Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

enia napisał(a):
Balbina na fotach wyglada na ciężarną, ciotki a jej nikt nie szuka???? może w miejscu znalezienia ogłoszenie trzeba powiesic?

Balbinka raczej nie jest ciężarna. U mnie zdecydowanie straciła brzuszek. Nie umniejszam zasług Pani Danusi która ją przetrzymywała, ale nie wiem czym ona ja karmiła ;). Wanda śledzi prasę siedlecką a ja w miarę możliwości net. Nikt nie poszukuje złotej spanielki. Na zdjeciach tego nie widać, ale pieska była bardzo zaniedbana. Ogrom kłaków wycięła Wanda z Panią Danusią a i dla mnie jeszcze zostało. Tak czy owak jutro sterylka. Trzymajcie kciuki

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
Balbina na fotach wyglada na ciężarną, ciotki a jej nikt nie szuka???? może w miejscu znalezienia ogłoszenie trzeba powiesic?

Enia ona przyszła pod zabudowania pani Danusi. Od wtorku w Tygodniku Siedleckim jest ogłoszenie o niej, że przybłąkała się i szukam właściciela.

Posted

Balbinka nie ma chipa, nie ma tatuażu, więc nie jest psem rasowym, jest w typie spaniela. Po wyciągniętych sutkach sądzimy że miała szczeniaki, więc jakby nawet znalazł się właściciel :diabloti: to tylko zapobiegniemy dalszemu bezsensowniemu rozmnażaniu

Posted

joi napisał(a):
Balbinka nie ma chipa, nie ma tatuażu, więc nie jest psem rasowym, jest w typie spaniela. Po wyciągniętych sutkach sądzimy że miała szczeniaki, więc jakby nawet znalazł się właściciel :diabloti: to tylko zapobiegniemy dalszemu bezsensowniemu rozmnażaniu

trzymam kciuki za udaną sterylkę:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

kciuki za sterylke a ja poprosze o przyslanie wypelnionej metryczki na maila: [email protected]

[FONT="sans-serif"]Data i typ zabiegu: [/FONT][FONT="sans-serif"]
Imię psa / płeć:
Cena zabiegu:
Nazwa Gabinetu Wet.:
Miejscowość:
Zdjęcia lub link do wątku: [/FONT]
[FONT="sans-serif"][/FONT][FONT="sans-serif"]Nazwisko i imię zgłaszającego:[/FONT][FONT="sans-serif"]
Nick z dogo: [/FONT]
[FONT="sans-serif"][/FONT]

[FONT="sans-serif"]E-mail zgłaszającego: [/FONT]

Posted

Balbinka już po zabiegu i już w domku. Jest oczywiście jeszcze trochę nieswoja i bardzo biedniutka, ale wszystko będzie dobrze. Pan doktór mówił że był małe ogniska stanu zapalnego. W poniedziałek wizyta kontrolna

Posted

joi napisał(a):
Balbinka już po zabiegu i już w domku. Jest oczywiście jeszcze trochę nieswoja i bardzo biedniutka, ale wszystko będzie dobrze. Pan doktór mówił że był małe ogniska stanu zapalnego. W poniedziałek wizyta kontrolna

Kochana psinka. Będzie dobrze:-)

Posted

paros napisał(a):
To trzymam kciuki za sterylkę :thumbs:
Tydzień temu Balbince zrobiłam trochę ogłoszeń w necie :thumbs:

Bardzo dziękujemy. Na razie cisza i na wątku i z ogłoszeń, ale czekamy cierpliwie, że coś się ruszy.

Posted (edited)

Znaleziona spanielka poszukuje domu[FONT=Verdana]
Jeśli ktoś chciałby miećpsa ideał to jet to właśnie Balbinka. Sunia ma bardzo przyjacielski charakter, lgnie do ludzi, jest bardzo ufna i łagodna,uwielbia kąpiele, pozwala zaglądać sobie w zęby itp. W stosunkudo innych psów bardzo przyjacielska- chętnie się wita. Jest spokojna i opanowana, wzorowo znosi podróż autem. Balbinka uwielbia pieszczoty lecz jeśli widzi że nie ma dla niej czasu nie jest nachalna. Bardzo chętnie poddaje się wszelkim zabiegom pielęgnacyjnym
[/FONT]

