MALWA Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Z niecierpliwością czekam na wieści .............. Quote
from_wonderland Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='paulina02']Dziś dzwonił domek z zapytaniem o Kasie ze Szczecina podałam baster i lusi nr. telefonu do pana .Pan mieszka w bloku i ma 4 letnią córkę i jest zapytanie jak Kasieńka z dziećmi .Ja jak zabrałam ją z lasu miałam ją u siebie w domu kilka godzin nie mogła zostać bo mam koty a Kasia ich nie lubi i dałam ją do znajomej na połowe dnia znajoma ma dziecko 2 letnie Kasia na dzieciaka nie reagowała nic ...Mała koło niej chodziła itd , nie wiem jak by było jak Kasi by dzieciak chciał coś zabrać by trzeba było się dowiedzieć.Powiedziałam panu że jutro oddzwonie pan bardzo zainteresowany bo prosił żebym zadzwoniła ............Maciek super zdjęcia ....Kasia jak zwykle cudna..[/QUOTE] Oho, chwilę mnie nie było, a tu takie newsy. Coraz lepiej z zainteresowaniem Kasi, bardzo się cieszę. To czekamy, czekamy :) Quote
MALWA Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Czy już coś wiadomo, jak po rozmowie z Panem? Quote
baster i lusi Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Pan wczoraj dzwonił do mnie pytając o wizytę.Poprosiłam by uzbroił się w cierpliwość bo osoba mająca zrobić PA do niego zadzwoni i się umówi.Pytałam Pana czy tak na 100% jest zdecydowany na Kasię i odpowiedział ,że TAK.Więc czekamy na wizytę i potem będziemy myśleć co dalej.Trzymamy kciuki by to był ten dom i ten człowiek. Quote
MALWA Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='baster i lusi']Pan wczoraj dzwonił do mnie pytając o wizytę.Poprosiłam by uzbroił się w cierpliwość bo osoba mająca zrobić PA do niego zadzwoni i się umówi.Pytałam Pana czy tak na 100% jest zdecydowany na Kasię i odpowiedział ,że TAK.Więc czekamy na wizytę i potem będziemy myśleć co dalej.Trzymamy kciuki by to był ten dom i ten człowiek.[/QUOTE] To teraz trzeba trzymać kciuki za Kasię, wizytę PA, i nową rodzinę. Grażynko, jak tylko będziesz coś wiedziała, to dawaj znać, bo tu chyba wszyscy jesteśmy bardzo zniecierpliwieni tym, ze Kasia ciągle bez domku........... , a poza tym ciekawość mnie zżera, co przyniesie ta wizyta............... Quote
paulina02 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Oj ta ciekawość ;) trzymam kciuki za wizyte i ciekawe jak pana żona na Kasie czy nie ma nic przeciwko.... Quote
from_wonderland Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='MALWA']To teraz trzeba trzymać kciuki za Kasię, wizytę PA, i nową rodzinę. Grażynko, jak tylko będziesz coś wiedziała, to dawaj znać, bo tu chyba wszyscy jesteśmy bardzo zniecierpliwieni tym, ze Kasia ciągle bez domku........... , a poza tym ciekawość mnie zżera, co przyniesie ta wizyta...............[/QUOTE] Oj, dokładnie, cierpliwości wielka próba :) tym bardziej, że sytuacja adopcji Kasi jest konkretniejsza niż ostatnio! Po takim czasie... ale tylko cichutko trzymamy kciuki i czekamy, czekamy na info. Quote
Penny Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Ja również trzymam kciuki za pomyślną adopcję Kasieńki. Quote
MALWA Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Zapraszam na bazarek dla Kasi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233643-HISTORIE-LUDZI-I-ZWIERZĄT-DLA-KASI-Z-LASU-do-22-10-godz-22-00?p=19822733#post19822733[/URL] Quote
paula_t Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Jak Pan taki zdecydowany i konkretny to może się uda...Ja również przyłączam się do trzymania kciuków za Kasieńkę!! Quote
baster i lusi Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='natie']a kiedy mniej więcej ta wizyta PA?[/QUOTE] wizyta PA umówiona na piątek na godz, 16,30.Pan ma wypełnić ankietę przedadopcyjną i odesłać do osoby która przeprowadzi wizytę.Zatem jeszcze mocniej zaciskamy kciuki. Quote
paulina02 Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 [quote name='baster i lusi']wizyta PA umówiona na piątek na godz, 16,30.Pan ma wypełnić ankietę przedadopcyjną i odesłać do osoby która przeprowadzi wizytę.Zatem jeszcze mocniej zaciskamy kciuki.[/QUOTE] Kciuki cały czas są ... Quote
Maciek777 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='baster i lusi']wizyta PA umówiona na piątek na godz, 16,30.Pan ma wypełnić ankietę przedadopcyjną i odesłać do osoby która przeprowadzi wizytę.Zatem jeszcze mocniej zaciskamy kciuki.[/QUOTE] No proszę! Jest realna szansa na dom:) I to teraz kiedy Kasia zamieszkała z kumplem - bokserem Aresem. Razem się bawią więc Kasia może szybciej schudnie;) Podporządkowała się mu, a to dobrze o niej świadczy;) Quote
baster i lusi Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [QUOTE=Maciek777;19826638 I to teraz kiedy Kasia zamieszkała z kumplem - bokserem Aresem. Razem się bawią więc Kasia może szybciej schudnie;) Podporządkowała się mu, a to dobrze o niej świadczy;)[/QUOTE] prosimy o fotki Kasi z kumplem. Quote
Maciek777 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='baster i lusi']prosimy o fotki Kasi z kumplem.[/QUOTE] Będą mniej więcej pod koniec tygodnia:) Quote
paula_t Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='baster i lusi']wizyta PA umówiona na piątek na godz, 16,30.Pan ma wypełnić ankietę przedadopcyjną i odesłać do osoby która przeprowadzi wizytę.Zatem jeszcze mocniej zaciskamy kciuki.[/QUOTE] No to jeszcze parę dni nerwówy... Quote
MALWA Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 A ja teraz prowadze bazarek dla Kasi.............. Zapraszam do podrzucania! Quote
paulina02 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Maciek Kasia ma wage idealną :eviltong: Quote
from_wonderland Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233713-OTWARTO-SKRZYNIĘ-SKARBÓW-szafir-rubin-diament-na-Kasię!!-do-31-X-ZAPRASZAM!!?p=19829542#post19829542[/URL] Zrobiłam bazarek cegiełkowy na Kasię. Quote
MALWA Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='from_wonderland'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233713-OTWARTO-SKRZYNIĘ-SKARBÓW-szafir-rubin-diament-na-Kasię!!-do-31-X-ZAPRASZAM!!?p=19829542#post19829542[/URL] Zrobiłam bazarek cegiełkowy na Kasię.[/QUOTE] To ja tam zaraz lecę! Quote
from_wonderland Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='MALWA']To ja tam zaraz lecę![/QUOTE] Koniecznie :D zapraszam, zapraszam Quote
natie Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 zaglądam i zaglądam.. ależ jestem niecierpliwa! Quote
Panna Marple Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='paula_t']No to jeszcze parę dni nerwówy...[/QUOTE] Nerwówę na dogo to ma się na wejściu w pakiecie... Quote
Recommended Posts