

Umiem tylko tak wkleic jak tutaj, wchodze na banerek, klikam kopiuj i wklej... Ale ukazuje sie bez takiej lini jak u Was choc moja metoda jest prostsza ;) Ale za kazdym wpisem musze wklejac banerek od nowa, jak zrobic by byl na stale przy nicku?

Posted

[quote name='patrycja100']Umiem tylko tak wkleic jak tutaj, wchodze na banerek, klikam kopiuj i wklej... Ale ukazuje sie bez takiej lini jak u Was choc moja metoda jest prostsza ;) Ale za kazdym wpisem musze wklejac banerek od nowa, jak zrobic by byl na stale przy nicku?

Musisz wejść w powiadomienia, odebrane i po prawej edytuj sygnaturę, tam wklejasz banerek i potem, tak jak pisała Iwonka musisz go podlinkować. Przynajmniej ja tak zrobiłam..... Nie wiem czy sensownie tłumaczę.......