Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wanda szostek napisał(a):
A ja mam dobrą wiadomość. Kroi się domek dla Balbinki. Trzymajmy kciuki, może wyjdzie. Jest spora szansa

ładnemu zawsze łatwiej :)

Posted

[quote name='paros']
Evita popraw w swoim ogłoszeniu numer telefonu!!

Jolu- numer telefonu w ogłoszeniu na "mojej" tablicy jest prawidłowy :)
A właśnie- dziewczyny czy ten potencjalny domek dla Balbinki to coś poważnego, czy sprawa idzie do przodu ?, bo dostałam 2 zapytania z tablicy i nie wiem czy odpisywac że adopcja Balbinki jest jeszcze aktualna itp ;)

Posted

[quote name='evita.']Jolu- numer telefonu w ogłoszeniu na "mojej" tablicy jest prawidłowy :)
A właśnie- dziewczyny czy ten potencjalny domek dla Balbinki to coś poważnego, czy sprawa idzie do przodu ?, bo dostałam 2 zapytania z tablicy i nie wiem czy odpisywac że adopcja Balbinki jest jeszcze aktualna itp ;)
Evita jakby się okazało, że Balbinka ma już pewny domek, to chętnie polecę zainteresowanym inną spanieleczkę, możesz ludzi przekierowywać wtedy na mojego maila [email protected]. ;-)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Evita jakby się okazało, że Balbinka ma już pewny domek, to chętnie polecę zainteresowanym inną spanieleczkę, możesz ludzi przekierowywać wtedy na mojego maila [email protected]. ;-)
Na 90% sunia już dom ma. Uważam, że nie można domu trzymać w zawieszeniu tylko dawajcie następne spaniele. Ogłoszenia nie likwidujmy bo spanieli w potrzebie u Asi jest pewnie kilka. Wykorzystujmy więc dobrą passę.

• 2 weeks later...