Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Kiwi znalazłam dzisiaj na drodze...prawie jechałam do lecznicy poprzytulać Gifcika przed operacją ( http://www.facebook.com/events/17462996 ... ser_joined )

Biegała wzdłuż ulicy, tylną łapeczkę miała podciągnietą i co kilka metrów wbiegała na jedznię...a wiadomo ilu wariatów jezdzi! Bez problemu wskoczyła do samochodu.

W lecznicy, po RTG okazało się, że wcale nie jest tak pieknie Kiwi ma złamany krąg kręgosłupa, złamane lewe podudzie i złamana prawa kość uda Nie mam pojęcia jakim cudem ten psiaczek biegał?!

Dzisiaj Kiwi ma operację prawej łapeczki, lewa jest na razie w usztywnieniu...Bardzo proszę o pomoc dla tego Biedactwa...ma całe życie przed sobą

Uploaded with ImageShack.us

mam jeszcze mleczaki
;-)

FB proszę udostępniajcie http://www.facebook.com/events/471283332885091/?notif_t=plan_user_joined

Edited by BUDRYSEK
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak Ty dajesz radę? ja mam od wczoraj jednego psiutka nowego na głowie i psychicznie wymiękam, tyle latania załatwiania, a Ty masz dwa psy w jednym dniu na operacji!!!

Trzymaj się i będę zaglądać.

Posted

[h=6]Kiwi jutro będzie operowana, operacja Gifta trwała tak długo i była tak poważna , że nie zdecydowali się na drugą operację, poza tym trafił do Nich jeszcze kociak w masakrycznym stanie :([/h]

Posted

Kiwi juz po operacji, okazało się ,że nie były to świeze złamania :(
kolanko poskładane ale idealne nie będzie :(

Mała ma ogromny apetyt, jezeli ktos bedzie mógł zasponsorowac Jej puszeczkę to na pewno sie ucieszy ;)

Posted

Fantastyczna mała... co ja spotkało w tym króciutkim życiu, aż strach pytać. Mała teraz mieszka w lecznicy czy u Budrysek?

Nadciąga sezon urlopowo/wakacyjny to widać z każdym nowym wątkiem, a ja praktycznie w każdym wyrzuconym psiaku się zakochuję. Takie uśmiechnięte cuda ludzie wyrzucają na ulicę.

Posted

[quote name='elu']Te bidy to mają jakiś szósty zmysł, że wiedzą na czyjej drodze się pojawić, żeby uzyskać pomoc...[/QUOTE]
najwyraźniej... :roll: