doris66 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Balbinko ale masz powodzenie - domki bija sie o ciebie. Quote
enia Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 wanda szostek napisał(a):A ja mam dobrą wiadomość. Kroi się domek dla Balbinki. Trzymajmy kciuki, może wyjdzie. Jest spora szansa ładnemu zawsze łatwiej :) Quote
Asia & Ginger Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 wanda szostek napisał(a):A ja mam dobrą wiadomość. Kroi się domek dla Balbinki. Trzymajmy kciuki, może wyjdzie. Jest spora szansa Wspaniale! Trzymam z całych sił! :kciuki: :kciuki: Quote
evita. Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 [quote name='paros'] Evita popraw w swoim ogłoszeniu numer telefonu!! Jolu- numer telefonu w ogłoszeniu na "mojej" tablicy jest prawidłowy :) A właśnie- dziewczyny czy ten potencjalny domek dla Balbinki to coś poważnego, czy sprawa idzie do przodu ?, bo dostałam 2 zapytania z tablicy i nie wiem czy odpisywac że adopcja Balbinki jest jeszcze aktualna itp ;) Quote
Asia & Ginger Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='evita.']Jolu- numer telefonu w ogłoszeniu na "mojej" tablicy jest prawidłowy :) A właśnie- dziewczyny czy ten potencjalny domek dla Balbinki to coś poważnego, czy sprawa idzie do przodu ?, bo dostałam 2 zapytania z tablicy i nie wiem czy odpisywac że adopcja Balbinki jest jeszcze aktualna itp ;) Evita jakby się okazało, że Balbinka ma już pewny domek, to chętnie polecę zainteresowanym inną spanieleczkę, możesz ludzi przekierowywać wtedy na mojego maila [email protected]. ;-) Quote
wanda szostek Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='Asia & Ginger']Evita jakby się okazało, że Balbinka ma już pewny domek, to chętnie polecę zainteresowanym inną spanieleczkę, możesz ludzi przekierowywać wtedy na mojego maila [email protected]. ;-) Na 90% sunia już dom ma. Uważam, że nie można domu trzymać w zawieszeniu tylko dawajcie następne spaniele. Ogłoszenia nie likwidujmy bo spanieli w potrzebie u Asi jest pewnie kilka. Wykorzystujmy więc dobrą passę. Quote
wanda szostek Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Asia kieruję zainteresowanych na Ciebie Quote
Asia & Ginger Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 wanda szostek napisał(a):Asia kieruję zainteresowanych na Ciebie Dziękuję. :p Czy Balbinka jest już w nowym domku? :cool3: Quote
wanda szostek Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Asia & Ginger napisał(a):Dziękuję. :p Czy Balbinka jest już w nowym domku? :cool3: Balbinka ma już dom. Zdjęcia z domku niebawem będziemy wklejać. Quote
doris66 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Gratuluję Balbince domku a domkowi Balbinki. Fajny pies znalazł super dom. Czekam na fotki. Quote
Recommended Posts