Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lupi napisał(a):
Szkoda że jeszcze 4 maluchy zostały o starego "pana"... nie chciał oddać...

Jak to nie chciał oddać ?? bedą życ w tych gównach? a nie można interwencyjnie odebrać? Pogotowie dla zwierżat albo inna organizacja?( jeśli bedzie dt i nie trzeba bedzie oddawac do schroniska gmina chyba pomoże?)

Posted

beka napisał(a):
Jak to nie chciał oddać ?? bedą życ w tych gównach? a nie można interwencyjnie odebrać? Pogotowie dla zwierżat albo inna organizacja?( jeśli bedzie dt i nie trzeba bedzie oddawac do schroniska gmina chyba pomoże?)

Po tą 4 ma się ktoś niby w niedzielę zgłosić...

Posted

beka napisał(a):

podobno są zarezerwowane do oddania

Posted

Maluszki noc przeżyły...:)
Najgorsze jest to że one nie umieją pić (cały czas chyba biedną matkę ciągnęły...). Z moją Natalą uczymy je pić z miseczki...
Może ktoś mądrzejszy wypowie się na temat karmienia takich maluchów... Czym karmić takie maluchy??
Podobno maja 8 tygodni ale wydaje mi się że nie. W takim wieku chyba już dość sprawnie by chodziły a one bardzo niezdarnie kroki stawiaja.

Posted

[quote name='Enigma79']Jeśli tylko pojawi się cień szansy na polepszenie losu tych biedactw, proszę o dane do przelewu w PW :( Na razie obiecuję jednorazową wpłatę 50 zł.

Dziękuję, konto wyśle Lupi.

Właściciel zrzekł się psów i wypadałoby je chociaż karmić, a nie mamy czym :placz: już nie mówiąc o tym, że zapchlone i śpią na gołych deskach...

Posted

Na chwilę obecną potrzebne są:
- DT!!!!!
- posłania/kocyki do bud
- miski, obroże
- fundusze na odrobaczenie, szczepienia, sterylki/kastracje...

BARDZO PROSIMY O WSPARCIE!

Posted

__Lara napisał(a):
Po tą 4 ma się ktoś niby w niedzielę zgłosić...

Ciewawe kto? moze jakiś handlarz..
A matkę oddał bo niedoczytałąm?

Posted

Wpiszcie może w pierwszym poście jaka jest aktualne sytuacja, czego potrzeba i jak uzyskac nr konta
I ja też nr konta poproszę

Posted

Dziękuję - pieniądze zbieramy na konto Lupi, która wyśle je na PW
Matka jeszcze z tą 4 szczeniaków została, potem pojedzie do Lupi. W 1. poście dopisałam, co jest potrzebne

Posted (edited)

magdola napisał(a):
Ja zaraz przejdź sie do veta... Może jakieś mleko dla maluszkow jest, bo karmić to może smoczkiem dla dzieci?

Nie mamy weta na miejscu. Najbliższy w Goleniowie :(

Terierem zainteresował się jego "hodowca", chyba go zabierze...

Edited by Cudak
Posted

Cudak napisał(a):

Ja pisałam o sobie, ze sie przejde, tylko wkurza mnie ten słownik, którego nie mogę skasować i sam podpowiada słowa, a ja nie sprawdziłam co napisalam:oops:
Co do teriera, to byłoby super:multi:

Posted

Nie do końca, bo to pseudohodowca :( i nie wiemy, jakie warunki.
Wysłałam mu umowę adopcyjną, ale obawiam się że dogada się z właścicielem za naszymi plecami. Nic nie zrobimy - nie ma gdzie go zabrać na tą chwilę.

Posted

Najlepiej znaleźć pilnie jakiś DT bez zwierząt - bez bo nie wiadomo co ona ma na skórze (a może jest zdrowa pod dredami ale to wet tylko stwierdzi).

Powysyłałam dane do przelewów.

Posted

Cudak napisał(a):

Cudak,co to za "hodowca" czuję się zaniepokojona:shake:

Posted

rita60 napisał(a):
Cudak,co to za "hodowca" czuję się zaniepokojona:shake:

Rita! To pseudo hodowca...

Sara2011 napisał(a):
Ta sunia terrirowata to duża jest? Wiadomo jaki ma charakter? Czy nie jest agresywna?

Sara! To pies nie suka. Taki pies mocno w typie rasy. Słyszałam że lubił sobie hulnąć do psa jak w kontakcie z suką to nie wiem.