zuzlikowa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 .... fotki nie są wstawione chronologicznie... nie trudno jednak zauważyć jaka była chronologia ich robienia- od zabiegu do "spacerków" na dworze... Quote
zuzlikowa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 ..."dług w lecznicy to 648 zł, 21.6 bedzie kontrola, jezeli po rtg okaze sie ze kości się zrosły będą wyjete druty... to dotatkowo ok 150 zł bardzo prosze o pomoc bazarkową..." Quote
sonia1974 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 ale zadowolona nawet w tym okropnym gipsie , mam nadzieję że to już koniec męczarni tej ślicznotki Budrysek to 200zł mam nadzieję dotarło do lecznicy , ja już zrobiłam zwrot do kundelkowej skarbonki . Quote
zuzlikowa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 sonia1974 napisał(a):ale zadowolona nawet w tym okropnym gipsie , mam nadzieję że to już koniec męczarni tej ślicznotki Budrysek to 200zł mam nadzieję dotarło do lecznicy , ja już zrobiłam zwrot do kundelkowej skarbonki . ...BUDRYSEK ma problemy z "dotarciem" do netu... dzisiaj cały dzień krążyła po lecznicach... nie wiem, o której dotarła do domu. Miej cierpliwość- jak siądzie przed netem, przekaże informacje... Quote
agusiazet Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Poproszę o numer konta do wpłaty dla Kiwi na PW, postaram się wpłacić grosik po pierwszym. I będę kibicować ślicznej suni! Quote
__Lara Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Sporo do zapłacenia :( Ja coś wpłacę może, ale 10.07 dopiero :/ Quote
BUDRYSEK Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 beta ata napisał(a):I co u malutkiej? dalej w gipsie :( gwozdzie sa juz wyjete na szczescie 1 łapeczka bedzie juz zawsze sztywna :( Quote
Poker Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Na sztywnej łapeczce też da radę biegać.Jest śliczna, więc domek powinien sie jakiś zakochać. Na jakie konto wpłacać? Quote
BUDRYSEK Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Poker']Na sztywnej łapeczce też da radę biegać.Jest śliczna, więc domek powinien sie jakiś zakochać. Na jakie konto wpłacać? domek zakochany od samego poczatku :) dług jest w lecznicy Chiron...dane na 1 str...dziękujemy :) ********** [FONT=lucida grande]sorrki, ze nie na temat ale sprawa pilna!!! Od wczoraj koczował w Kętach. OC wygolony, jezeli nie znajdzie się właściciel trafi za 2 dni do schronu w Cieszynie :-([/FONT] [FONT=lucida grande]kontakt: 607 488 598[/FONT] [FONT=lucida grande]Proszę rozsyłajcie info!!![/FONT] Uploaded with ImageShack.us Quote
Poker Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Malutka ma już domek? Super !!!Dołoży się do spłaty długów? Quote
BUDRYSEK Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Poker']Malutka ma już domek? Super !!!Dołoży się do spłaty długów?[/QUOTE] na razie dali ciuchy na bazarek i obiecali cos dolozyc, ale wiadomo jak to jest... najwazniejsze , ze ma tam dobrze i jest szczesliwa :) Quote
Poker Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Powinni dołożyć się. NIe moze być tak ,że my wypruwamy z siebie ostatnie flaki ,żeby pomóc psom ,a DSy dostają je gotowe pod nos. Quote
BUDRYSEK Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Poker']Powinni dołożyć się. NIe moze być tak ,że my wypruwamy z siebie ostatnie flaki ,żeby pomóc psom ,a DSy dostają je gotowe pod nos.[/QUOTE] tez tak uwazam.... wszyscy chca miec zdrowe zwierzaki, chorego nikt nie chce :( wazne ze Kiwi ma dom :) i jest kochana :) Quote
__Lara Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Poker']Powinni dołożyć się. NIe moze być tak ,że my wypruwamy z siebie ostatnie flaki ,żeby pomóc psom ,a DSy dostają je gotowe pod nos.[/QUOTE] To prawda. Wiele osób z dogo rezygnuje z wielu rzeczy, wydatków żeby pomóc psiakom, a inni dostają "gotowce"... Quote
Recommended Posts