[FONT=Verdana]Suniaważy ok 14 kg, sięga mniej więcej do połowy damskiej łydki. Zaszczepiona, odrobaczona, zabezpieczona od pcheł i kleszczy,wysterylizowana i z książeczką zdrowie gotowa oczekuje na przyszłych opiekunów.[/FONT]
[FONT=Verdana]Pieszostanie wydany tylko w dobre warunki po podpisaniu umowy adopcyjnej[/FONT]
[FONT=Verdana]Kontaktw sprawie adopcji:[/FONT]
[FONT=Verdana]tel.792 906 699[/FONT]

Edited by wanda szostek
Posted

Prosze o jak najszybszy kontakt za mna. Tel. 667 42 88 61.
Karolina dzisiaj jest w Siedlcach, bo musiala jechac na pogrzeb i dzisiaj moglaby zabrac sunie. W weekend nie bedzie juz jechala. Pozniej trzeba bedzie sunie do niej dowiezc.
Dzwonila i pisala na numer podany w ogloszeniach, ale zero odzewu...

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Dzwonila i pisala na numer podany w ogloszeniach, ale zero odzewu...

O psia kość słoniowa numer w ogłoszeniach jest zły. Usiadłam spokojnie i przeczytałam, że Karolina do mnie dzwoniła a przecież mój telefon nie dzwonił. Zajrzałam do ogłoszeń i niestety :( błędnie wpisany numer
Z Karoliną już rozmawiałam, ustaliłyśmy że Balbinka będzie u mnie

Posted

emilia2280 napisał(a):
Kontakt w sprawie Balbinki: Wanda Szostek tel. 692 677 335

z pierwszego postu to jest zly nujmer do Wandy? Bo ja tez jej wyslalam smsa z numerem tel Asi i prosbá o kontakt pilnie.

Wanda dając ogłoszenia ustaliła ze mną, że poda mój numer telefonu jako że ja mam Balbinkę przy sobie i mogę o niej najwięcej opowiedzieć. Ogłoszenia robiła w nocy, była bardzo zmęczona i pokićkała mój numer
A numer do Wandy się zgadza, jest taki jaki podałaś

Posted

joi napisał(a):
O psia kość słoniowa numer w ogłoszeniach jest zły. Usiadłam spokojnie i przeczytałam, że Karolina do mnie dzwoniła a przecież mój telefon nie dzwonił. Zajrzałam do ogłoszeń i niestety :( błędnie wpisany numer

Joi cieszę się, że Balbinka będzie u Ciebie, ale takie rzeczy się pisze od razu, bo niepotrzebnie Karolina zawracała sobie głowę. Przez ten czas można było organizować transport innego spanielka do niej.

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Joi cieszę się, że Balbinka będzie u Ciebie, ale takie rzeczy się pisze od razu, bo niepotrzebnie Karolina zawracała sobie głowę. Przez ten czas można było organizować transport innego spanielka do niej.

Masz rację, przepraszam. Sprawa wyszła dość niespodziewanie, bo okazało się że w piątek jeszcze musimy być u dr. Majchrzaka na jeszcze jeden zastrzyk. Ostatnio byłam bardzo zapracowana i dopiero wczoraj spotkałam się sama ze sobą ;)

Posted

[quote name='wanda szostek']Bardzo dziękujemy. Na razie cisza i na wątku i z ogłoszeń, ale czekamy cierpliwie, że coś się ruszy.

[quote name='evita.']Zrobiłam jeszcze Balbince ogłoszenie na tablica.pl : http://tablica.pl/oferta/przepiekna-spanielka-szuka-odpowiedzialengo-domu-ID1bbm3.html

[quote name='joi']O psia kość słoniowa numer w ogłoszeniach jest zły. Usiadłam spokojnie i przeczytałam, że Karolina do mnie dzwoniła a przecież mój telefon nie dzwonił. Zajrzałam do ogłoszeń i niestety :( błędnie wpisany numer

To w moich ogłoszeniach też podałam zły nr telefonu :hmmmm: czy zmienić na tel.792 906 699 a pozostałe dane są dobre? Podaję linki do przykładowych moich ogłoszeń i co mam poprawić??

http://www.kokosy.pl/zwierzaki/psy/55473.html

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Porzucona-spanielka-Balbinka-do-adopcji-W0QQAdIdZ383255736

Evita popraw w swoim ogłoszeniu numer telefonu!!