Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

..."dług w lecznicy to 648 zł,
21.6 bedzie kontrola, jezeli po rtg okaze sie ze kości się zrosły będą wyjete druty... to dotatkowo ok 150 zł

bardzo prosze o pomoc bazarkową..."

Posted

ale zadowolona nawet w tym okropnym gipsie , mam nadzieję że to już koniec męczarni tej ślicznotki

Budrysek to 200zł mam nadzieję dotarło do lecznicy , ja już zrobiłam zwrot do kundelkowej skarbonki .

Posted

sonia1974 napisał(a):
ale zadowolona nawet w tym okropnym gipsie , mam nadzieję że to już koniec męczarni tej ślicznotki

Budrysek to 200zł mam nadzieję dotarło do lecznicy , ja już zrobiłam zwrot do kundelkowej skarbonki .

...BUDRYSEK ma problemy z "dotarciem" do netu... dzisiaj cały dzień krążyła po lecznicach... nie wiem, o której dotarła do domu.
Miej cierpliwość- jak siądzie przed netem, przekaże informacje...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Poker']Na sztywnej łapeczce też da radę biegać.Jest śliczna, więc domek powinien sie jakiś zakochać.
Na jakie konto wpłacać?

domek zakochany od samego poczatku :)

dług jest w lecznicy Chiron...dane na 1 str...dziękujemy :)

[FONT=lucida grande]sorrki, ze nie na temat ale sprawa pilna!!!

Od wczoraj koczował w Kętach. OC wygolony, jezeli nie znajdzie się właściciel trafi za 2 dni do schronu w Cieszynie :-([/FONT]

[FONT=lucida grande]kontakt: 607 488 598[/FONT]
[FONT=lucida grande]Proszę rozsyłajcie info!!![/FONT]

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='Poker']Malutka ma już domek? Super !!!Dołoży się do spłaty długów?[/QUOTE]

na razie dali ciuchy na bazarek i obiecali cos dolozyc, ale wiadomo jak to jest...
najwazniejsze , ze ma tam dobrze i jest szczesliwa :)

Posted

Powinni dołożyć się. NIe moze być tak ,że my wypruwamy z siebie ostatnie flaki ,żeby pomóc psom ,a DSy dostają je gotowe pod nos.

• 2 months later...
Posted

[quote name='Poker']Powinni dołożyć się. NIe moze być tak ,że my wypruwamy z siebie ostatnie flaki ,żeby pomóc psom ,a DSy dostają je gotowe pod nos.[/QUOTE]

tez tak uwazam....

wszyscy chca miec zdrowe zwierzaki, chorego nikt nie chce :(

wazne ze Kiwi ma dom :) i jest kochana :)

Posted

[quote name='Poker']Powinni dołożyć się. NIe moze być tak ,że my wypruwamy z siebie ostatnie flaki ,żeby pomóc psom ,a DSy dostają je gotowe pod nos.[/QUOTE]

To prawda. Wiele osób z dogo rezygnuje z wielu rzeczy, wydatków żeby pomóc psiakom, a inni dostają "gotowce"...